Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 475 odpovědí. Do diskuze (64 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel zdena a poslední změna proběhla před 8 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 406. až 420. (celkem z 476)
  • Autor
    viki
    Účastník
    (181 odpovědí)

……jo, díky za info u ž jsem tak nabuzenej ,že ani navim která bije a zakolik to máme. Ještě musím odlít koule na mníky a připravit pochutiny . čauViki

MadMack
    Účastník
    (119 odpovědí)

Ahoj Dane, měl bych takový nerybářský dotaz. Funguje na televizích v chatách přehrávání videa z USB? Pro letošek pořízena nová hračka, tak aby jsme se nemačkali u tabletu, až budeme vyhodnocovat záběry (pokud nějaké budou) 🙂

halibutak
    Účastník
    (276 odpovědí)

Ahoj Dane, měl bych takový nerybářský dotaz. Funguje na televizích v chatách přehrávání videa z USB? Pro letošek pořízena nová hračka, tak aby jsme se nemačkali u tabletu, až budeme vyhodnocovat záběry (pokud nějaké budou) :-)

Ahoj Kapitáne, my se rádi budeme u tabletu mačkat. Super hračka, už se těšíme. Za 5 🙂

MadMack
    Účastník
    (119 odpovědí)

Pavčo, na televizi by to bylo určitě lepší. Nebo znárodníme Michalův tablet, ten je přece o nějaký ten palec větší 🙂

halibutak
    Účastník
    (276 odpovědí)

Pavčo, na televizi by to bylo určitě lepší. Nebo znárodníme Michalův tablet, ten je přece o nějaký ten palec větší :-)

Jasan, Míša určitě pochopí, že to je v zájmu studií 🙂 Na záběry pod vodou se nemůžeme dočkat, to je vždy krása. Přípravy v plném proudy 🙂

MadMack
    Účastník
    (119 odpovědí)

Už pomalu začínám zkoušet, jestli se mi to všechno povede zabalit. Mám stejně věcí jako v loni a připadá mi, že se taška nějak zmenšila. Kolik budete chtít těch ledvinových zátěží? Abych když tak něco nechal doma a zbytečně to netáhnul tam a zase zpět. A prosím Tě, počítáš pro mě s tou jednou cívkou pletenky 0,32? Budu muset ještě na místě dostrojovat vercajk.

halibutak
    Účastník
    (276 odpovědí)

Už pomalu začínám zkoušet, jestli se mi to všechno povede zabalit. Mám stejně věcí jako v loni a připadá mi, že se taška nějak zmenšila. Kolik budete chtít těch ledvinových zátěží? Abych když tak něco nechal doma a zbytečně to netáhnul tam a zase zpět. A prosím Tě, počítáš pro mě s tou jednou cívkou pletenky 0,32? Budu muset ještě na místě dostrojovat vercajk.

To si na tom ještě dobře, my máme také to samé, jako vždy + pár novinek, bez kterých nemůžeš žít 🙂 🙂 🙂  Nám stačí každému jen pár kousků. Pletenku máš připravenou, to je jasan 🙂

snori
    Účastník
    (790 odpovědí)

Ahoj Dane, měl bych takový nerybářský dotaz. Funguje na televizích v chatách přehrávání videa z USB? Pro letošek pořízena nová hračka, tak aby jsme se nemačkali u tabletu, až budeme vyhodnocovat záběry (pokud nějaké budou) :-)

Ahoj, jo na většině televizí jde přehrát USB … kdyby to nahodou nešlo mam tu noťas a rád ho na zkouknutí videí zapůjčím…

snori
    Účastník
    (790 odpovědí)

Dneska se pochytaly dorše a polaci konzumní velikosti.

K tomu hezcí keleři a okouníci na hloubkách!

Jarda-R1
    Účastník
    (57 odpovědí)

Paráda 👍 Už se těšíme, výzbroj doplněna , Halibuťák vyndal i podpultovky tak jsem zvědavej jestli jim budou chutnat 😉🐋

snori
    Účastník
    (790 odpovědí)

Paráda 👍 Už se těšíme, výzbroj doplněna , Halibuťák vyndal i podpultovky tak jsem zvědavej jestli jim budou chutnat 😉🐋

To doufám že mi ty podpůltovky aspoň ukážete! 😀

Jarda-R1
    Účastník
    (57 odpovědí)

Ja myslim , ze ty je budes urcite znát 😉 ale kdo ví , treba prekvapime i velkeho morskeho vlka necim novým. Nevětší experiment je obří 90g plandavka, no však uvidis, mame krámů plnou bednu ☺️

Jarda-R1
    Účastník
    (57 odpovědí)

Kuci kde se da sehnat ta kamera pod vodu? Ty videa záběrů jsou fakt supr.

halibutak
    Účastník
    (276 odpovědí)

To doufám že mi ty podpůltovky aspoň ukážete! 😀

To je jasný, že se podělíme 🙂

halibutak
    Účastník
    (276 odpovědí)

Kuci kde se da sehnat ta kamera pod vodu? Ty videa záběrů jsou fakt supr.

Neboj, Kapitán ti dá přesný instrukce za malilinký poplatek …… kapitána morgana 🙂 🙂 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 406. až 420. (celkem z 476)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...