Hasvik, NO
temperature icon 10°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 12°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 13°C
slabé přeháňky
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Titran 2016

Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde Titran 2016 (old)

Odpovědět

......jo, díky za info u ž jsem tak nabuzenej ,že ani navim která bije a zakolik to máme. Ještě musím odlít koule na mníky a připravit pochutiny . čauViki

Ahoj Dane, měl bych takový nerybářský dotaz. Funguje na televizích v chatách přehrávání videa z USB? Pro letošek pořízena nová hračka, tak aby jsme se nemačkali u tabletu, až budeme vyhodnocovat záběry (pokud nějaké budou) :-)

Ahoj Dane, měl bych takový nerybářský dotaz. Funguje na televizích v chatách přehrávání videa z USB? Pro letošek pořízena nová hračka, tak aby jsme se nemačkali u tabletu, až budeme vyhodnocovat záběry (pokud nějaké budou) :-)

Ahoj Kapitáne, my se rádi budeme u tabletu mačkat. Super hračka, už se těšíme. Za 5 :-)

Pavčo, na televizi by to bylo určitě lepší. Nebo znárodníme Michalův tablet, ten je přece o nějaký ten palec větší :-)

Pavčo, na televizi by to bylo určitě lepší. Nebo znárodníme Michalův tablet, ten je přece o nějaký ten palec větší :-)

Jasan, Míša určitě pochopí, že to je v zájmu studií :-) Na záběry pod vodou se nemůžeme dočkat, to je vždy krása. Přípravy v plném proudy :-)

Už pomalu začínám zkoušet, jestli se mi to všechno povede zabalit. Mám stejně věcí jako v loni a připadá mi, že se taška nějak zmenšila. Kolik budete chtít těch ledvinových zátěží? Abych když tak něco nechal doma a zbytečně to netáhnul tam a zase zpět. A prosím Tě, počítáš pro mě s tou jednou cívkou pletenky 0,32? Budu muset ještě na místě dostrojovat vercajk.

Už pomalu začínám zkoušet, jestli se mi to všechno povede zabalit. Mám stejně věcí jako v loni a připadá mi, že se taška nějak zmenšila. Kolik budete chtít těch ledvinových zátěží? Abych když tak něco nechal doma a zbytečně to netáhnul tam a zase zpět. A prosím Tě, počítáš pro mě s tou jednou cívkou pletenky 0,32? Budu muset ještě na místě dostrojovat vercajk.

To si na tom ještě dobře, my máme také to samé, jako vždy + pár novinek, bez kterých nemůžeš žít :-) :-) :-)  Nám stačí každému jen pár kousků. Pletenku máš připravenou, to je jasan :-)

Ahoj, jo na většině televizí jde přehrát USB ... kdyby to nahodou nešlo mam tu noťas a rád ho na zkouknutí videí zapůjčím...

Dneska se pochytaly dorše a polaci konzumní velikosti.

K tomu hezcí keleři a okouníci na hloubkách!

Paráda 👍 Už se těšíme, výzbroj doplněna , Halibuťák vyndal i podpultovky tak jsem zvědavej jestli jim budou chutnat 😉🐋

Paráda 👍 Už se těšíme, výzbroj doplněna , Halibuťák vyndal i podpultovky tak jsem zvědavej jestli jim budou chutnat 😉🐋
To doufám že mi ty podpůltovky aspoň ukážete! :-D

Ja myslim , ze ty je budes urcite znát ;-) ale kdo ví , treba prekvapime i velkeho morskeho vlka necim novým. Nevětší experiment je obří 90g plandavka, no však uvidis, mame krámů plnou bednu ☺️

Kuci kde se da sehnat ta kamera pod vodu? Ty videa záběrů jsou fakt supr.

To doufám že mi ty podpůltovky aspoň ukážete! 😀

To je jasný, že se podělíme :-)

Kuci kde se da sehnat ta kamera pod vodu? Ty videa záběrů jsou fakt supr.

Neboj, Kapitán ti dá přesný instrukce za malilinký poplatek ...... kapitána morgana :-) :-) :-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.