Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Titran 2016
- Toto téma obsahuje celkem 475 odpovědí. Do diskuze (64 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel zdena a poslední změna proběhla před 8 roky a 1 měsícem.
-
AutorPříspěvky
-
#265118 15.8.2016 v 14:07
Chlapy , nechá se koupit v kempu polistyrenové bedny na přepravu ryb. Dík
Když tam byl Dedo 145, tak je prodával ( nové ) za 200,- ks. Ve skladu bylo pořád dosti. Jak je to nyní nevím. Snad Snori napíše.
#265129 15.8.2016 v 19:21#265130 15.8.2016 v 20:23Roas tak se budu těšit. Jen aby ryby věděli komu mají brát. A ten sekt už jsem nikam nenacpal 🙂 vyrážíme už za 18hodin
#265133 15.8.2016 v 21:04Včera sme si moc hezky zapolakovali. Největší 96. Furt ne a ne ten metr. Dneska zas fouka.
¨
ahoj Dane krasny polaci, vsak ten 100 este jiste prijde. co jim smakuje. Ja valim za 14 dni…#265137 15.8.2016 v 21:43Včera sme si moc hezky zapolakovali. Největší 96. Furt ne a ne ten metr. Dneska zas fouka.
¨ ahoj Dane krasny polaci, vsak ten 100 este jiste prijde. co jim smakuje. Ja valim za 14 dni…
Smakuje jim guma od Daiwa 😀😀😀
#265141 16.8.2016 v 1:04Včera sme si moc hezky zapolakovali. Největší 96. Furt ne a ne ten metr. Dneska zas fouka.
¨ ahoj Dane krasny polaci, vsak ten 100 este jiste prijde. co jim smakuje. Ja valim za 14 dni…
Super polaci, už se pomalu balíme ……. za 9 🙂
#265145 16.8.2016 v 13:09Smakuje jim guma od Daiwa
Sem na tebe zvedavej, uz se tesim na reporty. Napisu Dedovi at na tebe da pozor, aby si psal realitu :-):-)
#265212 17.8.2016 v 12:53Včera další várka polaků! Okolo “kopečku” sem už natáhl plot at ti tam nikdo Halibuťáku nejezdí!
Mezi makrelami se objevuji čím dal víc kranasy neboli španělské makrely. Je to chutná a bojovná ryba, skvelá kombinace!
A chlapům se povedl mňouk 145 cm nějakých 14 kg. Roura. Fotky nic moc, nikdo nefotí na moři tak aspoň par ilustračních!
#265213 17.8.2016 v 13:35Včera další várka polaků! Okolo „kopečku“ sem už natáhl plot at ti tam nikdo Halibuťáku nejezdí! Mezi makrelami se objevuji čím dal víc kranasy neboli španělské makrely. Je to chutná a bojovná ryba, skvelá kombinace! A chlapům se povedl mňouk 145 cm nějakých 14 kg. Roura. Fotky nic moc, nikdo nefotí na moři tak aspoň par ilustračních!
🙂 🙂 🙂 díky moc Dane, to je jasný, že na kopečku za pár dní začínáme 🙂 Přípravy vrcholí, už se nemůžeme dočkat.
#265216 17.8.2016 v 15:35Ahoj Dane,
byli jsme na Titranu přelom duben -květen, byl jsme tam s dcerkou asi pamatuješ, vytáhl jsi nás na polaky… víš kam.., my vláčka s 360 pruty…, mimochodem to nebyl až tak špatný nápad, dá se dohodit dost daleko. Moc se nám tam líbilo a rádi by jsme to ještě zkusili příští rok v létě. Mám jen dotaz,, jen holka je hodně alergická na komáry a jiný štípající hmyz, může až dostat po více bodnutí takový anafylaktický šok, že je nutný odvoz do nemocnice. což by asi znamenalo helikoptéru a šílené komplikace. Jak to tam v teď na konci léta vypadá s komáry a jinými “bodáky” ? Nemá cenu ji tam tahat aby byly komplikace a aby si to neužila a ještě jsme někde museli dělat manévry a nervovat zbytek rybářů…. Obecně asi máš znalost za dlouhé období jak to tam s tím hmyzem vypadá, tak díky za odpověď.
#265217 17.8.2016 v 16:42Ahoj Dane, byli jsme na Titranu přelom duben -květen, byl jsme tam s dcerkou asi pamatuješ, vytáhl jsi nás na polaky… víš kam.., my vláčka s 360 pruty…, mimochodem to nebyl až tak špatný nápad, dá se dohodit dost daleko. Moc se nám tam líbilo a rádi by jsme to ještě zkusili příští rok v létě. Mám jen dotaz,, jen holka je hodně alergická na komáry a jiný štípající hmyz, může až dostat po více bodnutí takový anafylaktický šok, že je nutný odvoz do nemocnice. což by asi znamenalo helikoptéru a šílené komplikace. Jak to tam v teď na konci léta vypadá s komáry a jinými „bodáky“ ? Nemá cenu ji tam tahat aby byly komplikace a aby si to neužila a ještě jsme někde museli dělat manévry a nervovat zbytek rybářů…. Obecně asi máš znalost za dlouhé období jak to tam s tím hmyzem vypadá, tak díky za odpověď.
Ahoj to je hrozně těžká otázka, je to rok od roku jiné záleží na vlhkosti teplotě ale i větru. Letos třeba například není na Titranu žádný hmyz ani komáři ani muchničky. Loni byl obrovsky problém právě s muchničkami, na moři to bylo v pohodě ale ve filetarně jich bylo tolik že já radši ani ryby nebral nebo je filetoval rovnou na vodě! Ale komáři nebyli ani loni, celkově mi příjde že u moře moc komárů nebývá. Když fouká tak není hmyz vůbec žadnej, prostě se neudrží.
Nejhorší to býva s hmyzem dle mých zkušeností od druhé půlky července do půlky září přičemž úplně nejhorší je srpen. Takže hodně záleží kdy v “létě” byste jeli. Třeba červen je podle mě úplně v pohodě.
Asi by se hodil názor i někoho jiného kdo tráví v Norsku léta?
#265221 17.8.2016 v 21:05Zdravím halibuťáka, tak nám drancují kopeček co. Hlavně nezapomeň zlaťáky.
Za 9 dní vyrážíme.
#265259 18.8.2016 v 9:14Zdravím halibuťáka, tak nám drancují kopeček co. Hlavně nezapomeň zlaťáky. Za 9 dní vyrážíme.
Ahooj kamaráde, už se to blíží. Neboj, kopeček je pod kontrolou 🙂 ba naopak, Dan okolo kopečku natáhl plot, aby tam byla ryba zatím v klidu. Zlaťáky zabaleny 🙂
#265260 18.8.2016 v 12:25Ahoj Titranící , kde že je ten slavný kopeček ,doufám že nejste jako houbaři.Já tam za osm jedu s také. Leto s po druhé.Byljsem v červenci a to bylo maso,krvavá voda.V tomto čase jsem nikdy nebyl na rybách ,jsem zvědav co se dá chytat. Mnoho pozdravů všem Titraníkům . viki (Ládik)
#265263 18.8.2016 v 13:17Ahoj Titranící , kde že je ten slavný kopeček ,doufám že nejste jako houbaři.Já tam za osm jedu s také. Leto s po druhé.Byljsem v červenci a to bylo maso,krvavá voda.V tomto čase jsem nikdy nebyl na rybách ,jsem zvědav co se dá chytat. Mnoho pozdravů všem Titraníkům . viki (Ládik)
Tak to jedeme společně (možná, my to máme za 7 🙂 🙂 To bude dost času vysvětlit, kde je kopeček. Natankuješ plnou, pak vyjedeš asi tak 700m z přístavu a si na místě, ale pozor, je oplocen 🙂 🙂 🙂
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Titran 2016