Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 475 odpovědí. Do diskuze (64 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel zdena a poslední změna proběhla před 8 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 391. až 405. (celkem z 476)
  • Autor
    007krivanek
    Účastník
    (917 odpovědí)

Chlapy , nechá se koupit v kempu polistyrenové bedny na přepravu ryb. Dík

Když tam byl Dedo 145, tak je prodával ( nové ) za 200,- ks. Ve skladu bylo pořád dosti.  Jak je to nyní nevím. Snad Snori napíše.

snori
    Účastník
    (790 odpovědí)

Včera sme si moc hezky zapolakovali. Největší 96. Furt ne a ne ten metr.

Dneska zas fouka.

JiDan
    Účastník
    (49 odpovědí)

Roas tak se budu těšit. Jen aby ryby věděli komu mají brát. A ten sekt už jsem nikam nenacpal 🙂 vyrážíme už za 18hodin

Hyse
    Účastník
    (578 odpovědí)

Včera sme si moc hezky zapolakovali. Největší 96. Furt ne a ne ten metr. Dneska zas fouka.

¨
    ahoj Dane krasny polaci, vsak ten 100 este jiste prijde. co jim smakuje.  Ja valim za 14 dni…

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Včera sme si moc hezky zapolakovali. Největší 96. Furt ne a ne ten metr. Dneska zas fouka.

¨ ahoj Dane krasny polaci, vsak ten 100 este jiste prijde. co jim smakuje. Ja valim za 14 dni…

Smakuje jim guma od Daiwa 😀😀😀

halibutak
    Účastník
    (276 odpovědí)

¨ ahoj Dane krasny polaci, vsak ten 100 este jiste prijde. co jim smakuje. Ja valim za 14 dni…

Super polaci, už se pomalu balíme ……. za 9 🙂

Hyse
    Účastník
    (578 odpovědí)

Smakuje jim guma od Daiwa 😀😀😀

Sem na tebe zvedavej, uz se tesim na reporty. Napisu Dedovi at na tebe da pozor, aby si psal realitu :-):-)

snori
    Účastník
    (790 odpovědí)

Včera další várka polaků! Okolo “kopečku” sem už natáhl plot at ti tam nikdo Halibuťáku nejezdí!

Mezi makrelami se objevuji čím dal víc kranasy neboli španělské makrely. Je to chutná a bojovná ryba, skvelá kombinace!

A chlapům se povedl mňouk 145 cm nějakých 14 kg. Roura. Fotky nic moc, nikdo nefotí na moři tak aspoň par ilustračních!

halibutak
    Účastník
    (276 odpovědí)

Včera další várka polaků! Okolo „kopečku“ sem už natáhl plot at ti tam nikdo Halibuťáku nejezdí! Mezi makrelami se objevuji čím dal víc kranasy neboli španělské makrely. Je to chutná a bojovná ryba, skvelá kombinace! A chlapům se povedl mňouk 145 cm nějakých 14 kg. Roura. Fotky nic moc, nikdo nefotí na moři tak aspoň par ilustračních!

🙂 🙂 🙂 díky moc Dane, to je jasný, že na kopečku za pár dní začínáme 🙂 Přípravy vrcholí, už se nemůžeme dočkat.

Jura L
    Účastník
    (9 odpovědí)

Ahoj Dane,

byli jsme na Titranu přelom duben -květen, byl jsme tam s dcerkou asi pamatuješ, vytáhl jsi nás na polaky… víš kam.., my vláčka s 360 pruty…, mimochodem to nebyl až tak špatný nápad, dá se dohodit dost daleko. Moc se nám tam líbilo a rádi by jsme to ještě zkusili příští rok v létě.  Mám jen dotaz,, jen holka je hodně alergická na komáry a jiný štípající hmyz,  může až dostat po více bodnutí  takový anafylaktický šok, že je nutný odvoz do nemocnice. což by asi znamenalo helikoptéru a šílené komplikace.  Jak to tam v teď na konci léta vypadá s komáry a jinými “bodáky” ? Nemá cenu ji tam tahat aby byly komplikace a aby si to neužila a ještě jsme někde museli dělat manévry a nervovat zbytek rybářů…. Obecně asi máš znalost za dlouhé období jak to tam s tím hmyzem vypadá, tak díky za odpověď.

snori
    Účastník
    (790 odpovědí)

Ahoj Dane, byli jsme na Titranu přelom duben -květen, byl jsme tam s dcerkou asi pamatuješ, vytáhl jsi nás na polaky… víš kam.., my vláčka s 360 pruty…, mimochodem to nebyl až tak špatný nápad, dá se dohodit dost daleko. Moc se nám tam líbilo a rádi by jsme to ještě zkusili příští rok v létě. Mám jen dotaz,, jen holka je hodně alergická na komáry a jiný štípající hmyz, může až dostat po více bodnutí takový anafylaktický šok, že je nutný odvoz do nemocnice. což by asi znamenalo helikoptéru a šílené komplikace. Jak to tam v teď na konci léta vypadá s komáry a jinými „bodáky“ ? Nemá cenu ji tam tahat aby byly komplikace a aby si to neužila a ještě jsme někde museli dělat manévry a nervovat zbytek rybářů…. Obecně asi máš znalost za dlouhé období jak to tam s tím hmyzem vypadá, tak díky za odpověď.

Ahoj to je hrozně těžká otázka, je to rok od roku jiné záleží na vlhkosti teplotě ale i větru. Letos třeba například není na Titranu žádný hmyz ani komáři ani muchničky. Loni byl obrovsky problém právě s muchničkami, na moři to bylo v pohodě ale ve filetarně jich bylo tolik že já radši ani ryby nebral nebo je filetoval rovnou na vodě!  Ale komáři nebyli ani loni, celkově mi příjde že u moře moc komárů nebývá. Když fouká tak není hmyz vůbec žadnej, prostě se neudrží.

Nejhorší to býva s hmyzem dle mých zkušeností od druhé půlky července do půlky září přičemž úplně nejhorší je srpen. Takže hodně záleží kdy v “létě” byste jeli. Třeba červen je podle mě úplně v pohodě.

Asi by se hodil názor i někoho jiného kdo tráví v Norsku léta?

mirek kujebina
    Účastník
    (4 odpovědí)

Zdravím halibuťáka, tak nám drancují kopeček co. Hlavně nezapomeň zlaťáky.

Za 9 dní vyrážíme.

halibutak
    Účastník
    (276 odpovědí)

Zdravím halibuťáka, tak nám drancují kopeček co. Hlavně nezapomeň zlaťáky. Za 9 dní vyrážíme.

Ahooj kamaráde, už se to blíží. Neboj, kopeček je pod kontrolou 🙂 ba naopak, Dan okolo kopečku natáhl plot, aby tam byla ryba zatím v klidu. Zlaťáky zabaleny 🙂

viki
    Účastník
    (181 odpovědí)

Ahoj Titranící , kde že je ten slavný kopeček ,doufám že nejste jako houbaři.Já tam za osm jedu s také. Leto s po druhé.Byljsem v červenci a to bylo maso,krvavá voda.V tomto čase jsem nikdy nebyl na rybách ,jsem zvědav co se dá chytat. Mnoho pozdravů všem Titraníkům . viki (Ládik)

halibutak
    Účastník
    (276 odpovědí)

Ahoj Titranící , kde že je ten slavný kopeček ,doufám že nejste jako houbaři.Já tam za osm jedu s také. Leto s po druhé.Byljsem v červenci a to bylo maso,krvavá voda.V tomto čase jsem nikdy nebyl na rybách ,jsem zvědav co se dá chytat. Mnoho pozdravů všem Titraníkům . viki (Ládik)

Tak to jedeme společně (možná, my to máme za 7 🙂 🙂 To bude dost času vysvětlit, kde je kopeček. Natankuješ plnou, pak vyjedeš asi tak 700m z přístavu a si na místě, ale pozor, je oplocen 🙂 🙂 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 391. až 405. (celkem z 476)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...