Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde
Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde Titran 2016 (old)
Joo tak jestli vyjde počasí tak, jak ho předpovídají, bude to nejlepší týden na titranu co sem kdy zažil!
Odpovědět
Je někdo na Titranu, jedeme za 27 a už dlouho žádné zprávy.
Chápu, že Ornklaken je 20 km daleko, dá se i tam jet a udržet úlovky vpořádku. Jinak díky snori.
Odpovědět
tak to máme za 102-hodin :) ne, že bych to počítal.Taky doufám, že vyjde předpověď
Odpovědět
Olovo- odlité, Gumy - odlité a zabalené, Jigovky - odlité a zabalené. Návazce na mníky, makrely, okouníky a štikozubce hotové. Krevetky a streamery navázané. Navijáky namazané a připravené pro boj. Tak teď už to jen všechno spráskat dohromady, pobalit pár kusů oblečení a v úterý na ně!
Odpovědět
U nás taky všechno hotovo ,ALE...kamarád slíbil nerez svařit pilkry a zapomněl.Vzpomněl si až minulý týden, když už jsem s tím nepočítal, a přiveze je dneska-30ks- blázen.Takže mě ještě čeká vylít pár pilkrů a taky hotovo
Odpovědět
jidan-čekám na tvé reporty.Dej pak vědět zda Jigovky a gumy fungovaly
Odpovědět
tak to máme za 102-hodinne, že bych to počítal.Taky doufám, že vyjde předpověď
My za 13, ale dní :-) tak nám to tam pěkně nakrmte..... díky :-) :-)
Odpovědět
Taky uz loupu medvidky ze skříně 😂 Pavliku v pondělí odpo se zastavim pro munici 🐋 tak doufam ze budes na zakladně.
Odpovědět
Taky uz loupu medvidky ze skříněPavliku v pondělí odpo se zastavim pro munici
tak doufam ze budes na zakladně.
Jasan chlape, už se těšíme ;-) to bude jízda ;-D
Odpovědět
to Piva-určitě se ozvu a stavim s makrelkama
Jinak to máme za 54 a pořád nestíhám dobalit
Odpovědět
Ahoj,
po pauze nás Titran přivítal 4 dny silných větrů. Včera a dneska je konečně hezky takže se dá vyjet. Chlapi sou na vodě tak uvidíme co přivezou.
Včera si chytli stovky makrel, pár polaků, nekolik hezkých tresek "metrovek" a dva mníčcci cca 120-130 cm.
Mezi makrelama byla jedna zajímavost: Kranas obecný. Někdo tomu říká španělská makrela, Dáni ji říkají: "bastard makrele".
Odpovědět
Teď už tam bude pěkně-mám to objednaný :) tak to snad vyjde. Ještě musím manželce zopakovat aby s narozením prcka počkala až se vrátím, zabalit lahev sektu,svíčky a bábovku místo dortu(ne na romantiku,ale na svoje narozky) a snad to bude všechno zařízený a můžem vyrazit
Odpovědět
Chlapy , nechá se koupit v kempu polistyrenové bedny na přepravu ryb. Dík
Odpovědět
Ahoj stará štiko , v červenci jsme na titranu všechny bedny co měl Dan (snory) použily,ale jestli jsi z okresu PZ tak si ke mě můžeš doject . mám. ostatní info na SS stránkách , napiš. Máme to za asi třináct.radši nepočítám. ČAU VIKI.
Odpovědět
Jidan, to sme dva co tam budou slavit narozeniny! :D Doufám, že to oslavíme nějakou opravdu pěknou rybou :)
Odpovědět