Hasvik, NO
temperature icon 6°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 15°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 12°C
mrholení
Malé, MV
temperature icon 29°C
bouřka

Titran 2016

Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde Titran 2016 (old)

Odpovědět

A tady je ta trubka! Chycen kousek od „štikozubcoviště“. Na nějakých 110 metrech si vyjel ode dna až na nějakých 70 metrů a zabral na nastraženou makrelu. Chce to mít proste trošku štěstí!
 Gratulace nádherný torpédo.

Tak mi vám tam zahřejem motory a namrazíme mrazáky-za 32

Díky ...... to víš, zoom nezastavíš :-) :-) :-)

A tady je ta trubka! Chycen kousek od „štikozubcoviště“. Na nějakých 110 metrech si vyjel ode dna až na nějakých 70 metrů a zabral na nastraženou makrelu. Chce to mít proste trošku štěstí!

To je nádhera :-)

tenhle mňouk kdyby se vynořil u lodě tak počítám, že nováčci vyskáčou na druhý straně z lodi :) KRÁSA

Čau chlapi, kam jezdíte na ty štikouny? Jedu 16.8. tak doufám že jich tam pár ještě zbude :D

ahoj Roas, tak to se potkáme a budem hledat společně

No o víkendu sem se konečně dostal k tomu, že sem začal dávat do kupy věci do norska. Tak teď v každé volné chvíli odlévám olovo, gumy, barvím, brousím, vážu.. :D No, ale myslím že letos to bude dobrý, pokud vydrží pruty a navijáky tak nástrah bude dostatek a návazců taky :)

Hlásím návrat z Titranu.

Krátká rekapitulace - cesta tam i zpět bez kontrol, bez problémů.

Bylo to moje desáté Norsko a v rybách překonalo prozatím vše. Naše loď měla 14 štiáčů nad metr, největší 113 cm a dva mníky 113cm a tu výše nafocenou trubku 178cm.

Protože se jedná o moji daleko největší rybu, jsem samozřejmě nadšený. Z vytahování existuje krátké video, věděli jsme, že jde o velkou rybu.

V tu chvíli se nejednalo o cílený lov mníka, hledal jsem ve sloupci štikozubce. Uloven byl poblíž majáku, hloubka cca 120 m, sestavu jsem vytahoval po cca 2 metrech do hloubky 60 m a zhruba na 65 metrech najednou přišel záběr. Na háku byl v tu chvíli kus makrely cca 3 x 3 cm.

Ahoj,

zdravím všechny rybáře, aktuálně je na Titranu něco okolo 25 stupňů celsia, takže počasí je na Norsko nezvykle teplé a je třeba si i přibalit i opalovací krém. Dnes jsme se vrátili z výpravy se spoustou krásných úlovků (největší dorš měl přibližně 117 cm), můžete posoudit sami, zasíláme foto.

S pozdravem Torpédoborec Team

Ahoj Titrani,přede dnem jsme se vrátili z Titranu a nelze zapomenout na výbornou partu celkově,nebudu popisovat všechny úlovky , prostě jedna z nejlepších rybařin , ale musím k tomu dodat i práci našeho patrona Dana (snori),který svým přístupem k nám ochotou ,poradou a vstřísností přispěl k dobré pohodě.Díky Dane. Neméně důležitá pochvala patří dopravě SN-Tour.Šoféři - bezva kluci,jízda bezpečná , ochota na pravém místě.   snímek z ukončení turnusu. Poděkování patří též SN-Tour pí. Novákové za bezva organizaci . Dík.

Chlapi z chaty č. 1 a č. 2 se vrátili z Orklakenu a dovezli cca 300 kg ryb.

Je někdo na Titranu, jedeme za 27 a už dlouho žádné zprávy.

Je někdo na Titranu, jedeme za 27 a už dlouho žádné zprávy.

Momentálně je na Titranu klid a vyjíždí se zase za týden. Jinak to máme také za (teď už :-) 26  :-)

........NO A JÁ S KÁMOŠEM TO MÁME TAKÉ ZA 26 . SAMOZŘEJMNĚ SE  MOC TĚŠÍME , NA ORK. SE CH CEME PODÍVAT ,ALE V ČERVENCI TO NEBYLO POTŘEBA. ZATÍM ČAU A ŠTIKU RVY.VIKI

Hlásíme šťastný návrat z Titranu, včera večer jsme dorazili přes Kiel domů ...

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.