Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 475 odpovědí. Do diskuze (64 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel zdena a poslední změna proběhla před 8 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 331. až 345. (celkem z 476)
  • Autor
    jeliman
    Účastník
    (167 odpovědí)

Krásné rybky, gratulace. V září vyrážím na Sůl, takže na Ornklakenu budu denně, doufám. Už se těším na krásné míčky a okouníčky. Tak chlapi lovte a nevylovte vše.

jeliman
    Účastník
    (167 odpovědí)

Sakra, jedu na SULU NE NA SůL…

snori
    Účastník
    (790 odpovědí)

Tak sem zpátky na Titranu a jako vždy mě přivítal větrem!

Dneska se pro silný vítr nedalo skoro ani vyjet tak sme se motali jen mezi ostrovama. Chytlo se fůra makrel pár doršů a pár polaku.

snori
    Účastník
    (790 odpovědí)

Zato včera odpoledne při uklidnění větru to byla paráda! Pochytali se tresky, polaci, pár mníčku, nějaký ten zmoklý cirkus! Jo a jeden pěknej okoun!

krutas
    Účastník
    (7 odpovědí)

Zdravím místní “Norky”. Po tříleté odmlce nadešel čas na návrat na sever.

Příští týden odjezd na Titran. Severská horečka u mne propukla v plné síle, padl jsem rovnýma nohama do čtvrtého stádia.

Raport budu průběžně podávat.

viki
    Účastník
    (181 odpovědí)

AHOJ KRUTAS , MNE POZNÁŠ PODLE KRÁSNÉHO PAJDÁNÍ PO ÚRAZU,TAKY JEDU NA TITRAN S PARTOU.MOC SE TĚŠÍME.

JiDan
    Účastník
    (49 odpovědí)

to snori-vítáme tě zpátky. Prosím tě, kolik se tak projezdí za benzín? Zatím jsme se většinou vešli s útratou do 1000NOK(benzín+dárečky), ale počítám, že na Titranu se víc jezdí tak abych se připravil.Díky

pepapol
    Účastník
    (243 odpovědí)

My sme projeli v červnu 100 litrů a to sme moc nejezdili. přidám rovnou pár fotek z června

snori
    Účastník
    (790 odpovědí)

to snori-vítáme tě zpátky. Prosím tě, kolik se tak projezdí za benzín? Zatím jsme se většinou vešli s útratou do 1000NOK(benzín+dárečky), ale počítám, že na Titranu se víc jezdí tak abych se připravil.Díky

Ahoj! No jak říká  pepapol projede se zhruba 100 litrů, když človek nejezdi na plno tak trochu míň a když jezdí daleko každý den tak trochu víc! Cena za litr benzinu je teď na Froye cca 16 nok. Takže okolo 1600 – 2000 nok na loď. Plus mínus.

snori
    Účastník
    (790 odpovědí)

Včera se dařilo, museli sme sice vyjet kousek dál ale za to sme pochytali bednu polaků, největší 85 cm.  Cestou domu jsem se stavil podívat na mníkovišti. Mníci doma nebyli jen par malých ale měli na návštěvě obrovské hejno kelerů 55-65 cm mezi nima se dala občas vybrat i nějaká 80.

snori
    Účastník
    (790 odpovědí)

I na ostatních lodích se dařilo pochytali se tresky a polaci!

Jedna loď na šestadvacítkách chytla krásnou kočku!

halibutak
    Účastník
    (276 odpovědí)

Včera se dařilo, museli sme sice vyjet kousek dál ale za to sme pochytali bednu polaků, největší 85 cm. Cestou domu jsem se stavil podívat na mníkovišti. Mníci doma nebyli jen par malých ale měli na návštěvě obrovské hejno kelerů 55-65 cm mezi nima se dala občas vybrat i nějaká 80.

Super, vypadá to na pěknou rybačku 🙂

JiDan
    Účastník
    (49 odpovědí)

Chlapy díky za odpověď, budem 4 na lodi takže to vychází přesně-na jednoho 500NoK na benzín a 500 na plyšáky a marmelády a něco do zálohy

snori
    Účastník
    (790 odpovědí)

Dneska na Titranu Mníkobraní! Největši trubka měla rovných 140 cm. Nejlepší nástraha filet z makrely. Chyceni na 90-120 metrech.

snori
    Účastník
    (790 odpovědí)

Podle mě hodně velká zajímavost, jeden z mníků měl v těle zarostlou starou síť. Rány měl zhojené a šla mu kolem celého těla, nejvíc lezla kolem ploutví a na páteři. Byl hubenější než ostatní ale jinak v kondici.

A nejen rybami je živ člověk tak přidávám jednu fotku krabáka!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 331. až 345. (celkem z 476)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...