Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde
Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde Titran 2016 (old)
Krásné rybky, gratulace. V září vyrážím na Sůl, takže na Ornklakenu budu denně, doufám. Už se těším na krásné míčky a okouníčky. Tak chlapi lovte a nevylovte vše.
Odpovědět
Tak sem zpátky na Titranu a jako vždy mě přivítal větrem!
Dneska se pro silný vítr nedalo skoro ani vyjet tak sme se motali jen mezi ostrovama. Chytlo se fůra makrel pár doršů a pár polaku.
Odpovědět
Zato včera odpoledne při uklidnění větru to byla paráda! Pochytali se tresky, polaci, pár mníčku, nějaký ten zmoklý cirkus! Jo a jeden pěknej okoun!
Odpovědět
Zdravím místní "Norky". Po tříleté odmlce nadešel čas na návrat na sever.
Příští týden odjezd na Titran. Severská horečka u mne propukla v plné síle, padl jsem rovnýma nohama do čtvrtého stádia.
Raport budu průběžně podávat.
Odpovědět
AHOJ KRUTAS , MNE POZNÁŠ PODLE KRÁSNÉHO PAJDÁNÍ PO ÚRAZU,TAKY JEDU NA TITRAN S PARTOU.MOC SE TĚŠÍME.
Odpovědět
to snori-vítáme tě zpátky. Prosím tě, kolik se tak projezdí za benzín? Zatím jsme se většinou vešli s útratou do 1000NOK(benzín+dárečky), ale počítám, že na Titranu se víc jezdí tak abych se připravil.Díky
Odpovědět
My sme projeli v červnu 100 litrů a to sme moc nejezdili. přidám rovnou pár fotek z června
Odpovědět
to snori-vítáme tě zpátky. Prosím tě, kolik se tak projezdí za benzín? Zatím jsme se většinou vešli s útratou do 1000NOK(benzín+dárečky), ale počítám, že na Titranu se víc jezdí tak abych se připravil.DíkyAhoj! No jak říká pepapol projede se zhruba 100 litrů, když človek nejezdi na plno tak trochu míň a když jezdí daleko každý den tak trochu víc! Cena za litr benzinu je teď na Froye cca 16 nok. Takže okolo 1600 - 2000 nok na loď. Plus mínus.
Odpovědět
Včera se dařilo, museli sme sice vyjet kousek dál ale za to sme pochytali bednu polaků, největší 85 cm. Cestou domu jsem se stavil podívat na mníkovišti. Mníci doma nebyli jen par malých ale měli na návštěvě obrovské hejno kelerů 55-65 cm mezi nima se dala občas vybrat i nějaká 80.
Odpovědět
I na ostatních lodích se dařilo pochytali se tresky a polaci!
Jedna loď na šestadvacítkách chytla krásnou kočku!
Odpovědět
Včera se dařilo, museli sme sice vyjet kousek dál ale za to sme pochytali bednu polaků, největší 85 cm. Cestou domu jsem se stavil podívat na mníkovišti. Mníci doma nebyli jen par malých ale měli na návštěvě obrovské hejno kelerů 55-65 cm mezi nima se dala občas vybrat i nějaká 80.
Super, vypadá to na pěknou rybačku :-)
Odpovědět
Chlapy díky za odpověď, budem 4 na lodi takže to vychází přesně-na jednoho 500NoK na benzín a 500 na plyšáky a marmelády a něco do zálohy
Odpovědět
Dneska na Titranu Mníkobraní! Největši trubka měla rovných 140 cm. Nejlepší nástraha filet z makrely. Chyceni na 90-120 metrech.
Odpovědět
Podle mě hodně velká zajímavost, jeden z mníků měl v těle zarostlou starou síť. Rány měl zhojené a šla mu kolem celého těla, nejvíc lezla kolem ploutví a na páteři. Byl hubenější než ostatní ale jinak v kondici.
A nejen rybami je živ člověk tak přidávám jednu fotku krabáka!
Odpovědět