Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde
Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde Titran 2016 (old)
pod kelerama dvě krásný tresky obecný jedna 108cm druhá 113 cm .
Odpovědět
krásný ryby dorše přes metr , jeden keler 106 cm , okouník 43cm .a jeden halibut menší
Odpovědět
na Ornklakenu se pochytali krásni polaci okolo metru a víc , největší měl 103cm, jinak 90 cm běžně .
krásný Dorše okolo metru . všichni si krásně zachytali a byli spokojení , filetárny se nezastavily !
chytla se jedna kočka okolo 60 cm . hodně polaku se chytlo i na Hakkaskalenu . Okolo majáku pod kelerama plno doršu, takže spokojenost .
Odpovědět
AHOJ DANE , ZATÍM TĚ ZDRAVÍM A PŘEJI POHOHODU.ZA PÁR DNÍ JDEME NA POST.ČAU LADÍK
Odpovědět
Hakkaskalen- udejte prosím souřadnice.nemohu to normálně na mapě najít.moc místopisné názvy neznám.dík Ladik .
Odpovědět
na Ornklakenu se pochytali krásni polaci okolo metru a víc , největší měl 103cm, jinak 90 cm běžně . krásný Dorše okolo metru . všichni si krásně zachytali a byli spokojení , filetárny se nezastavily ! chytla se jedna kočka okolo 60 cm . hodně polaku se chytlo i na Hakkaskalenu . Okolo majáku pod kelerama plno doršu, takže spokojenost .Chlapi krásné úlovky je vidět že Titran nezklame. Ten v tom štráfatým svetru je mi nějakej povědomej,Honzo nedej se .
Odpovědět
na Ornklakenu se pochytali krásni polaci okolo metru a víc , největší měl 103cm, jinak 90 cm běžně . krásný Dorše okolo metru . všichni si krásně zachytali a byli spokojení , filetárny se nezastavily ! chytla se jedna kočka okolo 60 cm . hodně polaku se chytlo i na Hakkaskalenu . Okolo majáku pod kelerama plno doršu, takže spokojenost .
Z tý první fotky je krásně vidět, jak jste se tam pěkně pohoupali. Pěkný chytání!!!!!
Odpovědět
Jirko a vis že mě taky.cau honzo,v sobotu jsme tam ,tak tam ty tyby trochu pozdržuj.sakra,to bylo ale dlouhe čekani.ja sem se zatim bavil u nas na rece.
Odpovědět
Hakkaskalen- udejte prosím souřadnice.nemohu to normálně na mapě najít.moc místopisné názvy neznám.dík Ladik .
63°44'58.1"N 8°12'4.3"E
Odpovědět
Jirko a vis že mě taky.cau honzo,v sobotu jsme tam ,tak tam ty tyby trochu pozdržuj.sakra,to bylo ale dlouhe čekani.ja sem se zatim bavil u nas na rece.Ahoj Zdeno přeji Vám klidné moře a krásné úlovky.Ja musím ještě vytrvat než taky vyrazím.Pozdravuj chlapy a držím palce čau.
Odpovědět
AHOJ KLUCI,MOC DĚKUJI ZA SOUŘADNICE . URČITĚ TAM ZA TÝDEN ZAVÍTÁM.
Odpovědět
Ahoj chlapy, kolik prosím budu tak potřebovat NOKů na osobu na benzín? Jedeme sem poprvé, tak ať si jich vezmeme dostatek. Díky za info
Odpovědět
AHOJ STARÁ ŠTIKO , JÁ OSOBNĚ SI BERU ASI 2000 NOK. ALE DOST JICH PŘIVEZU SPÁTKY . POČÍTÁM ZHRUBA 500 NA PALIVO(velké MOŘE JE HNED ZA HUMNY ) , ZA DALŠÍCH 500 NAKOUPÍM BLBOSTI , JAKO JSOU MARMELÁDY, NORSKÉ KOŘENÍ , kraviny vnoučatům. takže na Titran ti bohatě stačí 1500 NOK. Je dobré se zálohovat nějakým eurem (kolem 100) na trajekt a přes Německo. U Dana se dá i za český. toť mé info.možná ti příjdou i jiné porady . čau Láda
Odpovědět