Hasvik, NO
temperature icon 4°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 8°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 13°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 13°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 27°C
slabý déšť

Titran 2016

Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde Titran 2016 (old)

Odpovědět

pod kelerama dvě krásný tresky obecný   jedna 108cm  druhá 113 cm .

krásný ryby dorše přes metr , jeden keler 106 cm , okouník 43cm .a jeden halibut menší

na Ornklakenu se pochytali krásni polaci okolo metru a víc , největší měl 103cm, jinak 90 cm běžně .
krásný Dorše okolo metru . všichni si krásně zachytali a byli spokojení , filetárny se nezastavily !
chytla se jedna kočka okolo 60 cm . hodně polaku se chytlo i na Hakkaskalenu . Okolo majáku  pod kelerama plno doršu, takže spokojenost .

AHOJ DANE , ZATÍM TĚ ZDRAVÍM A PŘEJI POHOHODU.ZA PÁR DNÍ JDEME NA POST.ČAU  LADÍK

Hakkaskalen- udejte prosím souřadnice.nemohu to normálně na mapě najít.moc místopisné názvy neznám.dík  Ladik .

na Ornklakenu se pochytali krásni polaci okolo metru a víc , největší měl 103cm, jinak 90 cm běžně . krásný Dorše okolo metru . všichni si krásně zachytali a byli spokojení , filetárny se nezastavily ! chytla se jedna kočka okolo 60 cm . hodně polaku se chytlo i na Hakkaskalenu . Okolo majáku pod kelerama plno doršu, takže spokojenost .
Chlapi krásné úlovky je vidět že Titran nezklame. Ten v tom štráfatým svetru je mi nějakej povědomej,Honzo nedej se .

na Ornklakenu se pochytali krásni polaci okolo metru a víc , největší měl 103cm, jinak 90 cm běžně . krásný Dorše okolo metru . všichni si krásně zachytali a byli spokojení , filetárny se nezastavily ! chytla se jedna kočka okolo 60 cm . hodně polaku se chytlo i na Hakkaskalenu . Okolo majáku pod kelerama plno doršu, takže spokojenost .

Z tý první fotky je krásně vidět, jak jste se tam pěkně pohoupali. Pěkný chytání!!!!!

Jirko a vis že mě taky.cau honzo,v sobotu jsme tam ,tak tam ty tyby trochu pozdržuj.sakra,to bylo ale dlouhe čekani.ja sem se zatim bavil u nas na rece.

Hakkaskalen- udejte prosím souřadnice.nemohu to normálně na mapě najít.moc místopisné názvy neznám.dík Ladik .

63°44'58.1"N 8°12'4.3"E

tak takovy a vetší nas uz vyhlizeji

Jirko a vis že mě taky.cau honzo,v sobotu jsme tam ,tak tam ty tyby trochu pozdržuj.sakra,to bylo ale dlouhe čekani.ja sem se zatim bavil u nas na rece.
Ahoj Zdeno přeji Vám klidné moře a krásné úlovky.Ja musím ještě vytrvat než taky vyrazím.Pozdravuj chlapy a držím palce čau.

AHOJ KLUCI,MOC DĚKUJI ZA SOUŘADNICE . URČITĚ TAM ZA TÝDEN ZAVÍTÁM.

Ahoj chlapy, kolik prosím budu tak potřebovat NOKů na osobu na benzín? Jedeme sem  poprvé, tak ať si jich vezmeme dostatek. Díky za info

AHOJ STARÁ ŠTIKO , JÁ OSOBNĚ SI BERU ASI  2000 NOK. ALE DOST JICH  PŘIVEZU SPÁTKY . POČÍTÁM ZHRUBA 500 NA PALIVO(velké MOŘE JE HNED ZA HUMNY ) , ZA DALŠÍCH 500 NAKOUPÍM  BLBOSTI , JAKO JSOU MARMELÁDY, NORSKÉ  KOŘENÍ , kraviny vnoučatům. takže na Titran ti bohatě stačí 1500 NOK. Je dobré se zálohovat nějakým eurem (kolem 100) na trajekt a přes Německo. U Dana se dá i za český. toť mé info.možná ti příjdou i jiné porady . čau Láda

Díky moc, tak nějak jsem taky odhadl.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.