Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 475 odpovědí. Do diskuze (64 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel zdena a poslední změna proběhla před 8 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 286. až 300. (celkem z 476)
  • Autor
    respirtep
    Účastník
    (582 odpovědí)

Čekání na odvoz k baráku…

dawas94
    Účastník
    (17 odpovědí)

dneska se pochytali polaci , největší 70 zatím , chlapi jeli vyzkoušet teréén na moře 😀
    jinak dneska dorš 102 cm  11 kg , kousek od majáku napravo , bylo tam hejno kelerů tak pod nima jsou.. 4 dorše přes metr jsem nevytáhl , všehno upadlo , jedna se podařila 🙂

mvsotek
    Účastník
    (45 odpovědí)

Krásná práce a ještě krásnější ryby . Chci se zeptat chytají se už makrely. Nebo je ještě na ně brzo?

Díky za odpověď . Martin

jirka66
    Účastník
    (353 odpovědí)

To je paráda, takový nádherný ryby kousek od kempu, hezky to tam kluci zakrmujte, ať se zdrží 🙂 Dnes to máme za 14 a už se nemůžeme dočkat. Jak je to letos s wi-fi, maká to všude nebo jen kolem delegáta?

georges
    Účastník
    (102 odpovědí)

Včera jsem se vrátil z Titranu, ale nevšiml jsem si že by tam byly laminátový lodě a už ne červený bedny na ryby. (zřejmě přehozený omylem). Proto já přikládám fotky z minulého týdne, který se nepodařilo odeslat z důvodu slabého signálu WiFi. (největší polak 102 a obecná 94 cm)

dawas94
    Účastník
    (17 odpovědí)

makrely už se dají pochytat  , je jich málo ,ale teprve najíždí , takže pár dní a měli by být zde !
    jinak dneska jeli chlapi na Ornklaken a nachytali pár doršů okolo metru  a nějaky tresty tmavý.. pak jsme jeli na hakka skalen a nějaký mníci ,ale menší a lumby okolo 80cm,  od majáku pravo jsou obrovský hejna kelerů a pod nima jsou velké dorše ,ale hůře se chytaj.. momentálně fouká 9  a má to jí až na 11 , takže odpočinek v chaatě .

zdena
    Účastník
    (267 odpovědí)

Georges,laminatova lod tam je zaparkovana u Svena, ma 40k motor,je o neco vetsi nez hlinikove

dawas94
    Účastník
    (17 odpovědí)

dneska chlapi vyjeli na tajná místa , tam pochytali dorše přes metr a jednoho halibuta 120 cm !

jirka66
    Účastník
    (353 odpovědí)

Úlovky krásné, gratulace. A už tu máme zase to malé české houbaření na tajných místech. Jednou jsem měl takového houbaře v posádce, když se chlapi ptali, odkud jsme přivezli plnou bednu, poslal je úplně na opačnou stranu. Naštěstí, parťáky si můžeme vybírat, tak už s námi nikdy nepojede. Naše parta běžně ostatním radí i nad mapou, když se zadaří. 🙂

pepapol
    Účastník
    (243 odpovědí)

Přivezli to Belgičani s kůtrem,vyjížděj každý den a až dneska přivezli pěkný ryby. Fouká vítr nedá se vyjet někam dál a v okolí majáku se občas někomu podaří nějaká metrovka.

jirka66
    Účastník
    (353 odpovědí)

No říkal jsem si, že jsou ty nádoby nějak divně popsaný:-)  My měli na vítr vždy celkem štěstí, když to srovnám s tím, co tu občas kolegové píšou. Na Titranu zatím max 2 dny v kuse bez výjezdu, doufám, že jsem to teď nezakřikl:-). Tak držím palce, ať se počasí umoudří a parádně si to užijete. My to máme do odjezdu za 12, brousíme si zuby, že bychom už mohli trefit začínající makrely.

respirtep
    Účastník
    (582 odpovědí)

Je na Titranu nějak mrtvo, žádné info,foto…že by nikdo nic nechytil..?

zdena
    Účastník
    (267 odpovědí)

respi vydrz ,za 20 dni tam budou fotecky jak malovane

dawas94
    Účastník
    (17 odpovědí)

tak dneska všichni spokojení , pochytalo se cca 200 polaku  krásných , cca 80 tresek obecných , největší 116cm
    počasí je krásný tak braly, nejvíc šly na gumy zoom tmavá barva !

respirtep
    Účastník
    (582 odpovědí)

No vida…žerou…pěkná práce…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 286. až 300. (celkem z 476)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...