Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde
Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde Titran 2016 (old)
dneska se pochytali polaci , největší 70 zatím , chlapi jeli vyzkoušet teréén na moře :D
jinak dneska dorš 102 cm 11 kg , kousek od majáku napravo , bylo tam hejno kelerů tak pod nima jsou.. 4 dorše přes metr jsem nevytáhl , všehno upadlo , jedna se podařila :)
Odpovědět
Krásná práce a ještě krásnější ryby . Chci se zeptat chytají se už makrely. Nebo je ještě na ně brzo?
Díky za odpověď . Martin
Odpovědět
To je paráda, takový nádherný ryby kousek od kempu, hezky to tam kluci zakrmujte, ať se zdrží :-) Dnes to máme za 14 a už se nemůžeme dočkat. Jak je to letos s wi-fi, maká to všude nebo jen kolem delegáta?
Odpovědět
Včera jsem se vrátil z Titranu, ale nevšiml jsem si že by tam byly laminátový lodě a už ne červený bedny na ryby. (zřejmě přehozený omylem). Proto já přikládám fotky z minulého týdne, který se nepodařilo odeslat z důvodu slabého signálu WiFi. (největší polak 102 a obecná 94 cm)
Odpovědět
makrely už se dají pochytat , je jich málo ,ale teprve najíždí , takže pár dní a měli by být zde !
jinak dneska jeli chlapi na Ornklaken a nachytali pár doršů okolo metru a nějaky tresty tmavý.. pak jsme jeli na hakka skalen a nějaký mníci ,ale menší a lumby okolo 80cm, od majáku pravo jsou obrovský hejna kelerů a pod nima jsou velké dorše ,ale hůře se chytaj.. momentálně fouká 9 a má to jí až na 11 , takže odpočinek v chaatě .
Odpovědět
Georges,laminatova lod tam je zaparkovana u Svena, ma 40k motor,je o neco vetsi nez hlinikove
Odpovědět
dneska chlapi vyjeli na tajná místa , tam pochytali dorše přes metr a jednoho halibuta 120 cm !
Odpovědět
Úlovky krásné, gratulace. A už tu máme zase to malé české houbaření na tajných místech. Jednou jsem měl takového houbaře v posádce, když se chlapi ptali, odkud jsme přivezli plnou bednu, poslal je úplně na opačnou stranu. Naštěstí, parťáky si můžeme vybírat, tak už s námi nikdy nepojede. Naše parta běžně ostatním radí i nad mapou, když se zadaří. :-)
Odpovědět
Přivezli to Belgičani s kůtrem,vyjížděj každý den a až dneska přivezli pěkný ryby. Fouká vítr nedá se vyjet někam dál a v okolí majáku se občas někomu podaří nějaká metrovka.
Odpovědět
No říkal jsem si, že jsou ty nádoby nějak divně popsaný:-) My měli na vítr vždy celkem štěstí, když to srovnám s tím, co tu občas kolegové píšou. Na Titranu zatím max 2 dny v kuse bez výjezdu, doufám, že jsem to teď nezakřikl:-). Tak držím palce, ať se počasí umoudří a parádně si to užijete. My to máme do odjezdu za 12, brousíme si zuby, že bychom už mohli trefit začínající makrely.
Odpovědět
Je na Titranu nějak mrtvo, žádné info,foto...že by nikdo nic nechytil..?
Odpovědět
tak dneska všichni spokojení , pochytalo se cca 200 polaku krásných , cca 80 tresek obecných , největší 116cm
počasí je krásný tak braly, nejvíc šly na gumy zoom tmavá barva !
Odpovědět