Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde
Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde Titran 2016 (old)
Ta prostřední fotka je pěkná, kde to je od výjezdu z fjordu ? A tomuto se vyhýbejte. Je to mezi Foyou a Dolmoyou.
To je kus ledu zaseklý na nějaký podmořský skále nebo plovoucí kus?
Ne, to je vyvýšenina uprostřed fjordu. Tato fotka je tuším z roku 2008. Tento úkaz se stává, když voda kulminuje a je nebezpečná. Někdy i otáčí lodě. Malé. Kdy se tomuto děje by mohl říci Honza Dufek, který okolo jezdí na Orklaken, nebo Snori, který to má blíž a pravděpodobně informuje účastníky při školení bezpečné plavby v okolí. Já už na Titranu nebyl ani nepamatuji. Ale byly to hezký léta, který mi zůstanou v paměti.
Odpovědět
Hledáme 1 -2 zájemce na Titran 2016 / SN - Tour č. zájezdu 9 / , termín 21.6 - 3.7.2016
r.hodik@centrum.cz
Odpovědět
Poslední dva dny fouká, dneska silný severák, moc ryb se nenachytalo nějací polaci a dorše když se podařilo odpoledne na pár hodin vyjet! jinak se kluci bavili přívlačí ze břehu.
Odpovědět
Tak aspon neco, Je to stresujici pokud fouka a neda se vyjet. Preji, at se to uklidni a chlapi si zachytaji aspon tak dobre jako predesly turnus.
Odpovědět
Dneska konečně nefouka snad se zklidni i vlny! Tak doufám že chlapi pochytaji!
Jeden ďasík ze včerejška!
Odpovědět
Dneska se zadařilo na všech frontách! Vláčkaři si pěkně zachytali polaky a dorše. Největší dorš měl 109 cm.
Hlubináři pochytali pekné dorše, kelery a mníky! Největší mník měl 121 cm a nějakých 10 kg. Radost udělali tři okouníci. Fotky nic moc chytl jsem chlapi až ve filetárně!
Odpovědět
Ještě mam posledni lodě na vodě tak uvidíme co přivezou!
Mníček byl chycen jen na 47 metrech.
Odpovědět
Bohužel mi kvůli větru blbne internet! Tak snad projde aspoň pár fotek ze včera!
Krásně se dařilo, jak vláčkařům tak hlubinářům, na bransbakenu se povedlo 5 metrovek nejvetší 115 a 111 cm! Krásné ryby.
A už plavou housata, to pro mě znamená že v Norsku začlo jaro!
Odpovědět
Ahoj Dane asi ti zajedu vytahnout špunt abys mi na Titranu nechal nějaké ryby.Přijedu s partou od devátého července.Jinak moc pěkné úlovky-gratulace. Viki
Odpovědět
Letos pouze 2.členové..Míša a Ládik..přejem dobré počasí..a velké macandy..
Odpovědět
To nás jede letos 12ti členná sestava. A při této příležitosti zdravíme Dedo 145 na Bakkan.
Odpovědět
To se ani nemůžete všichni znát navzájem (zřejmě firemní poznávací akce)?
Odpovědět