Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 475 odpovědí. Do diskuze (64 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel zdena a poslední změna proběhla před 8 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 476)
  • Autor
    Hyse
    Účastník
    (578 odpovědí)

Dneska opět parádá! A to jak na vláčku, zase fůra tresek a polaků! Nej nástraha ZOOM MAG II modrej. Na kousky masa pod svahy podmořských hor se chytli „tmoklé cirkusy“ (jednoskvrnky) a jak každý Němec ví kde je jednoskvrnka je i halík a na Hakaskalenu bác ho! Placka 96 a jedna menši 73…

Ahoj Dane, bezva zpravy, blueberry nebo black sapphire ?? Uz se ti veze cerstva dodavka v patek mi to prislo z US. Tak jen tak dal preji mirny vitr a pak uz to pujde skoro samo…

snori
    Účastník
    (790 odpovědí)

Dneska opět parádá! A to jak na vláčku, zase fůra tresek a polaků! Nej nástraha ZOOM MAG II modrej. Na kousky masa pod svahy podmořských hor se chytli „tmoklé cirkusy“ (jednoskvrnky) a jak každý Němec ví kde je jednoskvrnka je i halík a na Hakaskalenu bác ho! Placka 96 a jedna menši 73…

Ahoj Dane, bezva zpravy, blueberry nebo black sapphire ?? Uz se ti veze cerstva dodavka v patek mi to prislo z US. Tak jen tak dal preji mirny vitr a pak uz to pujde skoro samo…

Ahoj Blueberry! Krasně funguje pomalý tah na mělčinách…

snori
    Účastník
    (790 odpovědí)

Dneska už chlapi balí protože zítra se střídají turnusy! Kdo dneska vyjel tak hlavně na vláčku! Stejné partě jako včera se opět povedl na Hakaskalenu halík! A k tomu pár polaků a doršů. Odpoledne se rozfoukalo a začalo pršet tak se všichni vrátili a předali lodě v předstihu.

spring
    Účastník
    (119 odpovědí)

Nám nejlépe fungoval Red buk.

snori
    Účastník
    (790 odpovědí)

Nová parta se teprve rozchytává ale i tak vozí hezké ryby! Nejvíc pořád berou polaci a dorše na vláčku, pořád na ZOOMy různých barev.

Na plotnách okolo Bransbakenu jsou obrovská hejna kelírků ale bohužel nic moc pod nima občas nějaká “metrovka”. Asi to chce hlavně vydržet!

snori
    Účastník
    (790 odpovědí)

Dneska fouká 10m/s takže zatím sedíme na mole a brousíme háčky!

Včera se vlačkařům povedli pěkní polaci a dorše,  fotky musím vyrazit z chlapů sám sem se byl projet a vrátil se až večer. Bohužel odpoledne přišlo zklidněni a nulový drift.

007krivanek
    Účastník
    (917 odpovědí)

Ta prostřední fotka je pěkná, kde to je od výjezdu z fjordu ?

A tomuto se vyhýbejte.  Je to mezi Foyou a Dolmoyou.

snori
    Účastník
    (790 odpovědí)

Ta prostřední fotka je pěkná, kde to je od výjezdu z fjordu ? A tomuto se vyhýbejte. Je to mezi Foyou a Dolmoyou.

Ahoj je to hodně daleko vlevo od výjezdu, v takové úžině kde se zdržují sledi, chtěl jsem si jich pár nachytat na mníčka ale bohužel byli tam jen malí doršáci!

snori
    Účastník
    (790 odpovědí)

Ještě video kluků z minulého týdne! O tom jak chytli 121 cm tresku.

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

Hezké video a krásná treska

007krivanek
    Účastník
    (917 odpovědí)

Hezký , potěší na duši.

snori
    Účastník
    (790 odpovědí)

Stejný video jako předtim, snad už bez problému s autorskými právy. Pardon!

007krivanek
    Účastník
    (917 odpovědí)

Tak trochu fopá, ale stihl jsem ho prohlédnout.

mirecek
    Účastník
    (253 odpovědí)

Já taky, ta hudba tak moc vadila?

Erg
    Účastník
    (272 odpovědí)

Ta prostřední fotka je pěkná, kde to je od výjezdu z fjordu ? A tomuto se vyhýbejte. Je to mezi Foyou a Dolmoyou.

To je kus ledu zaseklý na nějaký podmořský skále nebo plovoucí kus?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 476)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...