Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde
Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde Titran 2016 (old)
Jinak jsou polaci a dorše stále při chuti na podmořských horách. Bohužel jdou velké oceánské vlny tak nikdo nevyjíždí nikam daleko.
Odpovědět
Včera se chytli první sledi! Tak snad za nima najedou i velké tmavky.
Odpovědět
Dane ,doufam ,ze ty polaky nelovis na mem pruplavu,ty si nechavam jeste dorust.smajliky nehledam ,tak si to preber jak chces.sledi jsou krasni ,ale jednou jsem je nalovil hodne na edenu ,ale potom ta drina ocistit lod,uz je nechci i kdyz je to krasny lov kdyz je lovis spolecne s rackama,ale uz jen jako nastraha. bojuj ,uz to neni ani 60 a jsme tam
Odpovědět
Tak přípravy na cestu v plném proudu. Předpověď na Titran se zlepšuje. (Alespoň vítr.) :-)
Teploty taky budou až +15°C. V sobotu u Billy je sraz nejpozději v 18:30. :-)
AyM
Odpovědět
Taky jsem na to koukal ze se ma pocasi lepsit tak snad ta klapne.tak v sobotu zdaaar
Odpovědět
Ahoj Dane. Mám prosbu. Toho mňouka co si Petr koupil v shopu na Ornklakenu sem fakt nedávej :-D
Odpovědět
Počasí je pár posledních dnů super! Jen nás bohužel doprovází oceánské vlny. Pochytalo se fůra druhů ryb, nejvíce při chuti jsou pořád polaci a dorše, konečně se mezi nimi začali objevovat metrovky. Kdo jede na hloubky pochytá mníky a pár okouníků, největší mník z dneška měl 170 cm a 24 kg! Obluda jako blázen! Chycen na návazec vlastní výroby na 90 metrech vody na kus kelera.
Odpovědět
Dneska sme na Hakaskelenu potkali snad 10 lachtanů/ tuleňů. Bohužel jak je jejich dobrým zvykem kde jsou oni nejsou už ryby. Polaci moc nebrali a museli sme se přesunout podel ostrovů dál na východ. Polaky sme nakonec našli až u ostrovu Kya kde to letos rybama přímo vře. Kromě polaků a doršů sme tam chytli nějakou jednoskvrnku a já jednoho štítníka.
Odpovědět
A nakonec mník 170 cm 24 kg!!! Krásna ryba! Další prý podobný chlapům utekl, škoda ho. Zajimavostí je šrám na ocasu ryby, byl jíž z části zahojen, krev z něj netekla, tipl bych si tak 14 dní až měsíc stará rána. Napadá někoho co mu ji mohlo způsobit? Rána měla necelého půl metru délky. Mě napadá snad jen nějaký druh velryby nebo se chudák zamotal do sítí.
Odpovědět
Gratulace!!! Velkej chlap, velká ryba :-D Na trajektu bude někdo asi platit.
Odpovědět
Bych si tipnul trojhák pod kůží a při zdolávání se vyříznul.
Odpovědět
Gratulace!!! Velkej chlap, velká rybaNa trajektu bude někdo asi platit.
To bude pekne mastnej trajekt.
:-)
AyM
Odpovědět
Dneska opět parádá! A to jak na vláčku, zase fůra tresek a polaků! Nej nástraha ZOOM MAG II modrej. Na kousky masa pod svahy podmořských hor se chytli "tmoklé cirkusy" (jednoskvrnky) a jak každý Němec ví kde je jednoskvrnka je i halík a na Hakaskalenu bác ho! Placka 96 a jedna menši 73...
Odpovědět
A kluci na Bransbakenu pochytali nádherné obecnačky! Největší 121 cm a 15,5 kg! Krasná obluda! Bohužel fotky jen ze břehu. Všechny ryby pochytány během hodinky!
Odpovědět