Huraaa uz je tu novy rok
Jedna z tech větších obecnaček :-D Ale aspoň jich bylo hodně.
Odpovědět
Ještě že letos jedu 2x na Titran to bude asi mazec tenhle rok 8-)
Odpovědět
[citace]Radek123 napsal:
Nejste náhodou z Brna?Dnes jsem byl v prodejně "U HALIBUTA" a paní mně říkala,že syn je na TITRANU.Super prodavačka,ví ,o čem mluví.[/citace] Jojo jsem z Brna, přímo z HALIBUTA. Občas je záskok potřeba :-)
Odpovědět
A ještě jedna z mola, v tech vlnách se nedalo rozumě fotit tak snad zítra budou hezčí fotky! Má se uklidnit vítr a snad vyjedem až na Orklaken.
Odpovědět
Sice to mám až za 130, ale příprava je v plném proudu. Dnes navázáno něco málo na mníky.
Odpovědět
Na jaký vlasec to vážeš? Mám doma 90, ale říkám si jestli to na mníky není málo...
Odpovědět
Dneska se sice vítr uklidnil ale s ním i aktivita ryb. Postupně jsme objeli Bransbaken, Orklaken a Hakaskalen, ač jsme se snažili od 9 od rána, na pořádné ryby jsme bohužel nenarazili. Objezdili jsme všemožné hrany a plotny ale bohužel ani kelirci ani hejna většich ryb nebyli nikde k nalezení. Takže sečteno podtrženo pár dorší, par mníku do 110 cm , až cestou zpátky jsme si trošku zpravili chuť pár polaky a doršemi z mělčin.
Odpovědět
Vidím že pán z Nováků již zahájil sezonu přeju krásné úlovky .
Odpovědět
[citace]MemedJ napsal:
Už jsi mne viděl věšet hlavu? Leda když mi dojde jídlo . Dan to tu dobře zná, tak už připravujeme strategii. Alespoň se na to zítra dobře prospíme.[/citace]
Viděl. Nad ránem ve Spálově :-D
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...