Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon 3°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 1°C
skoro jasno
Oslo, NO
temperature icon 5°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 5°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Titran 2015

« Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 … 54 Další »
08.01.2015 ID: 525589

Huraaa uz je tu novy rok

0
Odpovědět
zdena
27.03.2015 ID: 1106247

tož trošku jsme museli vyladit ten letošek,velmi zajimave soustredeni,ale zjistil jsem ze ho rosta v pohode utahne,hold petr jeste nema natrenovano ,asi se na nem podepsala dlouha zima8-)

0

Odpovědět

kim
28.03.2015 ID: 1106253

Myslím, že dědo se nikde neztratí. Předpokládám, že novém působišti první den prostuduje mořskou mapu, za další dva dny přečte vodu, otestuje nástrahy a bude zaděláno na dobré výsledky. Všude zúročí své zkušenosti, bez nich to nejde.

0

Odpovědět

zdena
28.03.2015 ID: 1106255

nase parta mu preje v novem pusobisti hodne uspechu ,on se nikde nestrati, snad jenom ve Spalove:-D."dedku zabojuj na novem a cekame krasne reporty"

0

Odpovědět

MemedJ
10.04.2015 ID: 1107312

Zítra odjíždím poprvé na Titran (přiklonila se ke mně v tombole Štěstěna na naší vánoční besídce SC ZERP). Těšil jsem se na společný lov s Dedo145, který si získal mnoho z vás a moje Terka146 mu říká můj nejmilejší. Těšil jsem se na to, že Petra poznám blíž, zatím se mi podařilo jen pár chvilek na srazech norků. Ale těším se i teď na lov a pobyt v místech, odkud si mnoho mých kamarádů odvezlo plno zážitků a krásných úlovků. Na nového delegáta, Dana Míška, mám od Deda nejlepší reference. Nové místo, noví lidé = nezatížený pohled na věc. Jen doufám, že předpovězený vítr na následující dny nebude skutečně tak silný a wifi bude fungovat abych snad mohl nějaké ty rybky ukázat.

0

Odpovědět

pepapol
11.04.2015 ID: 1107320

http://www.storm.no/titran/ no přeju hodně štěstí,Podávej co nejvíc info. my jedeme 28.4 tak jsem zvědavej jak bude ;-)

0

Odpovědět

mara45
11.04.2015 ID: 1107323

[citace]MemedJ napsal: Zítra odjíždím poprvé na Titran (přiklonila se ke mně v tombole Štěstěna na naší vánoční besídce SC ZERP). Těšil jsem se na společný lov s Dedo145, který si získal mnoho z vás a moje Terka146 mu říká můj nejmilejší. Těšil jsem se na to, že Petra poznám blíž, zatím se mi podařilo jen pár chvilek na srazech norků. Ale těším se i teď na lov a pobyt v místech, odkud si mnoho mých kamarádů odvezlo plno zážitků a krásných úlovků. Na nového delegáta, Dana Míška, mám od Deda nejlepší reference. Nové místo, noví lidé = nezatížený pohled na věc. Jen doufám, že předpovězený vítr na následující dny nebude skutečně tak silný a wifi bude fungovat abych snad mohl nějaké ty rybky ukázat.[/citace]

Jirko držím palce ať nefouká a vyjedete na otevřené moře.Jinak jezdi vlevo mezi ostrůvky na polaky.Dan Ti určitě poradí.Těším se na tvé reporty...

0

Odpovědět

terka146
12.04.2015 ID: 1107331

Tak a táta může jet :-P

0

Odpovědět

MemedJ
14.04.2015 ID: 1107395

Dorazili jsme dnes něco před jednou v noci. První zdržení bylo hned po vyjetí z trajektu. Odchytila a vyzpovídala si nás švédská paní celní. Nechala si ukázat jednu bednu a dívala se do tubusů. Asi jestli tam není bazuka namísto prutů. Když zbývala asi hoďka a půl do konce, sjížděli jsme jedno prudké klesání krokem na umrzlém sněhu a ledovce, nic moc příjemného, ale Dan to zvládl skvěle. Další ztráty jsme nabrali u tunelů na Hitru a Froyu. Oba uzavřené pro údržbu a zhruba jednou za 20-30 min. přijelo vozidlo silničářů a provedlo auta na druhý konec. Ráno začalo docela slušnou vánicí, která přešla teď do deště. Vítr se zvedá. Vyjely dvě lodě, ale neudržely se ani blízko majáku a zkouší štěstí vevnitř. Myslím,že to asi to nebude žádná sláva. Zítra nebude mít smysl ani vystrčit nos z chaty, maximálně tak zajet pro zavařeniny.

0

Odpovědět

Doršák
14.04.2015 ID: 1107398

Pekná sila. No chlapci nejen zítra. Máte tam moc pěknou okluzní frontu. A těžko hádat jak bude o víkendu. Držíme palce!

0

Odpovědět

georges
14.04.2015 ID: 1107403

Co jsem koukal na počasí, tak až v pátek 3-5 m/s a to už se dá. Tak čekám na reporty. Jinak dnes za 41. Zdravím všechny na Titran.

0

Odpovědět

MemedJ
14.04.2015 ID: 1107404

Dopolední pokus o lov dopadl dle očekávání. Pár malých doršíků. Vzhlížíme k pátku.

0

Odpovědět

zdena
14.04.2015 ID: 1107408

davejte na dana pozor,ony ty norske baby jsou po zime nedockave,no to brnaci se neznaj .ahoj danku----za 2,5 mesice jsme tam:-P

0

Odpovědět

respirtep
14.04.2015 ID: 1107409

:-? Nic novýho:-(

0

Odpovědět

mara45
14.04.2015 ID: 1107410

[citace]MemedJ napsal: Dopolední pokus o lov dopadl dle očekávání. Pár malých doršíků. Vzhlížíme k pátku.[/citace]

Jirko nevěš hlavu,určitě nachytáte.Zkus vyjet doleva před stožáry nebo pak pokračuj kolem pobřeží k ostrůvkům na polaky.tam ten vítr tolik nevadí,jen cesta zpět je ve velkých vlnách pěkné dobrodružství....

0

Odpovědět

MemedJ
14.04.2015 ID: 1107412

Už jsi mne viděl věšet hlavu? Leda když mi dojde jídlo :-). Dan to tu dobře zná, tak už připravujeme strategii. Alespoň se na to zítra dobře prospíme.

0

Odpovědět

« Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 … 54 Další »
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit
favicon

Kinetic Sea Bullet 100g Silver 2ks

Sleva 10 Kč
Kinetic Sea Bullet 100g Silver 2ks
239 Kč
229 Kč
logo
Jít nakupovat
favicon

Twister bíločervený 20cm

Sleva 4 Kč
Twister bíločervený 20cm
73 Kč
69 Kč
logo
Jít nakupovat
favicon

Sea Dragon Medusa Copper/Silver 100g

Sleva 10 Kč
Sea Dragon Medusa Copper/Silver 100g
139 Kč
129 Kč
logo
Jít nakupovat

Odebírej newsletter

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

• Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

• Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

• Simco Fishing s.r.o.
  • IČ: 23727152
  • DIČ: CZ23727152
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky
  • Mimosoudní řešení spotřebitelského sporu

© 2026 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.