Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 797 odpovědí. Do diskuze (83 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel hnata a poslední změna proběhla před 9 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 798)
  • Autor
    zdena
    Účastník
    (267 odpovědí)

tož trošku jsme museli vyladit ten letošek,velmi zajimave soustredeni,ale zjistil jsem ze ho rosta v pohode utahne,hold petr jeste nema natrenovano ,asi se na nem podepsala dlouha zima8-)

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Myslím, že dědo se nikde neztratí. Předpokládám, že novém působišti první den prostuduje mořskou mapu, za další dva dny přečte vodu, otestuje nástrahy a bude zaděláno na dobré výsledky. Všude zúročí své zkušenosti, bez nich to nejde.

zdena
    Účastník
    (267 odpovědí)

nase parta mu preje v novem pusobisti hodne uspechu ,on se nikde nestrati, snad jenom ve Spalove:-D.”dedku zabojuj na novem a cekame krasne reporty”

MemedJ
    Účastník
    (54 odpovědí)

Zítra odjíždím poprvé na Titran (přiklonila se ke mně v tombole Štěstěna na naší vánoční besídce SC ZERP). Těšil jsem se na společný lov s Dedo145, který si získal mnoho z vás a moje Terka146 mu říká můj nejmilejší. Těšil jsem se na to, že Petra poznám blíž, zatím se mi podařilo jen pár chvilek na srazech norků. Ale těším se i teď na lov a pobyt v místech, odkud si mnoho mých kamarádů odvezlo plno zážitků a krásných úlovků. Na nového delegáta, Dana Míška, mám od Deda nejlepší reference. Nové místo, noví lidé = nezatížený pohled na věc. Jen doufám, že předpovězený vítr na následující dny nebude skutečně tak silný a wifi bude fungovat abych snad mohl nějaké ty rybky ukázat.

pepapol
    Účastník
    (243 odpovědí)

http://www.storm.no/titran/ no přeju hodně štěstí,Podávej co nejvíc info. my jedeme 28.4 tak jsem zvědavej jak bude 😉

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

MemedJ napsal: Zítra odjíždím poprvé na Titran (přiklonila se ke mně v tombole Štěstěna na naší vánoční besídce SC ZERP). Těšil jsem se na společný lov s Dedo145, který si získal mnoho z vás a moje Terka146 mu říká můj nejmilejší. Těšil jsem se na to, že Petra poznám blíž, zatím se mi podařilo jen pár chvilek na srazech norků. Ale těším se i teď na lov a pobyt v místech, odkud si mnoho mých kamarádů odvezlo plno zážitků a krásných úlovků. Na nového delegáta, Dana Míška, mám od Deda nejlepší reference. Nové místo, noví lidé = nezatížený pohled na věc. Jen doufám, že předpovězený vítr na následující dny nebude skutečně tak silný a wifi bude fungovat abych snad mohl nějaké ty rybky ukázat.

Jirko držím palce ať nefouká a vyjedete na otevřené moře.Jinak jezdi vlevo mezi ostrůvky na polaky.Dan Ti určitě poradí.Těším se na tvé reporty…

terka146
    Účastník
    (117 odpovědí)

Tak a táta může jet 😛

MemedJ
    Účastník
    (54 odpovědí)

Dorazili jsme dnes něco před jednou v noci. První zdržení bylo hned po vyjetí z trajektu. Odchytila a vyzpovídala si nás švédská paní celní. Nechala si ukázat jednu bednu a dívala se do tubusů. Asi jestli tam není bazuka namísto prutů. Když zbývala asi hoďka a půl do konce, sjížděli jsme jedno prudké klesání krokem na umrzlém sněhu a ledovce, nic moc příjemného, ale Dan to zvládl skvěle. Další ztráty jsme nabrali u tunelů na Hitru a Froyu. Oba uzavřené pro údržbu a zhruba jednou za 20-30 min. přijelo vozidlo silničářů a provedlo auta na druhý konec. Ráno začalo docela slušnou vánicí, která přešla teď do deště. Vítr se zvedá. Vyjely dvě lodě, ale neudržely se ani blízko majáku a zkouší štěstí vevnitř. Myslím,že to asi to nebude žádná sláva. Zítra nebude mít smysl ani vystrčit nos z chaty, maximálně tak zajet pro zavařeniny.

Doršák
    Účastník
    (1115 odpovědí)

Pekná sila. No chlapci nejen zítra. Máte tam moc pěknou okluzní frontu. A těžko hádat jak bude o víkendu. Držíme palce!

georges
    Účastník
    (102 odpovědí)

Co jsem koukal na počasí, tak až v pátek 3-5 m/s a to už se dá. Tak čekám na reporty. Jinak dnes za 41. Zdravím všechny na Titran.

MemedJ
    Účastník
    (54 odpovědí)

Dopolední pokus o lov dopadl dle očekávání. Pár malých doršíků. Vzhlížíme k pátku.

zdena
    Účastník
    (267 odpovědí)

davejte na dana pozor,ony ty norske baby jsou po zime nedockave,no to brnaci se neznaj .ahoj danku—-za 2,5 mesice jsme tam:-P

respirtep
    Účastník
    (582 odpovědí)

😕 Nic novýho:-(

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

MemedJ napsal: Dopolední pokus o lov dopadl dle očekávání. Pár malých doršíků. Vzhlížíme k pátku.

Jirko nevěš hlavu,určitě nachytáte.Zkus vyjet doleva před stožáry nebo pak pokračuj kolem pobřeží k ostrůvkům na polaky.tam ten vítr tolik nevadí,jen cesta zpět je ve velkých vlnách pěkné dobrodružství….

MemedJ
    Účastník
    (54 odpovědí)

Už jsi mne viděl věšet hlavu? Leda když mi dojde jídlo :-). Dan to tu dobře zná, tak už připravujeme strategii. Alespoň se na to zítra dobře prospíme.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 798)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...