Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 797 odpovědí. Do diskuze (83 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel hnata a poslední změna proběhla před 9 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 766. až 780. (celkem z 798)
  • Autor
    Roas
    Účastník
    (169 odpovědí)

No paráda! Tak budeš pravidelně hlásit, na co berou:-D:-D:-D.

Příští rok pojedu poprvé s elektrikou tak se těším na pořádné mníkování a okouníkování.8-)

halibutak
    Účastník
    (276 odpovědí)

My jedeme 25.8 a budeme netrpělivě čist každé info, třeba od Roase. Letos nám (a nejenom nám) počasí moc nepřálo, ale to k rybolovu patří 😎

Roman Klement
    Člen
    (3 odpovědí)

Ahoj zdravím Titraňáci.

Komu z vás z posledního turnusu na Titran 26.8.-06.09.2015 chybí plastový kufřík s rybařinou tak ho mám u sebe. Kontaktoval jsem Marcelku N.,že kdyby se někdo scháněl tak je u mě. Byly jsme letící klienti turnusu a přijeli jsme si pro věci po půlnoci k autobusu na Stodůlky a u našich věcí byl kufřík. Asi dvě party rybářů byly ještě na místě a nikoho nebyl.Tak kdyby někdo se scháněl… tak napiš ……….dlouhán Roman bydleli jsme vedle vás se Švédama v domku.

koho je napiš rokle@upotoka.cz

Zdraví kléma

Roas
    Účastník
    (169 odpovědí)

A co když se ti přihlásí víc lidí :-D:-D;-) ?

Jinak můj není, pod mým by byl popisek: ” čí je to kufr?, ten kdo se přihlásí bude mi platit operaci kýly” :-D8-)

Roman Klement
    Člen
    (3 odpovědí)

Když se přihlásí víc lidí dám každému něco. Neměj starost dám to tomu komu to náleží…spousta lidí by si to nechalo…no já bych bych neměl čistý svědomí.Mám svejch cajků dost.

Čus.

Roas
    Účastník
    (169 odpovědí)

Bylo to samozřejmě myšlené jako legrace :-?… Pořád doufám, že jsou mezi námi jen slušní lidé a přihlásí se jen právoplatný majitel.

jirka66
    Účastník
    (353 odpovědí)

Vraťme se k lokalitě a k rybám. Jaké kdo máte zkušenosti s Ornklakenem? My jsme se tam párkrát dostali a zkoušeli hrany směrem k Titranu, hloubky kolem 80m, ryby zrovna moc nebraly. Nikdy jsme nestihli vyzkoušet mělčiny. Máte někdo zkušenosti s prochytáváním mělčin cca15 – 30m na Ornklakenu? Jedeme přelom 6/7 2015, ale už teď spřádáme plány 🙂

pepapol
    Účastník
    (243 odpovědí)

No my sme se vzhledem počasí na Ornklaken v červenci nedostali ale jezdily sme na hakaskalen na melciny a mužu říct že Super a v okolí hakaskalenu na pravo sme objížděli ostrůvky a mělčiny a polaků nespočítaně,prostě co hod,to polak!!! Opravdu sme si to tam užily :-):-):-) těším se na příští rok na konec června a srpen Bessaker taky super !!!!!!

Roas
    Účastník
    (169 odpovědí)

Orklaken sme letos taky bohužel kvůli počasí nedali. Ale jaak píše pepapol, na Hakeskalenu to byla bomba, daly se najít i obecňačky, pěkní mníčci a o polacích ani nemluvim. Obecňačky sme chytali od 10 do 40m polaky v uplných mělčinách. Mníky od 40m dolů.

jirka66
    Účastník
    (353 odpovědí)

Hakeskalen jsme nezkoušeli, ale máme to v plánu. Taky jsem viděl kluky, co odtud přivezli spoustu polaků, i když spíše menších. Natrefili jste někde na metrové kelery? Když se letos chytali na Smole i na Dolmoy, tak by tu taky někde mohli být.8-)

viki
    Účastník
    (181 odpovědí)

ZATÍM PRO ROUSE.TAKTO SE MI DAŘILO V ČERVENCI,ALE NENÍ TO VŠE.

jirka66
    Účastník
    (353 odpovědí)

to viki: Dík za tip, dobrých rad není nikdy dost. My jsme na severní straně kolem ,,šestadvacítek´´ dostali metrového halíka. 😎

viki
    Účastník
    (181 odpovědí)

Ještě přiložím nějakou takovou mapku z pohledu vlevo od majáku a dolu směr Hitra.Samozřejmně jsou vyznačená místa + – .

viki
    Účastník
    (181 odpovědí)

ČAU,ZDE JSOU MAPKY,KDE JSEM LOVIL V ČERVENCI A TOTO JSEM CHYTAL.ŠTIKOUNI JEŠTĚ NEBYLI A MAKRELY SPORADICKY,JEDNOSKRVNKY ASI DVĚ COŽ NENÍ NIC K POPSÁNÍ. JINAK TITRAN BYLA BEZVA RYBAČKA.NA ORKL.NEBYLO NUTNU JEZDIT.TADY BYLO RYB DOST PRO VŠECHNY.:-):-)

viki
    Účastník
    (181 odpovědí)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 766. až 780. (celkem z 798)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...