Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Titran 2015
- Toto téma obsahuje celkem 797 odpovědí. Do diskuze (83 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel hnata a poslední změna proběhla před 9 roky a 1 měsícem.
-
AutorPříspěvky
-
#122911 22.9.2015 v 12:56
Jumbo napsal:
Davide, letos jsem byl v Norsku po dvanácté. Příspěvky vkládáme pravidelně i s fotkama jménem našeho celého teamu to dělá naš kapitán s naší spolupráci.
Tak to se omlouvám. Já tam byl 4 x . Nebo 8 x. Nebo 15 x ? Nevím. Nepočítám to. Raději se těším, kdy tam pojedu zase. Je to kraj, který se mi líbí. A rád se tam budu vracet. Nechci tu dělat rozbroje, nebo atd. Jen jsem napsal to , co je pravda. ( dle mého mínění ) .Nemám problém se někomu omluvit ( kdybych ho pomluvil, z něčeho nařkl ) Taktéž nemám problém s kýmkoliv o čemkoliv diskutovat.
A jsem rád, že napsal FRIGO to co napsal. I tak, že pravdu máme všichni.
No a Jumbo, aby to nevyprchalo. Pořád si myslíš, se se snažím Dana srážet na kolena ? nebo ho hanit ? Nebo pomlouvat ? Podle mých příspěvků ?
#122912 22.9.2015 v 13:01mne docela našláplo jen to že právě Vy Pán 007krivanek jste rozpoutal téma o dobrém a špatném delegátovi.Můj názor je nejdřív jsi vyzkoušet a pak o tom psát.Ne psát jen o tom co jsem slyšel.To co píšete kolem toho o petrovi(dedo145)je pravda.To Vám neberu a dokonce i souhlasím ale to je tak jediné.Já jsem zažil oba delegáty a byl jsem spokojen z oběma.Každý z nich zvládl svou svěřenou práci na max.Bohužel každému byli umožněné jiné podmínky pro práci a to se odrazilo na spokojenosti frekventantů.No a ti co se sem bojí napsat se nemusí bát.Tady je sloboda projevu pokud je to projev bez vulgarizmů.To je vše co jsem chtěl k tomu dodat.
#122913 22.9.2015 v 13:09culdo napsal:
mne docela našláplo jen to že právě Vy Pán 007krivanek jste rozpoutal téma o dobrém a špatném delegátovi.Můj názor je nejdřív jsi vyzkoušet a pak o tom psát.Ne psát jen o tom co jsem slyšel.To co píšete kolem toho o petrovi(dedo145)je pravda.To Vám neberu a dokonce i souhlasím ale to je tak jediné.Já jsem zažil oba delegáty a byl jsem spokojen z oběma.Každý z nich zvládl svou svěřenou práci na max.Bohužel každému byli umožněné jiné podmínky pro práci a to se odrazilo na spokojenosti frekventantů.No a ti co se sem bojí napsat se nemusí bát.Tady je sloboda projevu pokud je to projev bez vulgarizmů.To je vše co jsem chtěl k tomu dodat.
Pozor, Dana neznám. Od začátku píši pouze o podávání reportu v roce 2014 a v roce 2015. Zjistit rozdíly Titranu 2014 a 2015 potažno 2016 nehodlám. Budu vyhledávat jinou lokalitu. Pročti příspěvky nazpět.
Ale toto jsi napsal dobře.
Každý z nich zvládl svou svěřenou práci na max.
Nikdo se neutopil a všechny porouchané lodě byly dotaženy do přístavu. ( A když se podíváš na historii, tak dvě jsem táhl i já a jsou tu fotky )
Ale toto nechápu.
Bohužel každému byli umožněné jiné podmínky pro práci a to se odrazilo na spokojenosti frekventantů.
Jaké jiné podmínky má současný delegát ? A já trumbera si myslel, že podmínky mají vždy stejné ?
Můžeš mi napsat ty jiné podmínky ? To by mne zajímalo. Je tady ,, SVOBODA SLOVA,,.
#122914 22.9.2015 v 13:35Nikdy nejsou podmínky pro práci stejné.Docela dost se toho mění a chystají se další změny které delegátovi práci vůbec neulehčí.Sám jsem zvědav jestli se uskuteční vše co se plánuje jak to bude v norsku fungovat.
#122915 22.9.2015 v 13:42O prodeji Titranu se mluví již 4-5 Let. Už za Honzy. I na ruských webech se to píše, že je na prodej.
Ale zajímalo by mne ( možno i nás ) když jsi to nakousl, jaké že to podmínky pro svoji práci mají rozdílnou delegáti na Titranu 2014 a 2015. Asi o tom víš víc, tak to napiš sem. Když už jsi to 2 x vzomenul. Je tu ,,SLOBODA PROJEVU ,,. To jsi taky tuším napsal ty. Nepiš tu o 2016 . Ale o 2014 a 2015. Jakej rozdíl delegáti měli ? Napiš jen o zázemí, když jsi s touto problematikou tak dobře informován. ( a není to jen z povídání u kafe ) ( jsou lidi, kteří ti u pohárku řeknou vše. Poté jsou tací, co ti řeknou pouze to, co chceš slyšet a to jen z pár procent )
#122916 22.9.2015 v 14:33Tak o prodeji titranu jsem mluvit nechtěl.To je věc nora že ho už nechce.To je taky možná začátek problému které provázeli tenhle rok na Titranu.Tak napr lodě.Tenhle rok pořád nějaká porouchaná a když bylo požádané o opravu tak to bylo vše jak když teče med anebo jen jo jo uděláme a nic.Pak samozřejmě chybí pro frekventanty a už jsou problémy.Vím že předešlé roky měli norové větší zájem o nápravu.Osobně jsem je viděl několikrát že měli ochotu přijet i pozdě večer.Teď už to tak nebylo.Bylo na nich vidět že už je to nebaví.Dále několikrát se tenhle rok stalo že museli bydlet v plně obsazené chatě místo 6 lidí a to ti opět tu dovolenou značně znechutí pokud nejste parta 8 lidí.Minulé roky se to stávalo jen výjimečně.Něco bylo špatně z norske strany,něco ze strany cestovky a delegát si to teď začíná (prominte za výraz) odsírat že to nezvládal.
#122918 22.9.2015 v 14:49culdo napsal:
Tak o prodeji titranu jsem mluvit nechtěl.To je věc nora že ho už nechce.To je taky možná začátek problému které provázeli tenhle rok na Titranu.Tak napr lodě.Tenhle rok pořád nějaká porouchaná a když bylo požádané o opravu tak to bylo vše jak když teče med anebo jen jo jo uděláme a nic.Pak samozřejmě chybí pro frekventanty a už jsou problémy.Vím že předešlé roky měli norové větší zájem o nápravu.Osobně jsem je viděl několikrát že měli ochotu přijet i pozdě večer.Teď už to tak nebylo.Bylo na nich vidět že už je to nebaví.Dále několikrát se tenhle rok stalo že museli bydlet v plně obsazené chatě místo 6 lidí a to ti opět tu dovolenou značně znechutí pokud nejste parta 8 lidí.Minulé roky se to stávalo jen výjimečně.Něco bylo špatně z norske strany,něco ze strany cestovky a delegát si to teď začíná (prominte za výraz) odsírat že to nezvládal.
Titran se prodává 4-5 let. Píši to znovu.
Je na umu a schopnosti delegáta dát do pořádku lodě ? Aby jste vyjeli ? Nebo stačí jen zavolat, že jedna loď nejede a čekat na opravu. Obrázek si udělej sám.
Delegát má řešit problémy , které přijdou. Jak si s nimi poradí, najdeš i diskusi Titran 2014. Ale neodpověděl jsi ty základní věci, které měli 2014 a 2015 rozdílné. Co se týče lodí na tom byli oba stejně. Hold i stroje se porouchají.
#122919 22.9.2015 v 14:58Psal jsem o rozdílné ochotě třeba při opravě lodě.To není rozdíl?Delegát dokáže něco na lodi opravit ale není mechanik.Vše nedokáže bez pomoci domácích.
#122920 22.9.2015 v 15:28Pokud je to na prodej _ asi blbá otázka, ale nemá někdo představu, za kolik by to tak bylo (řádově) ??
Já tam nebyl, tak to nedovedu odhadnout. Ale mám prachatého známého, který chce tímto směrem investovat.
#122949 22.9.2015 v 17:06Cena je už 5 let stejná 10 000 000 noku
#122952 22.9.2015 v 17:22Radyn napsal:
Cena je už 5 let stejná 10 000 000 noku
Díky Tobě i PEPAPOLovi. Nějak mu to naservíruju, použiju i s dovolením zdejší vlákno.
#122953 22.9.2015 v 17:41culdo napsal:
Psal jsem o rozdílné ochotě třeba při opravě lodě.To není rozdíl?Delegát dokáže něco na lodi opravit ale není mechanik.Vše nedokáže bez pomoci domácích.
Ne. Furt to nechápeš. Opravu lodi a domluvu o opravě je na delegátovi. Jaký kdo delegát je vstřícný a ochotný je poté vidět na výsledku.
Jestli jen zavolá někomu, že nejde nastartovat, nebo pro mechanika zajede a dá mu i to blbý pivo je trochu rozdíl.
O lodi píšeš již po druhé. Jiné rozdíly nejsou ?
Psal jsi, že delegáti mají nerovné podmínky z roku 2014 a 2015. Furt se vykroucíš na odpověď. Jaký je rozdíl, nebo byl.
Píšeš:
Nikdy nejsou podmínky pro práci stejné.
JAKÉ ROZDÍLY po pracovní jsi tu zaznamenal ty. Náplň práce atd.
Napiš to napřímo.
#122954 22.9.2015 v 18:05frigo napsal:
Pokud je to na prodej _ asi blbá otázka, ale nemá někdo představu, za kolik by to tak bylo (řádově) ??
Já tam nebyl, tak to nedovedu odhadnout. Ale mám prachatého známého, který chce tímto směrem investovat.
Kolem vánoc jsem to v rusku viděl za 8 000 000 Noků. Myslím, že to ale půjde dolů. Za toto to není na prodej,protože to má i své nevýhody. A stále LIF drží poskytování pronájmu, což jsou svým způsobem taky jistý peníze.
#122994 23.9.2015 v 8:35Vidím že komunikace na tohle téma s Vámi nemá moc smysl.Mám pocit že se Vám žádná odpověď líbit nebude.Lodě a ochota kolem byl jeden z příkladů.No a o ochotě a vstřícnosti delegáta se radši bavit nebudu.Podle mně je Dan až příliš ochotný a vstřícný.
#122995 23.9.2015 v 9:14Ok, i takto se dá ukončit diskuse, která by stejně nikam nevedla. Jen jsem tě chtěl popíchnout. Akorát mne mrzí, že jsi nenapsal něco, co jsi nakousl dne 22.09.2015 v 15:35:30. Ale nechme toho,raději něco o rybách.
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Titran 2015