Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 797 odpovědí. Do diskuze (83 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel hnata a poslední změna proběhla před 9 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 798)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

007krivanek napsal:

Nevím tomu hlavu ani patu. Psalo mi mnoho lidí, jestli mají jet na Titran, nebo nebo ne. Bohuzel tento týden nejsu na e-mailu. co se děje ? Dovede mi tu někdo něco zodpovědět ? Co je nového s Dedo 145 ? Titran Není ?

Titran je ale beze mne

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Predevcirem rano hned po navratu ze Spalova jsem po mesicnim tichu na vsech sitich dostal telefonat od p.Novakove,ze uz se mnou pro dalsi spolupraci nepocita.

Timto se chci take omluvit vsem kamaradum,kterym jsem behem zimy slibil ruzne druhy spoluprace a pomoci,ze to nebudu moci splnit.

Samozrejme ze na Norsko a ani na vsechny Norky ,rybare a kamarady nezanevru a s mnohymi se budu I nadale potkavat jak v norskych,tak ve Spanelskych a dokonce od podzimu I v chorvatskych vodach.

Novemu delegatovi preju stejne uspesne lovy a aby si ziskal tolik kamaradu na ktere se muze vzdy spolehnout, jako jsem si ziskal ja.

Vsem starym znamym z Titranu preji klidne vody a bohate ulovky.

jirka66
    Účastník
    (353 odpovědí)

😕 Tak to je zpráva dne, ty legendo. Nebudu tvrdit, že už nemá cenu na Titran jezdit, tam to má cenu vždy. Ale tvá přítomnost byla jako velmi ceněný bonus a přidaná hodnota. Přeju hodně štěstí v nějaké jiné lokalitě a doufám, že se zase někdy a někde potkáme. 🙂

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Hmmmm, tak to by na Jostolenu a v okolí měli přistavět baráky 🙂 🙂 Plánovali jsme, že to přijedeme vyzkoušet i k Tobě, budeme tedy volit jinou variantu 🙁 Ať se Ti daří, Ty se neztratíš 🙂 🙂

Doršák
    Účastník
    (1115 odpovědí)

Malý krok pro člověka, ale obrovská ztráta pro lidstvo….

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Dorsak napsal:

Malý krok pro člověka, ale obrovská ztráta pro lidstvo….

Přesně tak..myslím, že majitel, nebo majitelka vůbec netuší o jakou legendu přišli..

Dedo145, počítej s tím, že naše přátelství nekončí a potkáme sa co nejdřív, držím palce a hodně štěstí..

Titran přišel o velkou legendu a to je velká ztráta…

respirtep
    Účastník
    (582 odpovědí)

:-|tak tomu nerozumím..na Titranu změna ..? a co s tím má společného p. Nováková?? majitelé jsou Norové.:-|

Michal
    Člen
    (25 odpovědí)

Ja som bol na Titrane iba jeden krát a nie úplne všetko sa mi tam páčilo, no Dedo 145 bol veľmi dobrý sprievodca s veľmi veľa povinnosťami a mal na starosti veľa ľudí a ešte nám aj varil, za to má u mňa velikánsky obdiv a veľké Ďakujem. Neviem si predstaviť ako musí byť nový “Guide” šikovný, všestranný, nadaný a v neposlednom rade trpezlivý no Dedo 145 nasadil latku hodne vysoko. Dedo145 prajem všetko dobré. S pozdravom Michal.

Michal
    Člen
    (25 odpovědí)

Respirtep SN tour a pani Nováková sú z ČR a Dedo145 bol ich delegátom. Aspoň tak si myslím.

respirtep
    Účastník
    (582 odpovědí)

BJ73 napsal:

Respirtep SN tour a pani Nováková sú z ČR a Dedo145 bol ich delegátom. Aspoň tak si myslím.

změna delegáta proběhla na popud majitelů (Norů)..s tím nic nenaděláme..:-(

Petr Novák
    Účastník
    (1356 odpovědí)

dedo145 napsal:

Predevcirem rano hned po navratu ze Spalova jsem po mesicnim tichu na vsech sitich dostal telefonat od p.Novakove,ze uz se mnou pro dalsi spolupraci nepocita.

Timto se chci take omluvit vsem kamaradum,kterym jsem behem zimy slibil ruzne druhy spoluprace a pomoci,ze to nebudu moci splnit.

Samozrejme ze na Norsko a ani na vsechny Norky ,rybare a kamarady nezanevru a s mnohymi se budu I nadale potkavat jak v norskych,tak ve Spanelskych a dokonce od podzimu I v chorvatskych vodach.

Novemu delegatovi preju stejne uspesne lovy a aby si ziskal tolik kamaradu na ktere se muze vzdy spolehnout, jako jsem si ziskal ja.

Vsem starym znamym z Titranu preji klidne vody a bohate ulovky.

Něco už jsi naznačil ve Spálově. Ale že to dopadne tahle jsem nečekal. kam letos pojedeš na ryby? A hlavu vzhůru. Po takovém delegátovi snad každý další rád sáhne

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

respirtep napsal:

změna delegáta proběhla na popud majitelů (Norů)..s tím nic nenaděláme..

Mily Respi,kdo ti toto nakukal tak je ten nejvetsi lhar a podvodnik,ktery je na zemi.Posli mi na SZ tvou e-mail adresu a preposlu ti reakci majitelu ve kterych se nachazi slova WE ARE SHOKED a dale je to vystizeno slovem INCOMPREHENSIBLE.

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

To all : vsem dekuji za pekna slova,ale na moje misto nastupuje super chlap a muj kamarad ktereho mnozi poznate z Bessakeru nebo ze Spanelska.Nevim sice jak vari:-D ale kdyz jsem u nich minule spal tak jsem dostal vyborny gulas z divocaka.

Prosim uvedomte si ze v zadnem pripade neodchazim s radosti,ale vim ze jdu do lepsiho a hlavne do noveho coz povazuji za vyzvu a moje sluzby budou omnoho lepsi nez na Titranu,kde jsem byl zavalen povinnostmi ktere nemely s rybarenim co delat.

Danovi preju jen aby vydrzel fyzicky protoze odborne na to urcite ma.

mvsotek
    Účastník
    (45 odpovědí)

Dědo moc mě mrzí , že se neuvidíme v květnu na starých lovištích. Přeji ti do další etapy života a hlavně rybářského umění všechno nej. nej a ještě jednou nej. Martin

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

mvsotek napsal:

Dědo moc mě mrzí , že se neuvidíme v květnu na starých lovištích. Přeji ti do další etapy života a hlavně rybářského umění všechno nej. nej a ještě jednou nej. Martin

Martine vy stari Titranaci mne uz prece davno nepotrebujete.Hlavne si udelej poradne schody aby jsi si mohl uzit koupani.Verim,ze se zase nekde potkame.Vzdyt to Norsko zase neni tak velike:-D:-D

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 798)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...