Huraaa uz je tu novy rok
preju dnesnim cestovatelum na Titran,stastnou a bezproblemovou cestu bohate ulovky a hlavne to pocasi.Poláčkovci držte pevně pruty aby jsme je pristi rok neplantali do tech našich,až budem tahat ty metrove polaky.chlapy----prijemnou dovču vam preji z UH. HRADIŠTE
Odpovědět
[citace]zdena napsal:
preju dnesnim cestovatelum na Titran,stastnou a bezproblemovou cestu bohate ulovky a hlavne to pocasi.Poláčkovci držte pevně pruty aby jsme je pristi rok neplantali do tech našich,až budem tahat ty metrove polaky.chlapy----prijemnou dovču vam preji z UH. HRADIŠTE[/citace
Diky moc všem. Cesta v pohodě. Dnes poprvé na vodě na přivítanou. Počasí zatím super, ale zítra to má foukat.
Odpovědět
[citace]benac napsal:
Bomba
Jen do nich.
[/citace]
Bohužel předpověď vyšla a dnes (možná i zítra) bude odpočinkový den. Má foukat 10-16 Dost času na posezení a přípravu 8-)
Odpovědět
[citace]halibutak napsal:
benac napsal:
Bomba
Jen do nich.
Bohužel předpověď vyšla a dnes (možná i zítra) bude odpočinkový den. Má foukat 10-16 Dost času na posezení a přípravu [/citace]
Tak to mě mrzí.
Co zkusit nějakého platýska z mola,nebo ze břehu? :-)
Taky mě napadlo,že jsem vám mohl nechat,ten svůj pletivový chytací výtvor ;-) Každopádně přeju,ať brzo přestane foukat.
Odpovědět
[citace]benac napsal:
halibutak napsal:
benac napsal:
Bomba
Jen do nich.
Bohužel předpověď vyšla a dnes (možná i zítra) bude odpočinkový den. Má foukat 10-16 Dost času na posezení a přípravu
Tak to mě mrzí.
Co zkusit nějakého platýska z mola,nebo ze břehu?
Taky mě napadlo,že jsem vám mohl nechat,ten svůj pletivový chytací výtvor Každopádně přeju,ať brzo přestane foukat.[/citace]
Díky moc, na tvojí klec se nedá zapomenout :-D
Odpovědět
halibutak
Díky moc, na tvojí klec se nedá zapomenout :-D
To jsem rád 8-)
Akorád teď zahálí, a mohla posloužit.
Odpovědět
:-D:-D Držím na Titran palce a přeju zlepšení počasí !!!!!!:-)
Odpovědět
[citace]halibutak napsal:
Zatim stále dost času na rozebrání strategie [/citace] chlapi aby vám něco zbylo..:-D na později při oslavě trofejky..:-P8-)
Odpovědět
[citace]respirtep napsal:
halibutak napsal:
Zatim stále dost času na rozebrání strategie chlapi aby vám něco zbylo.. na později při oslavě trofejky..[/citace]
Snad jo, vždy vyndáno jen na momentální spotřebu 8-)
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...