Huraaa uz je tu novy rok
[citace]snori napsal:
Polaci teď pěkně kousali na tmavé barvy! Nejlip fungovaly ZOOM Mag II Black nebo blue saphire a pak "dufkovky" hnědé, černé nebo kombinace. [/citace]
Díky za info, to vypadá na trefu 8-)
Odpovědět
[citace]halibutak napsal:
snori napsal:
Polaci teď pěkně kousali na tmavé barvy! Nejlip fungovaly ZOOM Mag II Black nebo blue saphire a pak "dufkovky" hnědé, černé nebo kombinace.
Díky za info, to vypadá na trefu [/citace]
Pavle držím palce,ať se zadaří,a pořádně si to na vodě užijte.
No a hlavně,dejte sem občas nějakou fotku:-)
Taky bych,kdyby to jen trochu šlo,jel.Na dlouhou cestu, se zapomene hned,jak se vystoupí z autobusu :-)
Tak ať se vám pruty řádně ohýbají a brzda točí.
Pozdravuj Monču,Míšu Honzu a Míru 8-)
Odpovědět
[citace]benac napsal:
No a hlavně,dejte sem občas nějakou fotku
Taky bych,kdyby to jen trochu šlo,jel.Na dlouhou cestu, se zapomene hned,jak se vystoupí z autobusu
Pozdravuj Monču,Míšu Honzu a Míru [/citace]
Díky moc. Je to přesně, jak píšeš... uvidíš kamarády, Norsko, moře, lodě ... a o cestě vůbec nevíš. Pokud to půjde, tak se budeme snažit fotit. Dnes za 31 .... ale hodin 8-)
Odpovědět
benac napsal:
No a hlavně,dejte sem občas nějakou fotku
Taky bych,kdyby to jen trochu šlo,jel.Na dlouhou cestu, se zapomene hned,jak se vystoupí z autobusu
Pozdravuj Monču,Míšu Honzu a Míru
Díky moc. Je to přesně, jak píšeš... uvidíš kamarády, Norsko, moře, lodě ... a o cestě vůbec nevíš. Pokud to půjde, tak se budeme snažit fotit. Dnes za 31 .... ale hodin [/citace]
K přání se též připojuji :-)
Odpovědět
[citace]georges napsal:
K přání se též připojuji [/citace]
Díky moc za přání. Horečka vrcholí, jako když jedeme poprvé 8-)
Odpovědět
georges napsal:
K přání se též připojuji
Díky moc za přání. Horečka vrcholí, jako když jedeme poprvé [/citace]
Já když jel před 15ti lety poprvé, jsem se asi netěšil, tak jako s každou další výpravou. Vždy bývá těšení větší a větší. Už mám sbaleno na rok 2016. Škoda, že nebudu u autobusu, tak jako býváš ty a popřál Vám: Šťastnou cestu.
Odpovědět
[citace]georges napsal:
halibutak napsal:
georges napsal:
K přání se též připojuji
Díky moc za přání. Horečka vrcholí, jako když jedeme poprvé
Já když jel před 15ti lety poprvé, jsem se asi netěšil, tak jako s každou další výpravou. Vždy bývá těšení větší a větší. Už mám sbaleno na rok 2016. Škoda, že nebudu u autobusu, tak jako býváš ty a popřál Vám: Šťastnou cestu. [/citace]
Je to svatá pravda. Na každou další výpravu se připravujeme hned po návratu. Před "pár" lety jsme dali dohromady SUPER partu (to je nejdůležitější) a vždy se těšíme na setkání. Pak už záleží jen na počasí a chuti ryb, ale to už je jen třešnička na dortu.
K autobusu jdeme s radostí kouknout (vždyť je to norská nemoc:-) na známe tváře, ale i na napětí nováčků co je čeká.
Třeba se tam příště sejdeme 8-)
Odpovědět
Dneska jsme se dostali na vodu až podvečer a ze začátku nás trápil vítr a špatný drift, potom sme se ale rozchytali a začla krásná mníkovačka okořeněna par doršákama a jednoskvrnkama!
Ostaní lodě už měli zpracováno když jsme přijeli ale chlapi pochytali taky pěkné mníky a zase spoustu polaků.
Odpovědět
[citace]snori napsal:
I já si chytl jednu obludu! [/citace]
Gratulace, nádhera 8-)
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...