Huraaa uz je tu novy rok
Cestou domů sme potkali skupinku tří kosatek, nejbližší nám proplula pět metrů od lodi. Bohužel než jsem vytáhl foťák mávali na mě už jen ploutvema z dálky.
Odpovědět
Okounici, byli na 160 metrech a hloubš, kluci na ně měli snad patnácti metrovej návazec.
Odpovědět
Chytli se i dvě zvláštnůstky.
Na první fotce je Mníkovec velký, často v Norsku chybně označován za tresku středomořskou. Dají se poznat počtem paprsku v ploutvi, tvarem postranní čáry.
Odpovědět
A na druhé fotce si nejsem úplně jistý.
Ale myslím si že je to stříbrnice atlanská někdy prodávaná jako "holandský pstruh". Nevím jestli to jde na fotce dobře vidět ale má tukovou ploutvičku. Chytli se tři mezi okounama.
Co zkušenější rybáři na to?
Odpovědět
Tak a už Vás nebudu napínat! Mník 172 cm. I vykládka z lodi stala šťastného lovce mnoho sil!
Odpovědět
[citace]snori napsal:
Cestou domů sme potkali skupinku tří kosatek, nejbližší nám proplula pět metrů od lodi. Bohužel než jsem vytáhl foťák mávali na mě už jen ploutvema z dálky.[/citace]
Nádhera, pěkně zachyceno.
Odpovědět
A teď pro velký úspěch dovezli chlapy další zvláštnůstku! Podle me je to kranas obecný, neboli "španělská makrela". Anglicky: Atlantic horse mackerel a norsky: Taggmakrell
Odpovědět
Dneska celý den bez větru a tím pádem i bez driftu. Pochytali se hlavně makrely a pod nima občas nějaký ten mník. Nejvetší dnešní krasavec měl 161 cm a rovných 20 kg! Pekný válec.
Odpovědět
Zdar Dane! Gratulace lovcům. Konečně pořádný roury:-D Lepšíte se pane správče:-P:-P:-P
Odpovědět
Předposlední loď co jsem měl na vodě celý den tvrdě okounovala! Výsledek 25 krásných okounů a 15 kelerů!
Odpovědět
:-P jo pěkný roury..!!8-)a ti okouni s kelerama taky !8-)
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...