Huraaa uz je tu novy rok
Dědo. Bohužel nejmladšího a nejstaršího necháváme doma. Jedou prý k moři s teplou vodou. Sice jsme se na Titranu koupali, ale prý to není ono. Mám pozdravovat a v květnu zdar. Jinak víc takových klipů. Alespoň to rychleji utíká.
Martin
Odpovědět
[citace]jirka50 napsal:
dedo145 nějak nemohu ten příspěvek otevřít Jirka[/citace]
Ahoj Jirko.Uz jsme to tu meli.Kdyz nejde prispevek otevrit na prvni kliknuti a vypise ti odkaz,ze se da spustit jen pres You tube,tak klikni na malou ikonu You tube pod obrazovkou vpravo dole.Mam jeste zpravy od jinych,ze kdyz se pripoji pres Google chrom,tak jdou vsechny prispevky otevrit.Ale asi to zalezi I na ochrannych nastavenich jednotlivych pocitacu.
Odpovědět
To mvsotek : Ale I tak jste si to globalni oteplovani uzili.Jenom schody byly neschudne:-D:-D
Odpovědět
[citace]dedo145 napsal:
jirka50 napsal:
dedo145 nějak nemohu ten příspěvek otevřít Jirka
Ahoj Jirko.Uz jsme to tu meli.Kdyz nejde prispevek otevrit na prvni kliknuti a vypise ti odkaz,ze se da spustit jen pres You tube,tak klikni na malou ikonu You tube pod obrazovkou vpravo dole.Mam jeste zpravy od jinych,ze kdyz se pripoji pres Google chrom,tak jdou vsechny prispevky otevrit.Ale asi to zalezi I na ochrannych nastavenich jednotlivych pocitacu.[/citace]deo díky povedlo se Jirka50
Odpovědět
Myslím , že Doušák už má nový prototyp schůdků. A vzhledem k tomu oteplování, je budeme do budoucna určitě potřebovat.
M. V.
Odpovědět
[citace]mvsotek napsal:
Budeš Dědo ve Spálově
M.[/citace]
Kdyz se nestane neco nepredvidaneho tak jo
Odpovědět
Nevím tomu hlavu ani patu. Psalo mi mnoho lidí, jestli mají jet na Titran, nebo nebo ne. Bohuzel tento týden nejsu na e-mailu. co se děje ? Dovede mi tu někdo něco zodpovědět ? Co je nového s Dedo 145 ? Titran Není ?
Odpovědět
:-)Titran funguje...od nás tam jede parta 30.4..až 10.5..! :-)
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...