Huraaa uz je tu novy rok
[citace]MadMack napsal:
halibutak napsal:
Vítáme tě z5 a těšíme se na reportáže. Dnes za 16
To stříháš metr jak na vojně, ne? [/citace]
Jasánek, my se tak těšíme kapitáne 8-)
ZA 15 :-P
Odpovědět
[citace]vojtko napsal:
Derick nemá slov.[/citace]
PST..přemýšlí, to bude dlouhý článek :-D:-D
Odpovědět
Pak, že na kopečku není ryba 8-) Ryby chycené o pauze na Titranu. Kopeček nezklamal.
Odpovědět
Zdar chlapi.Nevydržel jsem,a musel jsem se taky přihlásit.Nádherny ryby,super místo(jiné jsem nezažil) :-) a správná parta.
Hned bych (kdyby to bylo jen trochu možny) jel znovu.
Jenže ta pauza bude trvat nejspíš několik let.Držím palce a ať se vám pruty ohýbají až k rukojeti ;-)
Odpovědět
Dneska se chytali převážně makrely protože na odpoledne hlásili vítr a déšť. Makrel se pochytalo spousta a spousta, pod nima pár doršů a chlapy co najely k ostrůvkům si pěkně zapolakovali. Mezi makrelama se objevilo pár sleďů tak třeba najede větší hejno!
Kolem 3 se začalo zatahovat a hned na to vítr přihnal průtrž a teď vytrvale fouka 18m/s.
Odpovědět
[citace]halibutak napsal:
snori napsal:
Po pauze sme zpátky na TITRANU,
Vítáme tě z5 a těšíme se na reportáže. Dnes za 16 [/citace]
Děkuji za přivítání a těším se na vás!
Odpovědět
[citace]benac napsal:
Zdar chlapi.Nevydržel jsem,a musel jsem se taky přihlásit.Nádherny ryby,super místo(jiné jsem nezažil) a správná parta.
Jenže ta pauza bude trvat nejspíš několik let.Držím palce a ať se vám pruty ohýbají až k rukojeti
[/citace]
Snad ta pauza nebude tak dlouhá. Kdo se podívá do Norska, tak se vrací a s velkou láskou.
Odpovědět
[citace]snori napsal:
Kolem 3 se začalo zatahovat a hned na to vítr přihnal průtrž a teď vytrvale fouka 18m/s.[/citace]
Teda to počasí letos dovádí :-?
Odpovědět
[citace]halibutak napsal:
benac napsal:
Zdar chlapi.Nevydržel jsem,a musel jsem se taky přihlásit.Nádherny ryby,super místo(jiné jsem nezažil) a správná parta.
Jenže ta pauza bude trvat nejspíš několik let.Držím palce a ať se vám pruty ohýbají až k rukojeti
Snad ta pauza nebude tak dlouhá. Kdo se podívá do Norska, tak se vrací a s velkou láskou.[/citace]
Nevěřil jsem tomu,ale je to pravda :-)
Za pár dní jste tam, tak si každý chytnite pořádnýho halibuta,a Honzovi přeju i žraloka ;-)
Odpovědět
tak chlapci, koukejte tam ty troly udobřit, ať máme za 14 dní krásné počasí! A nechte nám tam nějaké ryby :-?:-D.
Co štikozubci chytají se nějací nebo vůbec?
Odpovědět
Předevčírem celý den foukalo a bohužel to vydrželo i včerejší dopoledne, takže se na vodu jelo až po obědě a chytali se převážně velká hejna makrel, pod nima čekalo pár mníčků a doršů.
Dneska od rána hlásili krásné počasí tak všechny lodě byli už před 6 na vodě! Tak uvidíme s jakou přijedou.
Odpovědět
Jak daleko jezdíte na makrely? Jsou hned u majáku nebo se musí dál?
Odpovědět
[citace]Roas napsal:
Jak daleko jezdíte na makrely? Jsou hned u majáku nebo se musí dál?[/citace]
Jsou hnedka u majáku, na rožku průplavu.
Odpovědět
AAA Norská horečka začíná:-D:-D:-D za 11 dní vyrážim, tak mi tam nějaký nechte:-D:-D.
Snori jak je to s těma štikáčema, chytají se nějací?:-?
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...