Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 797 odpovědí. Do diskuze (83 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel hnata a poslední změna proběhla před 9 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 556. až 570. (celkem z 798)
  • Autor
    halibutak
    Účastník
    (276 odpovědí)

Roas napsal:

Toho se právě bojim, že mi to uteče 😀 Hlavně aby nám tam nefoukalo a dalo se na vodu… Letos jedu jen jednou tak to musí stát za to!

Počasí základ, pak už vše přijde samo 😛

MadMack
    Účastník
    (119 odpovědí)

halibutak napsal:

Kvalitní příprava Kapitáne, teď už nemáme o nic strach a klidně můžeme vyrazit

Pokud chceš nějakou barvu odlít, tak neváhej a piš. Času do odjezdu je málo a já jsem teď taky na tom časově blbě protože stavím nové kotce pro psy.

halibutak
    Účastník
    (276 odpovědí)

MadMack napsal:

halibutak napsal:

Kvalitní příprava Kapitáne, teď už nemáme o nic strach a klidně můžeme vyrazit

Pokud chceš nějakou barvu odlít, tak neváhej a piš. Času do odjezdu je málo a já jsem teď taky na tom časově blbě protože stavím nové kotce pro psy.

Díky Kapitáne 😎 probereme zítra s Míšou na prodejně a pak písnu. Jinak myslíme, že tvá zásoba bude stačit všem :-)))

georges
    Účastník
    (102 odpovědí)

Pokud jde o nástrahy, tak z 95% byl nejlepší letos květen/červen (u mne na Titranu) norský pilkřík 60g (stříbrná rybička s červenou bužírkou na trojháčku)byla opravdu super. Určitě by neměl chybět – doporučuji!

Roas
    Účastník
    (169 odpovědí)

Díky chlapi, Z domova taky hodím fotku příprav. I když se trochu stydím, jak nemám čas nějaké vzory sem pouze okopíroval a nedělal sem vlastní kopyta.:-? MadMack doporučuju ještě černou s modrejma nebo zelenejma glitrama ta byla na polaky loni top!;-)

georges dík za typ, myslím že tam nějaké i mám, ale stříbrná je nuda:-D, mi doma vyrábějící magoři si zakládáme spíš na barvičkách:-D

georges
    Účastník
    (102 odpovědí)

Roas napsal:

Díky chlapi, Z domova taky hodím fotku příprav. I když se trochu stydím, jak nemám čas nějaké vzory sem pouze okopíroval a nedělal sem vlastní kopyta. MadMack doporučuju ještě černou s modrejma nebo zelenejma glitrama ta byla na polaky loni top!

georges dík za typ, myslím že tam nějaké i mám, ale stříbrná je nuda, mi doma vyrábějící magoři si zakládáme spíš na barvičkách

To věřím. vlastní návnada vždycky daleko víc potěší, když je top. tak hodně úspěchů.

Doršák
    Účastník
    (1115 odpovědí)

Jak říká Georges.. letos asi všechni jinak, jsem na Sule a vše na stříbro, pilkříky 100-900 g válcují úplně vše včetně Roibaytů…

Aubi
    Účastník
    (98 odpovědí)

Tak dnes odjezd smět Titran, vše zabaleno, jsem zvědav co zase zapomenu :-(.

respirtep
    Účastník
    (582 odpovědí)

aubi napsal:

Tak dnes odjezd smět Titran, vše zabaleno, jsem zvědav co zase zapomenu .

tak budou reporty..??:-)

Aubi
    Účastník
    (98 odpovědí)

respirtep napsal:

aubi napsal:

Tak dnes odjezd smět Titran, vše zabaleno, jsem zvědav co zase zapomenu . tak budou reporty..??

Pokud půjde wifi tak ano.Snad se bude čím pochlubit, hlavně málo větru:-|

snori
    Účastník
    (790 odpovědí)

Po pauze sme zpátky na TITRANU, během naší nepřítomnosti to tu okupovali Němci, Švédi a Noři. Prý si pěkně zachytali za zmínku stojí červení okounici, pěkní keleři a jeden losos zpoza majáku.

My sme dojeli dneska a teprve se rozchytáváme ale snad to bude za dnešek par okouníku, par doršáku a celkem dost mníků! (oba druhy)

Největší ryba mník 15 kg!

halibutak
    Účastník
    (276 odpovědí)

snori napsal:

Po pauze sme zpátky na TITRANU,

Vítáme tě z5 a těšíme se na reportáže. Dnes za 16 😎

MadMack
    Účastník
    (119 odpovědí)

halibutak napsal:

Vítáme tě z5 a těšíme se na reportáže. Dnes za 16

To stříháš metr jak na vojně, ne? :-D:-D

derick
    Účastník
    (125 odpovědí)
    Vojtko
    Účastník
    (325 odpovědí)

Derick nemá slov.:-D:-D:-D

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 556. až 570. (celkem z 798)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...