Huraaa uz je tu novy rok
[citace]Roas napsal:
Toho se právě bojim, že mi to uteče :D Hlavně aby nám tam nefoukalo a dalo se na vodu... Letos jedu jen jednou tak to musí stát za to! [/citace] Počasí základ, pak už vše přijde samo :-P
Odpovědět
[citace]halibutak napsal:
Kvalitní příprava Kapitáne, teď už nemáme o nic strach a klidně můžeme vyrazit [/citace]
Pokud chceš nějakou barvu odlít, tak neváhej a piš. Času do odjezdu je málo a já jsem teď taky na tom časově blbě protože stavím nové kotce pro psy.
Odpovědět
[citace]MadMack napsal:
halibutak napsal:
Kvalitní příprava Kapitáne, teď už nemáme o nic strach a klidně můžeme vyrazit
Pokud chceš nějakou barvu odlít, tak neváhej a piš. Času do odjezdu je málo a já jsem teď taky na tom časově blbě protože stavím nové kotce pro psy. [/citace]
Díky Kapitáne 8-) probereme zítra s Míšou na prodejně a pak písnu. Jinak myslíme, že tvá zásoba bude stačit všem :-)))
Odpovědět
Pokud jde o nástrahy, tak z 95% byl nejlepší letos květen/červen (u mne na Titranu) norský pilkřík 60g (stříbrná rybička s červenou bužírkou na trojháčku)byla opravdu super. Určitě by neměl chybět - doporučuji!
Odpovědět
Díky chlapi, Z domova taky hodím fotku příprav. I když se trochu stydím, jak nemám čas nějaké vzory sem pouze okopíroval a nedělal sem vlastní kopyta.:-? MadMack doporučuju ještě černou s modrejma nebo zelenejma glitrama ta byla na polaky loni top!;-)
georges dík za typ, myslím že tam nějaké i mám, ale stříbrná je nuda:-D, mi doma vyrábějící magoři si zakládáme spíš na barvičkách:-D
Odpovědět
[citace]Roas napsal:
Díky chlapi, Z domova taky hodím fotku příprav. I když se trochu stydím, jak nemám čas nějaké vzory sem pouze okopíroval a nedělal sem vlastní kopyta. MadMack doporučuju ještě černou s modrejma nebo zelenejma glitrama ta byla na polaky loni top!
georges dík za typ, myslím že tam nějaké i mám, ale stříbrná je nuda, mi doma vyrábějící magoři si zakládáme spíš na barvičkách[/citace]
To věřím. vlastní návnada vždycky daleko víc potěší, když je top. tak hodně úspěchů.
Odpovědět
Jak říká Georges.. letos asi všechni jinak, jsem na Sule a vše na stříbro, pilkříky 100-900 g válcují úplně vše včetně Roibaytů...
Odpovědět
Tak dnes odjezd smět Titran, vše zabaleno, jsem zvědav co zase zapomenu :-(.
Odpovědět
[citace]aubi napsal:
Tak dnes odjezd smět Titran, vše zabaleno, jsem zvědav co zase zapomenu .[/citace] tak budou reporty..??:-)
Odpovědět
[citace]respirtep napsal:
aubi napsal:
Tak dnes odjezd smět Titran, vše zabaleno, jsem zvědav co zase zapomenu . tak budou reporty..??[/citace]
Pokud půjde wifi tak ano.Snad se bude čím pochlubit, hlavně málo větru:-|
Odpovědět
Po pauze sme zpátky na TITRANU, během naší nepřítomnosti to tu okupovali Němci, Švédi a Noři. Prý si pěkně zachytali za zmínku stojí červení okounici, pěkní keleři a jeden losos zpoza majáku.
My sme dojeli dneska a teprve se rozchytáváme ale snad to bude za dnešek par okouníku, par doršáku a celkem dost mníků! (oba druhy)
Největší ryba mník 15 kg!
Odpovědět
[citace]snori napsal:
Po pauze sme zpátky na TITRANU,
Vítáme tě z5 a těšíme se na reportáže. Dnes za 16 8-)
Odpovědět
[citace]halibutak napsal:
Vítáme tě z5 a těšíme se na reportáže. Dnes za 16 [/citace]
To stříháš metr jak na vojně, ne? :-D:-D
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...