Huraaa uz je tu novy rok
[citace]georges napsal:
Nějak to tu usnulo. Na Titranu zamrzla voda? Že by se tam nechytalo? [/citace]
Nezamrzla, ale do 7/8 je volno 8-)
Odpovědět
čau Georgesi,na titranu ryby jsou,podívej se na vlákno 27-letos v červenci to chtělo větší trpělivost.pravda,norácy dostali větší kvoty na sítˇování,ale zatím to neí tak hrozné.makrely byly v menších hejnech u majáku kolem vrat.polací od květníku dál,až ke skalám na dohled.doršáci vykutálení na hranách.na olkraken nemělo cenu jezdít.
Odpovědět
To: Halibuťák. Tak to beru. Já myslel, že Snori přestal komunikovat. Už se těsím na zprávy i od tebe.
Odpovědět
[citace]georges napsal:
To: Halibuťák. Tak to beru. Já myslel, že Snori přestal komunikovat. Už se těsím na zprávy i od tebe.[/citace]
7/8 vyjíždí autobus, tak možná 9/8 bude info. My vyjíždíme 25/8 a už se nemůžeme dočkat 8-)
Odpovědět
[citace]halibutak napsal:
georges napsal:
To: Halibuťák. Tak to beru. Já myslel, že Snori přestal komunikovat. Už se těsím na zprávy i od tebe.
7/8 vyjíždí autobus, tak možná 9/8 bude info. My vyjíždíme 25/8 a už se nemůžeme dočkat [/citace]
To ti věřím. Já se taky letos těšil. My vyjíždíme 25.5.2016. Hlavně ať vám vyjde počasí, my se letos trápili s větrem.
Odpovědět
Začínám balit, 7.8 odjezd. Jsem zvědav co zase zapomenu. Doma to vypadá jako po výbuchu. Hlavně to počasí, ne jako přadloni: 5 dní na baráku:-x
Odpovědět
[citace]georges napsal:
To ti věřím. Já se taky letos těšil. My vyjíždíme 25.5.2016. Hlavně ať vám vyjde počasí, my se letos trápili s větrem. [/citace]
Díky. Norsko je naše nemoc a tak sledujeme info každý den. Bohužel, počasí letos první půlrok bylo hodně o větru.
Odpovědět
To Aubi:
Omlouvám se ,že využívám této formy komunikace, ale nemám jiné spojení jak abych tuto zprávu sdělil.
Mirku,pokud s Vámi měl jet na Titran 7.8 Cyril tak nejede, bližší viz soukromá zpráva /jinak m. 731222113/
Díky všem za pochopení
Odpovědět
Taky jedu 25.8. už aby to bylo. Co zabalit to je v pohodě, já musím ještě odlejt tak 200 gum, 100 jigovek a udělat nějaký návazce pro mníky... :-D Balení je už jen třešnička na dortu 8-)
Odpovědět
A jaký barvy vám vůbec na Titranu letos šli? Polaci černá případně napodobeniny kelerů, tresky oranžová? Nebo je nějaká změna oproti loňskému roku?:-?
Odpovědět
...jestli budeš dělat ještě 200gum a 100 jigovek , tak nemusíš mít strach, do nějaké varianty se jistě trefíš. Já už nemám nic...
Odpovědět
[citace]Roas napsal:
Taky jedu 25.8. už aby to bylo. Co zabalit to je v pohodě, já musím ještě odlejt tak 200 gum, 100 jigovek a udělat nějaký návazce pro mníky... Balení je už jen třešnička na dortu [/citace]
Tak to máš ještě co dělat, to ti to uteče 8-)
Odpovědět
Toho se právě bojim, že mi to uteče :D Hlavně aby nám tam nefoukalo a dalo se na vodu... Letos jedu jen jednou tak to musí stát za to! :-x
Odpovědět
[citace]Roas napsal:
A jaký barvy vám vůbec na Titranu letos šli? Polaci černá případně napodobeniny kelerů, tresky oranžová? Nebo je nějaká změna oproti loňskému roku?[/citace]
Zdar, já budu opět věřit zlatým a na zkoušu jsem udělal ještě chaluhovou tresku (oranžová) a růžovou perleť
Odpovědět
[citace]MadMack napsal:
Zdar, já budu opět věřit zlatým a na zkoušu jsem udělal ještě chaluhovou tresku (oranžová) a růžovou perleť [/citace]
Kvalitní příprava Kapitáne, teď už nemáme o nic strach a klidně můžeme vyrazit 8-)
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...