Hasvik, NO
temperature icon 6°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 17°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 13°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 28°C
zataženo

Titran 2015

Huraaa uz je tu novy rok

Odpovědět

Ahoj Pavle,

blahopřeji Ti a celé tvojí partě ke krásným úlovkům. Nejen "polak" žije v Norsku. Petr 8-)

koukam ze se trochu v praci nudis co. asi jako ja, zachvili jedu nakupovat do globusu a nahazim to do beden a fertiků jeste se stavim u vorajdy man tam necu schovanyho cau peto.

Tak nakonec se přivezli halíci dva! Jednoho na gumu vyvláčel Pavel, na jejich lodi to je třetí halík, tenhle měl 107cm. A druhého chytli kluci Korfáci na pilkr s masem na Bransbakenu, ten měl rovný metr. Teď jsou halíci při chuti tenhle turnus se jich chytlo už pět.

Jinak se chytli hezcí okouníci na 120 metrech hloubky, na kousek masa.

A jako každý den tresky a polaci konzumní velikosti.

Okouníci z Bransbakenu, vždycky potěší! Ze 120 metrů!

A větší z obou halíků! 107 cm a 10 kg.

co se deje, že by na Titranu byli jen jen turisti. odjezd za 25.

to Zdena:na titranu je právě výměna turnusů a také na malou chvíli i výměna delegáta.Proto to ticho před bouří.

A kdy se tam vrátí Dan? My jedem 30.6 . Bude do té doby zpět?

Tak Danik je uz na ceste domu ale pristi turnus je zasa spatky. Misto nej tu jsem tento turnus ja. Uz se mu styskalo po tocenym. A asbych si tu vymenu jak se rika uzil tak jsem predal s danem lode a spechal na letiste. Vratil jsem se cca v osm. Chlapy byli na vode a dovezli neco konzumnit tresticek. bohuzel se tak opet zacina zvedat vetricek..

Dneska nejake konumni tersticky. Chlapi nebyli moc dlouho na vode neb je tu pekne hnusne. Fouka takovy vlezly vitr, poprchava a je zima.

Mezi konzumnim trestickama zazaril jeden metrovu polacek a ja si rikam ze ta fotkaa je nejaka divna a pak ho borci zvazili a nemel ani 7kg...

Taky najelo hejno ostrounu takze se chlapi dobre pobavili...

Pájův polak 90cm.

přidam ještě jednou Petrovu metrovku správně otočenou

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.