Hasvik, NO
temperature icon 6°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 16°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 12°C
mrholení
Malé, MV
temperature icon 29°C
bouřka

Titran 2015

Huraaa uz je tu novy rok

Odpovědět

Dedo145 máš pochvalu. Na to, že to děláš "na koleně", tak pro začátek dobrý. Pochlub se v čem to stříháš, všiml jsem si, že u některých titulků chybí nebo není diakritika... že by to bylo těma En Win7? :-D

Tak si zkrátíme čas do startu Titránkobraní, vyštrachal jsem video z mé první expedice:-P[yt=45ub7_VkS_s=yt]45ub7_VkS_s[/yt]

[citace]Slava71 napsal:

Dedo145 máš pochvalu. Na to, že to děláš "na koleně", tak pro začátek dobrý. Pochlub se v čem to stříháš, všiml jsem si, že u některých titulků chybí nebo není diakritika... že by to bylo těma En Win7?

[/citace]

Slavecku uz od zacatku pouzivam anglicke note-booky,takze mne tesi,ze

jsi si nevsimnul,ze diakritika mi chybi ve vsech textech.Jazyk si prehodit umim,ale s klavesnici si neporadim.

Striham to ve Windows Live Movie Maker a muzu rict ze to neni nic moc.Doufam,ze kdyz budeme spolu tak mi poradis nejaky lepsi programek

[citace]janka napsal:

mne to nejde ..

pry video neni k dispozici.[/citace]

Nevim Jani cim to je,ale zatim jsi jedina s timto problemem.Me neslo taky Slaveckovo video na prvy pokus,ale az na druhy

[citace]Slava71 napsal:

Tak si zkrátíme čas do startu Titránkobraní, vyštrachal jsem video z mé první expedice[/citace]

Bylo by fajn,kdyby pred tim nez se rozbehne nova sezona,kazdy kdo muze, vystrachal nejake to Titranske video.

[citace]dedo145 napsal:

janka napsal:

mne to nejde ..

pry video neni k dispozici.

Nevim Jani cim to je,ale zatim jsi jedina s timto problemem.Me neslo taky Slaveckovo video na prvy pokus,ale az na druhy[/citace]

Není jediná, mě to také nejde. Prý pouze na YOU TUBE, jinde je přehrávání vlastníkem zakázáno

[citace]kulik napsal:

Není jediná, mě to také nejde. Prý pouze na YOU TUBE, jinde je přehrávání vlastníkem zakázáno[/citace]

Kdyz nejde,tak po stlaceni sipky klikni vpravo dole na ikonu Youtube a snad se rozbehne

Díky, funguje to.:-P

[citace]kulik napsal:

Díky, funguje to.[/citace]

Aj mne to ide.Je to super

:-)cesta na Ornklaken,přřed náma parta hic+dedo 145.:-)

Po delsi dobe opet na nete.Takze zkusim dalsi video

[yt=8S-BFzxROwM=yt]8S-BFzxROwM[/yt]

Dedo 145 je macher.;-) Čakáme ďalšie diela. Super.

Zdravím Vás všetkých, niekde som tu čítal, že sa neviete dočkať odjazdu do Nórska a už nervózne striháte meter, tak pri tej nude skúste vymyslieť nejaký vtipní text k tejto fotke.

Text :

"A takhle ten halík po tom skočil..."

nebo:

"Jestli letos nepřijedete, tak dopadnete takto"

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.