Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 797 odpovědí. Do diskuze (83 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel hnata a poslední změna proběhla před 9 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 271. až 285. (celkem z 798)
  • Autor
    Harty
    Účastník
    (1247 odpovědí)

Nám se při takové divočině vždy dařilo ,ale 12m/s už je hodně.Ještě by to chtělo fotku těch polaku.No než jsem to dopsal,tak se tam jedna oběvila.Jinak ale moc pěkný ryby. Tak držím palce a ať se daří.

snori
    Účastník
    (790 odpovědí)

Harty napsal:

Nám se při takové divočině vždy dařilo ,ale 12m/s už je hodně.Ještě by to chtělo fotku těch polaku.No než jsem to dopsal,tak se tam jedna oběvila.Jinak ale moc pěkný ryby. Tak držím palce a ať se daří.

Bohužel než jsem se vrátil z moře byla většina polaků zpracovaná. Bylo to počasí divné dneska, bud foukalo moc nebo to stálo. Jinak mám normálně takovou divočinu taky rád.

Harty
    Účastník
    (1247 odpovědí)

Ještě se tu plno lidí ptalo na červy a nevšimnul jsem si, že by někdo odpověděl. Tak alespoň ,jak je to tam u vás?

respirtep
    Účastník
    (582 odpovědí)

:-)no vloni na Titranu červiků minimum…8-)

Mys
    Účastník
    (157 odpovědí)

mara45 napsal:

Dane také se nemohu dočkat.Za dva týdny jsme na Hitře,tak doufám,že polaci budou už najetí.Zoomy už chtějí z krabice ven…

Jinak díky za super reporty…ať se daří…

“A jak to vypadalo kdyz prilej na Hitru.”

“No vystoupil z auta a rozutekla se mu vybava a naskakala do more…”

snori
    Účastník
    (790 odpovědí)

Harty napsal:

Ještě se tu plno lidí ptalo na červy a nevšimnul jsem si, že by někdo odpověděl. Tak alespoň ,jak je to tam u vás?

Jak která ryba, ty co se chytnou trošku dal jsou krasně čisté ty ve fjordech kord tam kde se pěstovali lososi jsou červavější.

snori
    Účastník
    (790 odpovědí)

Jelikož třetí den v kuse fouká a k tomu se mi měnili turnusy, tak se na vodu nikdo moc nedostal a kdo se dostal pochytal většinou jen malé tresky a kelery. Tech pár konzumních ryb mi bohužel uteklo, teď se to utišuje tak chlapi vyjíždí! Doufám tak že v noci bude o čem psát.

MadMack
    Účastník
    (119 odpovědí)

snori napsal:

Jelikož třetí den v kuse fouká a k tomu se mi měnili turnusy, tak se na vodu nikdo moc nedostal a kdo se dostal pochytal většinou jen malé tresky a kelery. Tech pár konzumních ryb mi bohužel uteklo, teď se to utišuje tak chlapi vyjíždí! Doufám tak že v noci bude o čem psát.

To nevypadá vůbec příjemně. Snad se to za ty 3 a půl měsíce nějak srovná 😀

Nové zbraně odzkoušeny a hýbou se tak jak jsem si zhruba představoval, takže halíci se mají na co těšit.

squid
    Člen
    (6 odpovědí)

Tak po cca půl roce opět na Titranu. Mile překvapilo jak nové molo, tak nově vybavené lodě. A při hned první večeři příjemně překvapil svým kuchařským uměním delegát Dan alias “Snori” – prostě tady zase nezhubneme 🙂

pepapol
    Účastník
    (243 odpovědí)

To my jsme byli také překvapeni když jsme přijeli 30.4 na Titran a převzali sme plastovou loďku s dvoutaktním motorem s výkonem 30ps kde nebyl Echolot a Nor jen sliboval zítra zítra pak ho teda nakonec donesl ale bohužel nepasovala koncovka která byla na lodi a aby toho nebylo málo tak se lodˇ rozbila a bylo to v p… úplně. Náhradní lodˇ sme nedostali a byli jsme přiřazeni do jiné lodi ke dvoum pánům. Hrůza děs. A jestli se nikomu rozbije lodˇ tak ho zřejmě čeká to samé pokud budou ve dvou aby se k někomu vecpali,protože náhradní lodě nejsou !!!!

snori
    Účastník
    (790 odpovědí)

Dneska se už chlapi rozkoukali a po dopoledním větříku vyjeli na večerní chytačku a dovezli hezké tresky, polaky a jednoho ďasa! Tresky jsou pod kelerama ale nepravidelně, je proste potřeba je hledat kdo vydržel na vodě a hledal, dovezl hezké ryby! Někteří keleři konečně překonali 60 centimetrovou hranici.

snori
    Účastník
    (790 odpovědí)

Ďas přišel na plotnách za majákem, čekal pod kelerama vedle jednoho polaka, oba záběry během dvou minut. Na pilkr s masem.

snori
    Účastník
    (790 odpovědí)

Párek pěkných polaků!

snori
    Účastník
    (790 odpovědí)

A poslední loď taky zpoza majáku pěkné trio obecných!

snori
    Účastník
    (790 odpovědí)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 271. až 285. (celkem z 798)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...