Huraaa uz je tu novy rok
Když se někdo na vodu odvážil, pochytal doršáky konzumní velikosti.
Odpovědět
Večer se bohužel vrátilo 17 m/s. Tak uvidíme snad se to do rána vyfouká.
Odpovědět
[citace]snori napsal:
Večer se bohužel vrátilo 17 m/s. Tak uvidíme snad se to do rána vyfouká. [/citace]Nato jaký máte počasí,to není nejhorší a ryby jsou pěkný.
Odpovědět
zdravím chlapce na Titranu, máme to za 22. A mám dotaz - je pořád možnost půjčit si na Titranu multiplikátor, nejlépe el. ?
Odpovědět
[citace]step napsal:
zdravím chlapce na Titranu, máme to za 22. A mám dotaz - je pořád možnost půjčit si na Titranu multiplikátor, nejlépe el. ?[/citace]
Multiplikátor bez problému ale jen ruční, elektriky jsou všechny rozbité...
Odpovědět
Tak ještě řízky zejtra a jedem !!! Ve čtvrtek sme tam:-D:-D
Odpovědět
Dneska jsem celý den strávil cestováním na letiště a zpět, tak jsem chytil až vracející se lodě. Tím pádem mam fotky jen z mola, doufám ale že si něco přetáhnu od chlapů přímo z lodí! Dnešek byl ve znamení velkých tresek pře metr a halíků. Dorší přes metr se chytlo snad deset největší 120cm a 15 kg a halíci přišli čtyři, od 6 do 12 kg.
Odpovědět
Pěkná chytačka. Bohužel některé tresky jsou pořád nevytřené.
Odpovědět
[citace]snori napsal:
Dvě placky...[/citace]krásný super :-D jste borci
Odpovědět
Snori supr, jsme rádi že přesunem děda Titran neumřel:-D:-D
Odpovědět
Souhlasím s Pavlem a doufám, že to takto bude i nadále. :-?
Odpovědět
Tak dneska trošku později, přes den jsem se na vodu nedostal tak jsem si to byl vynahradit večer! Přes den se chytlo několik tresek kolem metru a pár polaků. Na ty jsem se vypravil večer a opravdu už pomalu obsazují pozice na kopcích. Tak doufám že příští týden už to bude paráda. Kluci na Ornklakenu pochytali pěkné mníčky, největšího 117cm. Chytla se i druhá kočka letošní sezóny.
Odpovědět