Hasvik, NO
temperature icon -5°C
husté sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -3°C
sněžení
Oslo, NO
temperature icon -1°C
mírné sněžení
Bergen, NO
temperature icon 2°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 32°C
skoro jasno

Titran 2014

Tak chlapi norci kdo,jak,kdy jedete na Titránek..? 8-)

Odpovědět

[citace]Respi napsal: Jestli pak jsou na Titranu taky mníkoviště jako u Honzy Dufka..? Jsou-nejsou.?[/citace]

Mníků jsme tam chytili dost.Třeba Terka měla 146 cm.Dědo145 Ti poradí a vezme na místa,kde ho lapneš určitě.Kdo s ním jel,tak vždy dovezli pěkný hadice...

Nejsou mníci plní parazitů?Loni to bylo na Vsterálech hrozné

Nevím jak na Titranu, ale na Smole jsou čistí. Vzhledem k tomu, že ta loviště nejsou zase až tak daleko od sebe, předpokládám, že i na Titranu jsou také bez parazitů. :-P:-P:-P:-P:-P

Zdravím všechny Titrance hlavně doršáka a dedo 145 a už se na Vás těším na marečka a jemu podobné partáky:-D:-D:-D:-D

Tak dnes za 44. Letí to letí. Už abychom tam byli!

Já jsem docela zkoumal :-D a mníci byli uplně čisťoučký. Dokonce i játra, která jsme s Dedo145 zavařovali, byla dokonalá! :-)

[citace]Terka-146 napsal:

Já jsem docela zkoumal a mníci byli uplně čisťoučký. Dokonce i játra, která jsme s Dedo145 zavařovali, byla dokonalá! [/citace]

To jsem rád, že jsem se ve své prognóze nespletl. :-P:-P:-P:-P

Předpokládám,že čistí byli lengové,ale nechce se mi věřit,že i brosmy,ty byly začervené všude,kde jsme je chytali...

[citace]upir napsal:

Předpokládám,že čistí byli lengové,ale nechce se mi věřit,že i brosmy,ty byly začervené všude,kde jsme je chytali...[/citace]

My jsme měli v loňské sezóně relativně čisté i brosmy. Samozřejmě se občas nějakej ten červík našel, ale nebylo to tak strašné. :-P:-P:-P

Na Vesterálech byly prolezlé řádně,nemělo cenu je brát,ani jsme je netahali do lodě...

Brosmy jsou napadený parazitama asi nejvíc,už je taky neberu,u lengů je to v poslední době lepší,ale horší je,že už je mají dorše i polaci a řekl bych,že u polaků jich přibývá. Jinak dnes za 27.

Souhlasím s názorem, že Brosmy bývají napadené nejčastěji. :-|:-|:-|

:-)Z mníčků játro neberu,radši z tresek.. Nejčistščí z jedn.skvrnek,...nejvétší obecných!! Ale červíkům se nevyhneš u žádný tr.ryby...:-( ti parchanti si hoví ve slaný vodě)..játra v našich sl.sladkých vodách.?.čistý ..8-)

My chodievame na Garten (čo je mimochodom blízko Titranu) a miene chytáme v cca 300 m sú čisté a aj pečienky. Ja ich síce neberiem ale keď sme ich vyhodili pred nemeckými rybármi skoro sa rozplakali.

Berem játra i z mníků,řekl bych že neni rozdíl.A vyhodit je,je absolutní hřích.Ať už samotné s cibulkou nebo rozmačkané s cibulkou,taveňákem a pepřem-DELIKATESA.:-D:-D:-D:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Od rána máme uloveno 5 krásných...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!