Tak chlapi norci kdo,jak,kdy jedete na Titránek..? 8-)
pro zdena,Mám k tobě prosbu,co to je za barvu na ty zelené hlavičky---můžeš dát odkaz?---,tentokrát mě nejde o rybařinu ale potřebuju barvu na model choppra a ta zelené je parádní,ptal jsem se i po černé metalíze ale vše je ve velkém balení a já potřebuju natřít tak 2dm čtvereční,Otta.:-?:-?:-?:-?
Odpovědět
[citace]otta napsal:
pro zdena,Mám k tobě prosbu,co to je za barvu na ty zelené hlavičky---můžeš dát odkaz?---,tentokrát mě nejde o rybařinu ale potřebuju barvu na model choppra a ta zelené je parádní,ptal jsem se i po černé metalíze ale vše je ve velkém balení a já potřebuju natřít tak 2dm čtvereční,Otta.[/citace]
Kdekoliv dojedeš, kde míchají autolaky, tak ti namíchají dle odstínu RAL i deci.
http://cs.wikipedia.org/wiki/Vzorn%C3%ADk_barev_RAL
Stačí si jen vybrat.
Odpovědět
pro 007krivanek:Moc děkuji za informaci,doufám že ji využiju.Otta.:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]otta napsal:
pro 007krivanek:Moc děkuji za informaci,doufám že ji využiju.Otta.[/citace]
S akrylátovými barvami a AIRBRUSHem lze dosáhnout hezkých výrobků.
Věř, že jakmile jednou začneš, není konce. A pistolky dnes koupíš již do 500,-
Odpovědět
Dělám vnukum nějaké modely tak to chci vyfešákovat,část bude leštěnej nerez no a k tomu nějakou pěknou barvu.
Odpovědět
[citace]otta napsal:
Dělám vnukum nějaké modely tak to chci vyfešákovat,část bude leštěnej nerez no a k tomu nějakou pěknou barvu.[/citace]
A má ten čopřík i stojánek?? Každá pořádná motorka má přece stojánek. Říkam jen pro inspiraci, žádný rejpání. :-D
Jinak je to pecka.
Odpovědět
pro kliknis:nemá,nemá ani motor,vejfuk,brašny a potaženou opěrku kůží jako sedlo-protože je ve výrobě,ale vše toto mimo stojánku bude mít/tu opěrku jsem právě došil.Stojánek nemá protože to je chopper trike-to je vlastně chopper který má vzadu dvě kola,má je různě daleko od sebe,tento je má vedle sebe.Chopper trike stojánek nemá. 8-O8-O8-O8-O
Odpovědět
Omlouvám se,fotky tam jdou ale pokud stahnu obrázek z netu tak tam občas nevleze.:-(:-(:-(:-(Omlouvám se ještě za jednu věc-tato debata do tohoto tématu nepatří ale nějak to tam sklouzlo.PARDON.:-D:-D:-D:-D
Odpovědět