Hasvik, NO
temperature icon 10°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 19°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 18°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 17°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Titran 2014

Tak chlapi norci kdo,jak,kdy jedete na Titránek..? 8-)

Odpovědět

Pri invazi zraloku jsem se bal,ze nebude co zverejnit,ale stara garda nezavahala a dostala maso do hloubky.

Jirkove proste bodovali

A korunu tomu nasadil Emil letosnim 31. halikem/jak se mylim,tak Dorsak me urcite opravi/

Je to neuveritelne,ale zitra je uz posledni den tohoto turnusu.Super parta ,dobri rybari ,vyborne ulovky I pres mirnou neprizen pocasi.

Zitra se asi odmlcim,protoze po prebrani lodi jedu v noci s klienty na letiste.Doufam,ze nasi nejlepsi polakobijci poslou sve fotky po prijezdu domu

To dody 145: Ať počítám jak počítám, skutečně "31" Pozdravuji Jiříka a držíme place poslednímu turnusu.

Tak nam skoncila dalsi kapitola.Uzasna parta odjela a zustaly vzpominky na prozite chvile a zazitky .

Ja jsem se vratil z dnes uz druhe cesty na letiste asi ve 20,00 a nasel jsem nove lovce v dobrem rozmaru.Na prvni den padla 90-ka dors,115-ka mnik a pekne polaky.Mimo nekolika zraloku,kteri byli vraceni do oceanu se ulovila I spousta makrel.Fotky samozrejmne nedelal nikdo,ale na zitra uz slibili spolupraci.Mam tu nekolik uplnych novacku , nekolik starych vlku titranskych a nekolik starych vlku,kteri jsou na Titranu poprve.Zitra jeste rozchytavani a pak utok na plotny.Ja jdu spat po 37.hodinach a tesim se na rano .Vyrazime na nejake kelirky nebo mnicky

Dnes byl trosku rozfoukany den,tak jsme se vetsinou motali jen mezi ostruvky a vlacili.Nas kuchar Vlada dokazuje ,ze se dovede otacet nejen v kuchyni

Podarilo se I par vetsich kousku

Chvile klidnejsi vody a mnicek 120 cm je venku

Nejhodnotnejsi ulovek dnesniho dne

Dasik mel 9 kg

Pekny den se s name rozloucil krasnym zapadem slunicka

Zitra hlasi pekne pocasi tak asi 10 lodi jede na vyjezd.Vysledky budou opet v obvyklou hodinu

Ahoj z Titranu, podekovaní za vsestranou pomoc radou i ciny Dedovi145, ktery dela vse pro to aby vsichni byli spokojeni a nachytali kapitalni ulovky. Dalsi prijemne prekvapeni nas cekalo pri podavani prvnich jidel. Je znat, ze kuchar svemu remeslu rozumi.

  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.