Hasvik, NO
temperature icon 11°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon 14°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 18°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 14°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Titran 2014

Tak chlapi norci kdo,jak,kdy jedete na Titránek..? 8-)

Odpovědět

Nas soused se povenoval okounikum

Celkove se den vydaril a vsichni nachytali.Jen skoda zpackane predpovedi.Ale na mori se muselo neco udit,protoze odpoledne se zdvihly vlny a vetsina lodi se I za prizniveho vetru vratila do pristavu.

Tak za 13 hodin odjezd směr Titran. Hlavně aby vyšlo počasí.

Dedo 145, hezká práce. Hezky to rozchytejte, za 12 dní jsme tam. Makrely nádherné, ale co sledi? Petr

Tak tak, 22. jsme u Tebe jako na koni:-D

[citace]petrstar napsal:

Dedo 145, hezká práce. Hezky to rozchytejte, za 12 dní jsme tam. Makrely nádherné, ale co sledi? Petr[/citace]

Uz se na vas tesim .Slede jsem zatim chytil jen jednoho

[citace]squid napsal:

Tak tak, 22. jsme u Tebe jako na koni[/citace]

Doufam,ze uz to bude konecne metrovka,protoze vloni jsi byl jediny kdo se mnou na lodi chytil max 98 cm tresku.

Dnes cely den foukala 12 - 13 ka takze nikdo nevyjel.Teplota vzduchu vsak byla okolo 20 stupnu a voda cca 16 stupnu a v tomto pocasi se u nas objevil ve fjordu neznamy zivocich

Rychle nasel nasledovniky,ale ti mene obrostli tukem to rychle vzdali

Dnes posledni den a predpoved je velmi prizniva.Takze vyjezd s nekolika lodemi na sever,Necekam nejake zazraky,protoze 1.den po rozfoukanem pocasi byva slabsi aktivita ryb.

Vecer a zitra se asi odmlcim,protoze o pulnoci odjizdim s klienty na letiste a rano mi prijede bus s novym turnusem

[citace]dedo145 napsal:

squid napsal:

Tak tak, 22. jsme u Tebe jako na koni

Doufam,ze uz to bude konecne metrovka,protoze vloni jsi byl jediny kdo se mnou na lodi chytil max 98 cm tresku.[/citace]

Zatim tam na me jeste nekde ceka.Ale na druhou stranu je pro me vzpominka na nase spolecne chytani jedna z nejuzasnejsich na Norsko vubec...:-)

[citace]squid napsal:

dedo145 napsal:

squid napsal:

Tak tak, 22. jsme u Tebe jako na koni

Doufam,ze uz to bude konecne metrovka,protoze vloni jsi byl jediny kdo se mnou na lodi chytil max 98 cm tresku.

Zatim tam na me jeste nekde ceka.Ale na druhou stranu je pro me vzpominka na nase spolecne chytani jedna z nejuzasnejsich na Norsko

vubec...[/citace]

Toz neboj sa chuapce.Tentokrat prekoname vsecky tvoje rekordy.

Tesim se na vas

Tak jsem zpet.Momentalne nespim uz 43 hodin vsecno je svladnuto,turnusy vymeneny,letiste 2x objeto .Jeste se musim vratit k poslednimu vyjezdu.Jelo nas 6 lodi

Nalada byla vyborna ale ja tusil jsem,ze to v klidnem mori nebude tak jednoduche.Keleru na tisice,ale dorsaci proste nezrali.Jak je videt I z fotky tak tato 120-ka byla chycena za hrbet

Pocasi jak v Chorvatsku a dorse jen do 90 cm tak jsme se rozhodli zkusit mnicky.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.