Hasvik, NO
temperature icon -7°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 2°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 3°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 6°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 29°C
zataženo

Titran 2014

Tak chlapi norci kdo,jak,kdy jedete na Titránek..? 8-)

Odpovědět

Nádhera , Ti borci musí šílet blahem.Hned bych měnil...

Vsichni na lodi meli metrovky

A dalsi rodinna lod.Nebyl v tom vsak zadny kardinalni rozdil.Tech metrovek je uz nejak dost

A jaky otec takovy syn.Pekny mnicek 120 cm a Petova spokojenost,ze zase predbehnul tatu

Hezký ryby, gratulace. 8-)8-)8-)8-)8-)

A to snad zatim staci,Dnes to byl odpocinkovy den,na vodu nevyjel temer nikdo.Mym zhyckanym rybarum se 7-ka vitr zda jako uragan a tak cekaji na posledni noc.V noci ma byt opet skvele pocasi a uvidime,jestli vcerejsi destik nepokazil rybam apetit.

[citace]Dorsak napsal:

Nádhera , Ti borci musí šílet blahem.Hned bych měnil...[/citace]

Mam ten pocit ze pomalu se to nekterym stava samozrejmosti a ti kteri prisli z jinych lokalit meni nazor na rybolov.To co jim pred prijezdem k nam delalo radost /60 cm kelirky/ ted zacinaji povazovat za obtiz pri lovu velkych ryb.Ale kdyz uz nesili blahem tak spokojenost je tu urcite ohromna.

A ty by jsi si to tedy neskutecne uzil

To dedo145: Díky za krásné reportáže a nádherné fotky a úspěšným rybářům gratulace.

Tak mame zase za sebou louceni.Velke ulovky zustanou v pameti rybaru az do pristiho zajezdu.Pred koncem se jeste povedly dve krasne ulovky

A tu je 25. halik 138 cm a 39 kg.Bohuzel jsem mel jine prac povinnosti tak jsem se nedostal k jine fotce.

Pri louceni s partou mne opet zklamal fotak,takze tradicni zaverecne foto dnes nebude.A preji nasi nove parte aby nachytala stejne jak ta ktera zrovna odjela.

A doufam,ze se vyhnou takovym problemum jako je tenhle

Stane se 8-O . Kde se to chlapcům povedlo? Na Titranu to vzhledem k profilu mořského dna není zas tak běžné.:-|

[citace]dedo145 napsal:

Pri louceni s partou mne opet zklamal fotak,takze tradicni zaverecne foto dnes nebude.A preji nasi nove parte aby nachytala stejne jak ta ktera zrovna odjela.

A doufam,ze se vyhnou takovym problemum jako je tenhle[/citace]

Tak to je moje noční můra..brr:-(

To Jirka66: :) je jich více něž dost, sice to není tak zoufalé jak u Doškyho, ale je tam řada míst, hlavně při vláčení.

[citace]Dorsak napsal:

To Jirka66: :) je jich více něž dost, sice to není tak zoufalé jak u Doškyho, ale je tam řada míst, hlavně při vláčení.[/citace]

Jak zoufalé, to stačí akorát čumět. :-P:-P:-P:-P:-P Vloni mi jeden klient na mou otázku "Jak mohl na místě kde byl udělat vrtuli" odpověděl, že na GPS nevidí, protože nemá brejle. :-):-):-):-):-) To se s tím pak těžce bojuje. :-P:-P:-P:-P Jinak to Doršáčku, zatím, letos není tak zlé. :-P:-P:-P:-P:-P

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Od rána máme uloveno 5 krásných...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!