Hasvik, NO
temperature icon 10°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 13°C
slabý déšť
Bergen, NO
temperature icon 11°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 31°C
oblačno

Titran 2014

Tak chlapi norci kdo,jak,kdy jedete na Titránek..? 8-)

Odpovědět

[citace]kim napsal:

Musím dedo 145 skutečně pochválit. Jeho reportáže jsou aktuální a dokumentují tamní dění - počasí, úlovky a pod. Na jeho příspěvky se vždy těším. Je to delegát na svém místě. Nevím kolik je mu let, ale aktivitu má na rozdávání. [/citace]

Dekuji za pochvalu,ale myslim si ze rok narozeni vubec nerozhoduje.Je to vzdy jen o pristupu k zivotu a o radosti ze zazitku.A o tom na co se jeste citis.Ja se citim jeste na more zazitku a tak si to uzivam,Jinak muj rocnik 1957 uz vetsinou nehrava ani tenis:-D:-D

Obdobně jako dedo máme přístup k životu s Kulíkem. Chodíme na pivo I mimo pražské pokecy a cítíme se dobře. Oba jsme ročník 1948. Když jsme v Norsku tak téměř nespíme (asi 4 hod.) Obdobně je tomu I u nás, když mám jít ráno na ryby a nebo večer do lesa adrenalin nedá spat. Myslím, že takových lidí s loveckou povahou je hodně. Já jsem měl první rybářský lístek a povolenku v 10ti letech I když jsem na ryby chodil na potok již drive. Honza Pecina byl jako kluk take aktivním lovcem - vycházím z jeho vyprávění. Nemusím chodit daleko. Když si prohlížím fota norků na těchto stránkách usuzuji, že drive narození snad převažují.

[citace]dedo145 napsal:

Makrely se objevily I na Ornklakenu[/citace]

Tak první vlaštovky přiletěly :-) Už se na ně za 3 týdny těšíme.

To Šroubek: Myslíš tohohle pána, kterému se po Dedo145 ukrutně stýskalo na letošním srazu?

[citace]Dorsak napsal:

To Šroubek: Myslíš tohohle pána, kterému se po Dedo145 ukrutně stýskalo na letošním srazu?[/citace]

Přesně tak..8-)8-)

Aspon jedna za vcerejska.

A mame i mladou generaci.

Halibutaku priste neprozrazuj kamaradum tva mista:-D

IT chlapci dokazali ze i u majaku se da nachytat

Tak tohle bylo vcera.Dnes je to uplne jinak.Pavliku pockej si na nocni spravy.Tvi kamaradi jezdili dnes se mnou;-):-D

U majaku vecer

A jeste pozdrav pro Pepu Cadilka

Vecer nam trosku zafoukalo,ale pak zase calm.Takze tolik vcerejsek ve zkratce a na dnesni spravy v obvyklou nocni dobu se tedy muzete tesit

[citace]dedo145 napsal:

Halibutaku priste neprozrazuj kamaradum tva mista[/citace]

To víš, že to zadarmo mít nebudou :-D

[citace]dedo145 napsal:

Tak tohle bylo vcera.Dnes je to uplne jinak.Pavliku pockej si na nocni spravy.Tvi kamaradi jezdili dnes se mnou[/citace]

Určitě si počkám a rád 8-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.