Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 10 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel monty1 a poslední změna proběhla před 12 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 11 příspěvků - 1. až 11. (celkem z 11)
  • Autor
    sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

já používám vojenské thermo a je super,tady toto nemám… 🙂

honzak
    Účastník
    (2579 odpovědí)

Ahoj všichni,

máte někdo zkušenost s tímto thermo prádlem?je v tom opravdu teplo?a odvádí to dobře pot? dík za každé info. Jenda

http://www.topfishing.eu/sundridge-/thermo-pradlo-sundridge-warmpack.html

😀

petr
    Účastník
    (162 odpovědí)

… mám Thermo prádlo Sundridge Seafox, velice příjemné na nošení, zcela funkční…

Drahoslav Chocholouš
    Účastník
    (258 odpovědí)

Loni v březnu na Soroy jsem měl termo Warmpak poprvé na sobě. Navch pouze plovoucí oblek. Celý den na moři sníh, vítr… a naprostá pohoda.

Ve filetárně jsem plovoucí oblek sundal a autem jsme jeli bydlet jen v termo Warmpak. Nemělo to chybu. 😀

Roman Teisler
    Účastník
    (28 odpovědí)

Potvrzuji, NO PROBLEM plus plovoucí oblek Sundridge na SOROYA v půlce dubna!

honzak
    Účastník
    (2579 odpovědí)

Děkuji za info jdu si to koupit . Jenda8-)

polanecky petr
    Člen
    (75 odpovědí)

Já jsem po zkušenostech přešel na Merino, což je specielně upravená vlna:http://www.obchod-outdoor.cz/dynafit/Triko%20Dynafit%20Speed2-%5B70047-0900%5D?ItemIdx=35&picture=1

mam ho vyzkoušené a opravdu funguje.

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Používám celý komplet od finské firmy Jahti Jakt – ala – tex a pak triko ze Švédska. Měl jsem tuto výbavu i v Kanadě a bez problémů. Ta finská firma to vyrábí pro myslivce, ale lze to použít i pro Norsko.

Pod overal – (viz moje foto vedle) si beru jen toto prádlo a bez problémů. Vítr déšť a postříkaný od vln mi není zima.

coolio
    Účastník
    (5 odpovědí)

Skusali ste Norske Brynje,pouzivaju to tam vojaci a lezia aj dlhsiu dobu v snehu,zaujimave ze to tazko dostanete v Norsku ale ak by mal niekdo zaujem rad mu pomozem : jkrivus@gaya.sk

PS:dovtedy ako som ho nemal som chodil naobliekany ako snehuliak

spodok aj vrch cca 200.-Eur

vd
    Účastník
    (267 odpovědí)

kúpil som si spodné prádlo DAM asi za 47 €, tak som zvedavý, čo mi tohto roku nebude zima. Keď na to dám dvojdielny plávajúci oblek DAM, tak by som to mal vydržať.

monty1
    Člen
    (278 odpovědí)

Ahoj.

Jaký je rozdíl mezi thermo prádlo Sundridge Seafox a thermo prádlo Sundridge Warmpack?? Máte někdo obě značky??? Osobně používám Japonské thermo prádlo MIZUNO, ale v eshopu jsem viděl, že thermo prádlo Sundridge je včetně mikin. Dík za Vaše názory a poznatky.

😛

Monty

Aktuálně je na stránce zobrazeno 11 příspěvků - 1. až 11. (celkem z 11)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte rybolov v Norsku v roce 2022?

(29)
(123)
(34)
(27)

Nahrávání ... Nahrávání ...