Ahoj všichni,
máte někdo zkušenost s tímto thermo prádlem?je v tom opravdu teplo?a odvádí to dobře pot? dík za každé info. Jenda
www.topfishing.eu/sundridge-/thermo-pradlo-sundridge-warmpack.html
:-D
Ahoj všichni,
máte někdo zkušenost s tímto thermo prádlem?je v tom opravdu teplo?a odvádí to dobře pot? dík za každé info. Jenda
www.topfishing.eu/sundridge-/thermo-pradlo-sundridge-warmpack.html
:-D
já používám vojenské thermo a je super,tady toto nemám... :)
Odpovědět
... mám Thermo prádlo Sundridge Seafox, velice příjemné na nošení, zcela funkční...
Odpovědět
Loni v březnu na Soroy jsem měl termo Warmpak poprvé na sobě. Navch pouze plovoucí oblek. Celý den na moři sníh, vítr... a naprostá pohoda.
Ve filetárně jsem plovoucí oblek sundal a autem jsme jeli bydlet jen v termo Warmpak. Nemělo to chybu. :-D
Odpovědět
Potvrzuji, NO PROBLEM plus plovoucí oblek Sundridge na SOROYA v půlce dubna!
Odpovědět
Já jsem po zkušenostech přešel na Merino, což je specielně upravená vlna:http://www.obchod-outdoor.cz/dynafit/Triko%20Dynafit%20Speed2-%5B70047-0900%5D?ItemIdx=35&picture=1
mam ho vyzkoušené a opravdu funguje.
Odpovědět
Používám celý komplet od finské firmy Jahti Jakt - ala - tex a pak triko ze Švédska. Měl jsem tuto výbavu i v Kanadě a bez problémů. Ta finská firma to vyrábí pro myslivce, ale lze to použít i pro Norsko.
Pod overal - (viz moje foto vedle) si beru jen toto prádlo a bez problémů. Vítr déšť a postříkaný od vln mi není zima.
Odpovědět
Skusali ste Norske Brynje,pouzivaju to tam vojaci a lezia aj dlhsiu dobu v snehu,zaujimave ze to tazko dostanete v Norsku ale ak by mal niekdo zaujem rad mu pomozem : jkrivus@gaya.sk
PS:dovtedy ako som ho nemal som chodil naobliekany ako snehuliak
spodok aj vrch cca 200.-Eur
Odpovědět
kúpil som si spodné prádlo DAM asi za 47 €, tak som zvedavý, čo mi tohto roku nebude zima. Keď na to dám dvojdielny plávajúci oblek DAM, tak by som to mal vydržať.
Odpovědět
Ahoj.
Jaký je rozdíl mezi thermo prádlo Sundridge Seafox a thermo prádlo Sundridge Warmpack?? Máte někdo obě značky??? Osobně používám Japonské thermo prádlo MIZUNO, ale v eshopu jsem viděl, že thermo prádlo Sundridge je včetně mikin. Dík za Vaše názory a poznatky.
:-P
Monty
Odpovědět