To tam opravdu nikdo nebyl, nebo se nechcete podělit o rady a dopručení?
Jinak ostatní prosím, aby na jiné lokality založili vlákno k těmto lokalitám.
Díky za radu a pomoc,
Heňa::-D
Odpovědět
Zdravím, s karibikem zkušenosti nemám, párkrát jsem byl na Floridě, i jsem rybařil, ale moc mě to nenadchlo. Za to rybolov v tichém oceánu byl nádherný. Žil jsem rok v Los Angeles a pravidelně jsem každou neděli jezdil na celodenní rybářský kutr, který odjížděl z New Port Beach. Na lodi cca 20lidí, loď opravdu velká a luxusní. Lov pouze na živou nástrahu a to olihně a sardinky. Olova tak 300g +živá nástraha, pomalu co nához to záběr.Hloubky od 20 do 100m. Kapitán věděl co dělá a kam jede. Nepřeberné množství ryb, různorodých i jedovatých samozřejmě krásní halibuti, murény, red fish a obří makrely. Byla to opravdu nádhera a hlavně stabilní počasí. A to hlavní, cena 26dolarů včetně živých nástrah. No prostě paráda. Foto bohužel přidat nemohu, jelikož je ještě v tištěné podobě. Byl jsem tam před 9léty. Tak moje zkušenost z USA.
Odpovědět
Hena: poslal jsem ti zpravu, vsechny dotazy prosim tam, at to tady zbytecne nespamujem:-)
Odpovědět
MP: před 2dny jsem se vrátil z Karibiku, kde jsem 3týdny rybařil z plachetnice, jak big game, tak ostatní rybolovné techniky, dotazy opět do soukromé zprávy.děkuji
Odpovědět
urbisxxx: Jen se nám tu svěř, dej fotka, povykládej ... my budeme jedině rádi;-)
Odpovědět
To Hena - omlouvám se a zakládám nové vlákno ke karibiku:-?
To urbisxxx - prosím pěkně na nové vlákno, piš a piš a klidně PŘEHÁNĚJ , prosím i o fotečky, zajímavosti, tipy, rady , triky... Díky moc. Michal8-)8-)
Odpovědět
Pokud nekoho zajima jak rybarime v Texasu,nebo lov zraloku...
Tak doporucuji nasledujici stranku,neni to moje stranka ale kolegu a kamaradu tady od nas...casem bude i moje stranka.
Odpovědět
[citace]shark napsal:
Pokud nekoho zajima jak rybarime v Texasu,nebo lov zraloku...
Tak doporucuji nasledujici stranku,neni to moje stranka ale kolegu a kamaradu tady od nas...casem bude i moje stranka.
http://www.tx-sharkfishing.com/%5B/citace%5D
Super fotky na těch webovkách. Jaký průměr lanka používáte na ty žraloky 2-3mm? Nebo víc?
Odpovědět
to je tezko ric,nejvetsi telata (3-4m) poustim jeste ve vode.Skoda je trapit a kdyz jsme tam jen dva nebo tri tak je taku problem dostat je spatky do vody.Zatm jsem ani moc nefotil(tuhle sezonu to napravim)
Vseobecne ulovky kolem 3m nejsou vzacnosti,kolem 2m docela bezne...
Odpovědět
[citace]kaqpa napsal: urbisxxx: Jen se nám tu svěř, dej fotka, povykládej ... my budeme jedině rádi[/citace]
jojo, přesně tak, hlavně fota...:-D
Odpovědět
to Sim,osobne pouzivam zasadne monofil 50-100 Lbs.(netusim jak se to znaci v mm),+ navazce 100-200 Lbs a + dlouhe ocelove lanko
Odpovědět
Ahoj tak zdravím pro změnu z Thajska .:-D ........jinak chlapi hledám partičku lidí kteří by se mnou chtěli jet v létě na aljašku na lov halibutů a lososů a další aktivity v krásném prostředí
Odpovědět
Sharku budeme mít pár dní v Texasu volno. Dalo by se domluvit nějaké chytání žraloků s tebou ?
Odpovědět