Hasvik, NO
temperature icon 7°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 23°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 19°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 16°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Testík: KDE TO JE?

Napadlo mne, že bychom si mohli zkrátit čekání na odjezd menším testíkem vlastních znalostí Norska.

Princip by byl takový, že do diskuze se dá nějaká fotka známého místa, města, lokality a ostatní budou hádat kde to je. Další fotka k hádání se umístí až po uhodnutí předchozí. Právo na vložení fotky bude mít jen ten, kdo ji uhodl jako první, případně se může svého práva vzdát ve prospěch jiného. V tomto případě napíše Nick toho uživatele.

Pokud hádající nebudou dlouho vědět kde to je, zadavatel fotky dá nápovědu.

Tak co zahrajeme si ?

Začínám.

Pro ty, kdo byl v Prušánkách a dával pozor při přednášce Janky bude lehké odpověďět. Je to jeden z vodopádů, které Janka v přednášce zmiňovala :-)

Odpovědět

Krásnej ptáček:-) Papuchálek:-D

to respi, že by Bakkan ????

jo Naki,trajekt na Bakkan( poloostrov Fossen):-)

Trochu srandy...a toto je kde?.....:-D:-D:-D:-D,ráno sem říkal,že budu doma až večer,tak pokládám otázku...

To vypadá, že to je u mne v boudě, takový gobelín z chemlonu, jaký visí za tím noťasem mám taky, ale pivo pijem z pulitrů, tak to bude asi u Tebe Šroubku. A ta fotka na monitoru je z Bakkanu ne?

[citace]Step napsal:

To vypadá, že to je u mne v boudě, takový gobelín z chemlonu, jaký visí za tím noťasem mám taky, ale pivo pijem z velkýho sudu, tak to bude asi u Tebe Šroubku. A ta fotka na monitoru je z Bakkanu ne?[/citace]

Bingo..:-D:-D,můžeš dávat Stepe další hádanku...:-D:-D:-D

Ten ptáček je papuchalk - velikost našeho holuba. Hnízdí (kolonie) na vysokých útesech nad mořem. Potkal jsem jich jenom několik, ale jsou nádherní. Ten Sroubek 282 je neúnavný. Je vidět a cítit, že s přírodou opravdu žije. A co je hlavní rozumí legraci.

Takže, kdo ví kde to je?

Kde to je,to tedy nevím, jasný je, že je to u řeky a že jsou tam "zářezy" jednotlivých povodní, nevím co znamená ta plastika těch lidí s rancem na rameni, ale asi to, že jak je do té výšky voda, tak fofrem sbalte svých pět švestek a rychle pryč.

:-D:-D

Tohle asi nikdo neuhádne:-D

Mladej Respi s kámošema na...........8-)

To bych uhádl, ale nedal jsi mi šanci, právě jsem přišel z prvního letošního srazu naší bakaňácké party :-) Ještě 4 srazy a jedeme :-)

Snad jedno z nejužích míst fjordu na světě.

je to mezi Hitrou a Dolmoy,kousek od Edenu

MK - ANO je to ono místo. Je tu hloubka pouhých 16m a šíře cca 15 m. Když se tudy projíždí je to jako na ledě. Miliony litrů vody při přílivu a odlivu se touto "branou" valí.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.