Hasvik, NO
temperature icon 8°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 13°C
déšť
Bergen, NO
temperature icon 12°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 33°C
oblačno

TEST123

ahoj v?em na novém webu

Odpovědět

testík

Ahoj admin.

Nebol včera nejaký problém so servrom?

Dosť často mi to písalo nedostupný SQL server a mám pocit, že chýbajú nejaké príspevky.

Teda minimálne v bazaru od uživateľa mikr.

Zo 17.11. tam nieje jediný príspevok...

Možno včera všetci slávili :-)))

Slavit asi bylo co, protože nevím kolik by nás jezdilo do Norska :-)

V klidu,nefungovalo to,tak sem hleděl na tel. :) :)

Mám technickou k adminu. Když jsem vymazával odeslané zprávy ze soukromé pošty, tak při vymazání zprávy vrchní(měl jsem tam tři zasebou) mi zmizela ta poslední v odeslaných :o)

Admin odpovídá - zrovna v době, kdy jste mazal zprávu jsme předělávali tlačítko na mazání zpráv, ta chyba už by tam být neměla.

Už mi jdou smazat zprávy! Díky.

Spíše nápad/návrh (už sem ho psal do chatu, ale zatím bez odezvy):

Co na stránky umístnit kalendář (do pravého sloupce) s tím, že bychom tam mohli (jen registrovaní) zadávat různé akce (přednášky, srazy, kdy kdo jede do Norska a kam apod.). Datum s přidanou akcí by byl vybarven jinou barvou. Po najetí na datum by se pak daná akce zobrazila pomocí JavaScriptu v novém okně - pop up (podobně jak se občas zobrazují popisky u fotek).

Acro! editor je na provaz. To je takovej problém zakomponovat FCK nebo Tiny?

MifakM: Bereme to na vědomí, je to trochu složitější záležitost (pokud to tedy budu programovat úplně od začátku sám). 

Jinak jsme nasadili TinyMCE na podnět Miloše.

Acro:

Je to trochu složitější, ale nic co by se nedalo zvládnout :D Jsi šikovnej kluk :D.

Vytvořit kalendář je brnkačka a pak jde jen o propojení dB v php přes MySQL + styly.

Sám to budu dělat na svoje stránky a strach z toho nemám. A to nejsem žádnej php profík :D

Další prosby/návrhy.:

1.

Do soukromých zpráv přidat tlačítko "ODPOVĚDĚT" k přijaté zprávě, abychom nemuseli adresáta (pokud odpovídám na nějakou zprávu) vyhledávat.

2.

Tiny je fajn, jen by bylo možná dobře (není to bezpodmínečně nutné) editoru natvrdo nastavit rozměr (šířku). Teď když chytnu "ouško" vpravo dole, můžu pole roztáhnout až mimo rozměr div-u.

3.

Co do profilu přidat možnost uložit si "přátele"? Pak by se mohli každému kdo to využije v profilu zobrazit nové příspěvky od přátel a člověk by se nemusel proklikávat všemi fóry.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!