Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 7 odpovědí. Do diskuze (3 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Sim a poslední změna proběhla před 5 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (celkem z 8)
  • Autor
    mirecek
    Účastník
    (253 odpovědí)

Mám Ryobi SS700T manuál s digi počítadlem. Potřebuji si na něm vyměnit šňůru. Nevíte jakou to má kapacitu? Kopil jsem ho z druhé ruky a vůbec nevím, jakou pletenku na to dát?

Milan Čechovský
    Účastník
    (149 odpovědí)

Mám Ryobi SS700T manuál s digi počítadlem. Potřebuji si na něm vyměnit šňůru. Nevíte jakou to má kapacitu? Kopil jsem ho z druhé ruky a vůbec nevím, jakou pletenku na to dát?

Tady jsem našel, ale měli tam jen nylon, neuvádí PE.

Milan Čechovský
    Účastník
    (149 odpovědí)

Nylon #6-380m / #8-270m / #10-220m

mirecek
    Účastník
    (253 odpovědí)

Moc tomu s tím nylonem nerozumím. Chci si tam dát pletenku na pilkrování. Nylon bude pružit a natahovat se. Nepoznám záběr?

Milan Čechovský
    Účastník
    (149 odpovědí)

Jasně dej tam pletenku, ve specifikaci měli jen ten nylon, tak jsem ti poslal aspoň to. Ať máš představu kolik se tam vleze. Ale když si sedneš ke kompu, tak věřím že najdeš délky i k pletence, jen bude třeba více hledat.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Měl jsem těchto Ryobi hodně na servisu a měnil jsem tam i pletenky. Vleze se tam přesně pletenka 0,30mm 300m. Musíš však dodržet přesný postup stisknutí tlačítek a nezapomeň připojit adaptér, jinak to nenamotáš správně a bude to špatně počítat odvinuté metry.

mirecek
    Účastník
    (253 odpovědí)

Sime, odesláno k tobě. Pokud to bude nutné, vyměň co je potřeba a namotej pletenku. Nespěchám na to. Jedeme až v červnu.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Dnes to přivezl dopravce, vše dorazilo v pořádku. Vypadá vcelku zachovale, dobře jsi koupil.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (celkem z 8)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...