Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon 20°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 21°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 16°C
déšť
Bergen, NO
temperature icon 13°C
slabé mrholení
Malé, MV
temperature icon 28°C
zataženo
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Tašky, kufry, batohy na nástrahy – jaké používáte na lodi

« Předchozí 1 2 3 4 5 Další »
Vydra
15.05.2012 ID: 524866

Chtěl bych si pořídit tuto tašku. Znáte ji někdo? Rozměry: 50 x 35 x 30 cm.

0
Odpovědět
Pafka
17.05.2012 ID: 1037907

Absolutní souhlas :-) :-)

0

Odpovědět

Martin Novák
17.05.2012 ID: 1037911

...tak to máme Kime stejný postup,já také už přijíždím do přístavu už, s čistým masem,má to spoustu výhod....nemusíš čekat ve filetárně,zabívat se s odpadem,vyhnu se mumraji u mrazků,záchod a sprcha je v chatě volná :-) ,můžu jít dříve spát.....ale ten nejdůležitější je,když filetuješ a není silný tah vody tak vnadíš ryby které jdou až pár metrů pod loď,mám to vyzkoušené,na hloubce kolem 80-90 metrech jdou ryby tak 10-20 pod loď.po vyfiletování vždy spustím nástrahu pár metrů pod loď a vždy přijde několik záběrů než se ryby vyplaší,a nejsou to žádné malé ryby............. když je člověk trochu zručnější tak to filetování na lodi zvládne bez problémů

0

Odpovědět

stroft
17.05.2012 ID: 1037926

Varuji před tímto neskutečným šrotem!!!

0

Odpovědět

bulik
17.05.2012 ID: 1037934

to stroft

ale zdálky to vypadá docela dobře

0

Odpovědět

Northwolf
18.05.2012 ID: 1037962

2 honzak, Pafka: Já ten Curver mám taky od roku 2009 a nemůžu si stěžovat, ani na netrvanlivost nebo chatrnost - prostě je pořád celej (jak vypadá zdemolovanej jsem už taky viděl - ale tomu nepředcházelo rybářské a nemyslím ani že rozumné použití)

Vrtá mi hlavou nákup dalšího a následné vyčlenění jednoho na "pilkrovací hračky" druhého na "vláčecí hračky" ;-)

0

Odpovědět

jan
18.05.2012 ID: 1037963

S diskuzných príspevkov je zrejmé,že i za málo peňazí môže hrať dobrá muzika. Je viac než jasné,že veľa vecí,ktoré sú zbytočne predražené je vec komercie.Plastové vedrá sú univerzálne a rozhodne poslúžia mnohokrát lepšie ako iné drahé záležitosti.´´´¸Osobne si myslím,že tieto príspevky sú prínosom ako pre začiatočníkov,tak aj pre skúsených rybárov.Len tak dalej.

0

Odpovědět

Rosta
18.05.2012 ID: 1037989

Taky používám kýbl ale i kufřík.Jen k tomu filetování na lodi,když chytáte černý tresky tak je nečistíte-neškrábete?Musel by z toho na lodi být přece pěknej binec ne?

0

Odpovědět

Martin Novák
18.05.2012 ID: 1037991

......já z ryby vyříznu dvě filety a ryba zůstane celá,potom ji nad vodou rozpárám břicho pro racky a zbytkem navnadím ryby.filety ztáhnu z kůže a je to.žádná krev,žádné vnitřnosti v lodi,čistá práce.

0

Odpovědět

Vydra
18.05.2012 ID: 1037993

to cica: ale kelleři mají šupiny, který se musí oškrábat. Nebo stahuješ kůži?

0

Odpovědět

Martin Novák
18.05.2012 ID: 1038004

......abych řekl pravdu ,tak kelery pouštím,jejich tmavé maso mě přijde méně kvalitní než tresky obecné......co se týká kůže tak bych ji stahoval určitě ze všech ryb,pokud nebereš menší kousky v celku na gril.

0

Odpovědět

JAKABO
13.03.2013 ID: 1055763

Na tomto vlákne je aj varovanie.

0

Odpovědět

Holzby
14.03.2013 ID: 1055921

Ahoj,

nemáte někdo zkušenost s tímto ? Narazil jsem na to v Hornbachu za 499,- a připadá mi docela fajn.

Díky

0

Odpovědět

Červený Jndřich
14.03.2013 ID: 1055922

[citace]Holzby napsal: Ahoj,

nemáte někdo zkušenost s tímto ? Narazil jsem na to v Hornbachu za 499,- a připadá mi docela fajn.

Díky[/citace]Máš k tomu nějaký rozměr?Už ho vidim.

0

Odpovědět

Václav Sochor
14.03.2013 ID: 1055927

To Jindrich: Asi to bude chtít navrtat do dna dirky, aby z toho mohla vytékat voda.

:-D

0

Odpovědět

Červený Jndřich
14.03.2013 ID: 1055928

[citace]VenaS. napsal: To Jindrich: Asi to bude chtít navrtat do dna dirky, aby z toho mohla vytékat voda. [/citace]Možná už tam jsou.:-)

0

Odpovědět

« Předchozí 1 2 3 4 5 Další »
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

  • Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

  • SIMCO CZ, s.r.o
  • IČ: 284 90 665
  • DIČ: CZ284 90 665
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky

© 2025 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.