Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 24°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 16°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
skoro jasno

Tašky, kufry, batohy na nástrahy – jaké používáte na lodi

Chtěl bych si pořídit tuto tašku. Znáte ji někdo? Rozměry: 50 x 35 x 30 cm.

Odpovědět

Absolutní souhlas :-) :-)

...tak to máme Kime stejný postup,já také už přijíždím do přístavu už, s čistým masem,má to spoustu výhod....nemusíš čekat ve filetárně,zabívat se s odpadem,vyhnu se mumraji u mrazků,záchod a sprcha je v chatě volná :-) ,můžu jít dříve spát.....ale ten nejdůležitější je,když filetuješ a není silný tah vody tak vnadíš ryby které jdou až pár metrů pod loď,mám to vyzkoušené,na hloubce kolem 80-90 metrech jdou ryby tak 10-20 pod loď.po vyfiletování vždy spustím nástrahu pár metrů pod loď a vždy přijde několik záběrů než se ryby vyplaší,a nejsou to žádné malé ryby............. když je člověk trochu zručnější tak to filetování na lodi zvládne bez problémů

Varuji před tímto neskutečným šrotem!!!

to stroft

ale zdálky to vypadá docela dobře

2 honzak, Pafka: Já ten Curver mám taky od roku 2009 a nemůžu si stěžovat, ani na netrvanlivost nebo chatrnost - prostě je pořád celej (jak vypadá zdemolovanej jsem už taky viděl - ale tomu nepředcházelo rybářské a nemyslím ani že rozumné použití)

Vrtá mi hlavou nákup dalšího a následné vyčlenění jednoho na "pilkrovací hračky" druhého na "vláčecí hračky" ;-)

S diskuzných príspevkov je zrejmé,že i za málo peňazí môže hrať dobrá muzika. Je viac než jasné,že veľa vecí,ktoré sú zbytočne predražené je vec komercie.Plastové vedrá sú univerzálne a rozhodne poslúžia mnohokrát lepšie ako iné drahé záležitosti.´´´¸Osobne si myslím,že tieto príspevky sú prínosom ako pre začiatočníkov,tak aj pre skúsených rybárov.Len tak dalej.

Taky používám kýbl ale i kufřík.Jen k tomu filetování na lodi,když chytáte černý tresky tak je nečistíte-neškrábete?Musel by z toho na lodi být přece pěknej binec ne?

......já z ryby vyříznu dvě filety a ryba zůstane celá,potom ji nad vodou rozpárám břicho pro racky a zbytkem navnadím ryby.filety ztáhnu z kůže a je to.žádná krev,žádné vnitřnosti v lodi,čistá práce.

to cica: ale kelleři mají šupiny, který se musí oškrábat. Nebo stahuješ kůži?

......abych řekl pravdu ,tak kelery pouštím,jejich tmavé maso mě přijde méně kvalitní než tresky obecné......co se týká kůže tak bych ji stahoval určitě ze všech ryb,pokud nebereš menší kousky v celku na gril.

Na tomto vlákne je aj varovanie.

Ahoj,

nemáte někdo zkušenost s tímto ? Narazil jsem na to v Hornbachu za 499,- a připadá mi docela fajn.

Díky

[citace]Holzby napsal: Ahoj,

nemáte někdo zkušenost s tímto ? Narazil jsem na to v Hornbachu za 499,- a připadá mi docela fajn.

Díky[/citace]Máš k tomu nějaký rozměr?Už ho vidim.

To Jindrich: Asi to bude chtít navrtat do dna dirky, aby z toho mohla vytékat voda.

:-D

[citace]VenaS. napsal: To Jindrich: Asi to bude chtít navrtat do dna dirky, aby z toho mohla vytékat voda. [/citace]Možná už tam jsou.:-)

  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.