Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Tablety na mořskou nemoc-POSTAFEN

• Toto téma obsahuje celkem 35 odpovědí. Do diskuze (22 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kikibut a poslední změna proběhla před 12 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 31. až 36. (celkem z 36)
  • Autor
    Janda Václav
    Účastník
    (36 odpovědí)

Ad Postinor,právě že má být volně v roce 2012 k disposici,zda jen v lékárnách,to nevím,ale ty benzinky by byly dostopnější

ad něco zaručeného na mořskou nemoc-nic není.Jen si zvyknout,to je něco jako s reakcí na vysokou nadmořskou výšku.Bud je dáno disposičně,že to snesu a nebo mám smůlu a musím jezdit k moři.Aklimatisaece,neaklimatisace. kedlobak.

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

Kurna .. kde byl Postinor , kdyz jsem byla mlada … :-D:-D

A ted volne k prodeji … :-D:-D:-D

omlouvam se za vybuch vasne .. 😉

ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

Pro Strofta – zkus dvě tablety,dvě hodiny před vyplutím.Nedívat se do lodi,dýchat zhluboka,nenavazovat a motat…Každou chvilku něco jíst(sušenky)chytat rybu za rybou.Žvýkat Travel-Gum.Nejíst špek,česnek,těžká jídla a nebýt po tahu.Pak už nevím.

stroft
    Účastník
    (136 odpovědí)

ZM// Jasně o vše se snažím ale jak přijdou oceánské jsem v pasti. Nezvracím, ale rybačka už není ta pravá ořechová. Prostě na to trpím a musím se s tím poprat.

Rupert
    Člen
    (5 odpovědí)

Nazdar, tobě snad přeskočilo? Balení postafenu koupíš v každém norském krámečku do 100,-Kč ( 33,- NOK )

Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

tak pánové vzal jsem si 2 kinedrili 1-1.5h před výjezdem na moře . Zvedli se vlny jak …. a Kinedril šel za krabama jako první :-D:-D:-D:-D

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 31. až 36. (celkem z 36)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Tablety na mořskou nemoc-POSTAFEN

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...