Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Svéráz českého rybolovu , ČT 2 , 1.2. 2022
- Toto téma obsahuje celkem 31 odpovědí. Do diskuze (25 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel stipko a poslední změna proběhla před 2 roky a 9 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#338012 4.2.2022 v 10:09
Zdar, ktera cestovka, krome Prikryla, jezdi na Bessaker? Ta parta byla hrozna, ale to misto se mi docela libilo. J
#338015 4.2.2022 v 14:25No nevím..ale pro mne poněkud podivný dokument,,,
#338022 4.2.2022 v 22:41Tak nějaký účel to splnilo. Kempy nejsou nafukovací, nás, nadšenců je dost, nemluvě o Německu a dalších zemích, termíny se plní. A pokud někdo, zatím Norskem nepostižený uvažoval, že někdy možná, tak po shlédnutí už ví, že určitě ne 😁
#338029 5.2.2022 v 20:49Ty hoši byly boží 😀. Na nic jsi nehráli, kameru jakoby vůbec nevnímali – to dávalo jiskru příběhu. Atmosfera Norského kempu absolutně autentická, všichni ji známe a zde byla zachycena na 100%. Shrnutí : trochu Jeremy – konzultace o rybích monstrech s ,,domorodci”, trochu Instalatér z Tuchlovic a tak trochu skandinávská verze Borata: Nakoukání do norské kultůry na obědnávku slavnoj českoj národu.. prostě u mnĕ dobrý 😀😃🙂
#338035 6.2.2022 v 9:56Fiske- Ja mel uplne opacny pocit. Blaboleni hovadin, jen aby neco rekli na kameru a nucene hromadne chechtani na kazdou priblblou hlasku! Nebyl to dokument o ceskych rybarich v Norsku, ale o jedne parte opilcu. I kdyz takovych znam mnoho.. Abych nebyl uplnej zaporak, tak se na to podivam klidne znova. Akorat se musim oprostit od tech chlastkecu a budu sledovat okoli a predstavovat si, ze tam jsem ja. J
#338062 6.2.2022 v 18:43Po opätovnom prezretí zdolávania toho neznámeho monštra a konštatovaniam, že sa dostali niekoľkokrát z hĺbok cez 90 metrov na hĺbku 10 metrov nad neho som dospel k tomuto záveru. Podľa mňa sa najpravdepodobnejšie jednalo o zachytený pilker na podmorskej skale v hĺbke 10 m. Pri vypnutom motore ich drift unášal na vzdialenejšie hĺbky a preto sa silon/pletenka uvoľňovala z cievky trhavým pohybom a po určitej dobe (vzdialenosti) bola skoro vo vodorovnej polohe. Po zapnutí motora a postupnom presune nad zachytené miesto boli znovu na pôvodnej 10 metrovej hĺbke a silon smeroval kolmo dole.
- Odpověď byla upravena před 2 roky a 9 měsíci uživatelem laco.
#338066 6.2.2022 v 23:34To laco: klidně tomu tak mohlo být a možná to mĕli napsané i ve scenáři 🙂
To jardak446: taky jsem si představoval, že jsem tam i s naší partou, už mám asi absťák, chybí mi Norsko.. ale v červenci jsme tam opět 😀😃🙂
#338073 7.2.2022 v 9:21Zdravím. Film jsem si nejprve legálně zakoupil, Pak jej viděl v televizi a po částech si ho pustil i na youtube. Co k tomu dodat? Koukat na nemehla co drží prut jak prase zmrzlinu, ožraly s IQ rezavý pumpy, s prutem a woblerem? To se dá snad jen jednou a se sebezapřením. Minimálně bych očekával od někoho kdo jede do norska poněkolikáté, že nebude zmatkovat při balení, že bude vědět kde na moři najít ryby, že bude mít výbavu na moře a ne na jihlavské vody. A že ti co tam jedou poprvé jsou alespoň rybáři a umí prut držet v ruce. No ale když jsem viděl jak pak nahazuje ke konci dokumentu ten krmelec do vody tak jsem to pochopil. Režisérka se asi snažila o komedii jako byla “S tebou mě baví svět” šmrncutá diskuzemi jako v “Účastníci zájezdu”. Páč jinak tomu nerozumím proč si vybrala tyhle polena.
#338075 7.2.2022 v 10:42#338077 7.2.2022 v 12:50Je zajímavé, jak celkem trefný snímek vyprovokoval řadu lidí k tomu, aby zde dělali ramena. Jestliže se nejedná o názor jednotlivce, ale celého vašeho hvězdného clubu, tak jste udělali “trotli” především sami ze sebe….
#338080 7.2.2022 v 14:53Jegrhanz – mockrát díky za trefný komentář. Rádoby profíci dokument nemůžou rozdýchat. Vzpomínám na video od M. Simča, kdy honili po moři kelery a nějak se jim to nedařilo, to byl také zábavný film…………..
zdar a sílu všem ,,profíkům”
#338082 7.2.2022 v 16:19Jako poleno na chytání, na navazování, na nahazování se rozhodně necítím..no taky by to bylo divné když chytám 45 let..ale zase nevím jestli se vůbec naučím filetovat, už mám 3 nože ale ruky jen jedny a asi levé…a taky loď a motor s volantem…no nevím jestli se někdy bez drcnutí trefím mezi dvě lodi v přístavu…na to jsem poleno, ale ne na chytání, na manipulaci s rybou na zabití ryby…a taky na názory…vidět někoho jak zabije žraloka tak…se neznám…nebo delfína…v tomhle neuznávám ani hlad…tam kam jedeme letos : svellingen tak jsem vytiskl mapy, slepil je do soulepu a označil místa kam na ně..hrany, hory, kopečky…plato s pískem v hloubce…tam kam mi 650 metrů pletenky na multíku stačí….takže příprava je důležitá a ne koukat na moře a být vyděšený..dyď je to jen voda…nebezpečná pro vnitrozemce…
#338083 7.2.2022 v 17:42Já jen přemejšlim, jak se těch kluků zastat. To, že to nebyli žádný superlovci, to asi je fakt. Kdyby ČT oslovila někoho , jako je třeba Michal, určitě by jsme viděli úplně jiný film, ale myslím, že to ani nebyl záměr.
Hodně tady píšete o alkoholicích, nešicích, atd. Nevím, jak to je ve vaši partě, ale my se taky scházíme před odjezdem u piva, i když jinak do hospody nechodíme. Taky sebou vezeme pivo a něco ostřejšího. Nevšiml jsem si, že by to tam ty chlapi nějak přeháněli, nebo alespoň ne tak, aby z toho někdo musel bejt pohoršenej. U mě si stačí dát po celým dni na vodě dvě pivka a můžu jít spát. A motám se taky kolikrát po příjezdu z rozhoupanýho moře ,jako bych celej den někde propařil. Ale nepropařil. Tohle je daleko příjemnější a už se na to pomotávání těším. Jo a taky občas hov.. chytnem. Nebo se šíleně na ty ryby nadřem. A někdy to zase jde, a je jedno na co a kde chytáš. A už jsem viděl na vlastní oči taky vyhořet spousty jinejch lovců, který byli úplně na jiný úrovni.
Pěkný den všem šikovným i nešikovným lovcům, alkoholikům i abstinentům. 🙂
#338084 7.2.2022 v 18:29A můžete to vlákno zavřít, kolega Eduso to krásně shrnul.
#338085 7.2.2022 v 19:13Souhlasím s názory Jegrhanze a Edusa, pamatuju si na naše začátky, ve spoustě momentů a hlášek jsme se s klukama z naší party taky viděli a slyšeli… s lehkým nadhledem mě film svým způsobem pobavil, i když ho nebudu do playlistu vyhledávat, tak s tím jak bylo vše od přípravy přes průběh vyobrazeno bez žádných “natažených” rukou, reklamy nebo tutovky na poslední den, jsem spokojený.
Norsku zdar a ať se všem daří! -
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Svéráz českého rybolovu , ČT 2 , 1.2. 2022