Hasvik, NO
temperature icon -4°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon -2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

SVELLINGEN 2021

Ahoj.

Právě balíme poslední drobnosti a 3.7.2021 odjíždíme!!!

Jedu na tuhle lokalitu prvně, tak budu rád za dobře míněné rady ohledně zajímavých míst v okolí.

My si rádi vyzkoušíme více více druhu ryb a mlátit pilkrem 1km od mola opravdu není náš styl.

Odpovědět

Tak chlapci sedíte kvůli vlnám na chatách tak dejte nějakou fotečku nebo report.

Zdravím rybáře svellingenské. Dle rozpisu to vypadá, že dnes dorazil první ze srpnových turnusů. Přeju, ať se daří a už se těšíme na foto úlovků. My jsme tam byli 2019 a díky počasí jsme vyjeli jen 3x, tak že jsme lokalitu nezmapovali. 2020 jsme, jako většina, nemohli nikam, letos v září bude třetí pokus.  Pokud by byl někdo ochotný, podělit se o tipy na lovná místa, všude ho budeme chválit :-)

Jedna posádka narazila na pěkné hejno velkých Kellerů.

Parádní torpéda, na prutě je to zážitek.

Další vyvedený den plný krásných úlovků.

Dokonce se nám podařilo vytáhnout i jednoho většího rejnoka.

Ahoj, nějaké nové info jak to jde, my tam odjíždíme ve čtvrtek a už se moc těšíme.🐟😀👍

Ahoj, poradí někdo, kam se vydat na štikáče na Svellingenu ?

Ahoj,my vyrážíme na Svellingen v sobotu.Máte někdo nějaké rady a tipy kde berou? Díky

Turnus Svellingen 19.8.-31.8.

Cesta OK, bez problémů. Ubytování - vysoká spokojenost. Ryby - jsou a berou, jen najít to správné místo.

Dneska jsme měli den štikozubců, ačkoliv kvůli počasí jsme chytali jen chvíli dopoledne (pak byl vítr a déšť), přesto se zadařilo a podařilo se pár pěkných kousků mezi 90-110 cm.

A ještě jedna skupinová fotka nad dnešním nečekaným úlovkem.

Snad se nebude nikdo zlobit, když přidám i pár obrázků z ubytování. Osobně jsem velmi spokojen, ubytování je  naprosto luxusní, wifina šlape okolo 60 Mb a nevím, co bych dodal. Posuďte sami.

Ahoj chlapci ze Slatiňan.Tak jste se konečně dočkali.

Naše skupina převážně z HK odjíždí 11.9. na Seter Brygge

Přeju pohodové počasí a množství záběrů a úlovků.

Vašek z Pardubic.

Konečně nějaké od vidění známé tváře a pořádné úlovky, už jsem měl obavy, že tam nikdo nic nechytá :-) Jen tak dál, chlapci, ať se daří, příští týden vás budeme střídat.

Z LODNÍHO DENÍKU - SVELLINGEN DEN 5. 
Podvodní video ryb  i se zvukem! 
Celou noc silně pršelo, foukal silný vítr. Dnes má přestávat pršet a má se uklidňovat vítr. Takže to vypadá, že na ryby vyrazíme až zítra. Co dělat? Tak zkouším vyhodnotit první záběry s podvodní kamerou Spydro. Dokonce jsem objevil i pár záběrů s rybami, ale také vidím nedostatky v mé „fotopodvodní montáži“ - vlaje mi tam silon, který ruší, návazec by měl být delší aby byla lépe vidět nástraha a samozřejmě vybrat nástrahu na kterou bude záběr!!! No, pokusím se to zlepšit .
Odkaz na You Tube:

https://youtu.be/RHI-5csp4KE

Parádní info. Jestli se nic nepoondí tak po dvou letech odkladů kvůli kovidu příští rok já v červnu. Už se těším jako malé dítě na Ježíška.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!