Hasvik, NO
temperature icon -5°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -2°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

SVELLINGEN 2021

Ahoj.

Právě balíme poslední drobnosti a 3.7.2021 odjíždíme!!!

Jedu na tuhle lokalitu prvně, tak budu rád za dobře míněné rady ohledně zajímavých míst v okolí.

My si rádi vyzkoušíme více více druhu ryb a mlátit pilkrem 1km od mola opravdu není náš styl.

Odpovědět

Další bezvětrný den, nulový drift nás přiměl k vláčení.

Prolovování mělčin nepřineslo kýžený úspěch. Na Polaky jsme narazily v hloubkách 30m a hlouběji.

Včera se jedné posádce podařilo zapřáhnout krásný úlovek.

Halibut 118cm 18kg

Chlapi jen tak dál gratulujeme

Taky přidám pár úlovků od Martina.

Posádka jedné lodi řízená pkt. Honzou loví zajímavé kousky. Halík vzhledem k velikosti 78 cm vrácen vodě stejně jako pyskoun.

Veliké gratulace.

Ahoj jak píšete že je tam spousty makrel tak jak jsou velké případně dejte fotečku

Dnešní polakovačka od Jindry.

Dnešní mníček.

180 cm, 25kg

Ahoj jak píšete že je tam spousty makrel tak jak jsou velké případně dejte fotečku

Opravdu velká hejna makrel viděna několika posádkami. Chyceno pouze několik makrel cca 40 cm a makrely neberou.

Ahoj Fanthill to nie je mniček to je rybarov sen napiš na čo zabral a aky bol boj.

Tak proběhlo asi střídání těšíme se na reporty nové party a přejeme super počasí a krásné ryby

Ahoj Fanthill to nie je mniček to je rybarov sen napiš na čo zabral a aky bol boj.

Ahoj.

Nástraha byl filetek určený s velkou dávkou optimismu okounkovi. Záběr přišel okamžik po dotyku dna pro určení reálné pozice nástrahy ve sloupci. Byl krásně pozvolný bez nejmenšìho záškubu a tak jsem si byl celkem jistý jeho příčinou a zasekl jsem.

Mníka nepovažuji za vyhlášeného bojovníka, v hloubce 120m je celkem dost místa na utlumení jeho horizontálních výpadů. Boj na vertikále byl zajímavější, prvních 30m jsem získal a ztratil ručním navýjením asi 3x a loď nám pěkně otočil proti driftu. Mezi 90 a 40 metry to již byla jen škubající se váha na elektrické navýjeni s citlivou brzdou, pro případ prudšího výpadu. Posledních 40m, již převládl vztlak rozpýnajících se plynů a následoval sprint k hladině.

Myslím, že okamžik kdy takové tělo vyskočí na hladinu doprovázené hroznem bublin je důstojným zakončením souběhu štěstí, dobré sestavy  i toho mála dovedností které jsem mohl do souboje vložit.

Závěr pobytu na Svellingen od Jindry

Tak nová partičko trošku nás naladte

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!