Nápověda Doporučujeme:
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 84)
  • Autor
    Jerry1
    Účastník
    (38 odpovědí)

Ahoj, my máme termín od 6.6. a zprostředkovanou informaci mám, že máme vydržet do 25.5. kdy se o tomto termínu bude rozhodovat dle aktuální situace. Pokud bude příznivá, byla by pravděpodobná cesta přes Dánsko (asi o 7h delší) ne přes Švédsko. Zatím ale nemám informaci, jak by to bylo s prokázáním testu při návratu nebo povinnou karanténou. Pokud bude situace nepříznivá, pak by náš termín byl zrušen a preferují vrácení zálohy. Víc informací nemám ani o dalších termínech. Asi nezbývá než čekat a doufat, že se situace zlepší.

Peeta
    Účastník
    (127 odpovědí)

Sachlj, chce to zavolat nebo napsat na oficialni mail. Nejake vzkazy na fb jsou na … My jsme meli odjizdet zitra. Ja jsem se s pani Novakovou domluvil na presunuti terminu na 2021 a uz jsem dostal i voucher od nora s novou rezervaci. Zaplacenou zalohu mi presunuli na novy termin. Pani Novakova byla velmi vstricna (palec nahoru) a vyresili jsme to vsechno behem nekolika dni.

sachlj
    Účastník
    (401 odpovědí)

Jojo už mi volala a domluvili jsme se

• Odpověď byla upravena před 4 roky a 6 měsíci uživatelem sachlj.
    sachlj
    Účastník
    (401 odpovědí)

Tak mám doma voucher na příští rok. Děkuji cestovce. Těším se na příští rok jestli se něco zase neposere. Kolegové jsou už dlouho v důchodu, riziková skupina na koronu ale i věk prostě. a já to mám teď taky docela v prdeli a tak snad do příštího roku se to všechno uklidní…grrr, novej prut, novej elektrickej multík, nová procesorová nabíječka na baterky…už mě napadalo použít to na kapry a dělali ze mě kapraři blbce…přitom kde je napsáno, že na kapra nemůžu použít výbavu na těžkej pilkr? Kde je napsáno, že nemůžu u nás použít elektrický multík? a těch pilkrů a hlav co jsem odlil!

Semtamtuk
    Účastník
    (32 odpovědí)

Heleď, jak se elektrikou dá nahodit ?

ctvrteckaj
    Účastník
    (36 odpovědí)

nic proti tobě ale ty už tady děláš blba asi pul roku bohužel ti to zatím nikdo nenapsal

Dvořka
    Účastník
    (24 odpovědí)

Ostrý! 🙂 Ale s některými názory pana Sachlja máš naprostou pravdu!!!

sachlj
    Účastník
    (401 odpovědí)

Heleď, jak se elektrikou dá nahodit ?

zavést se dá….

to rozčilování pravověrných je všude.. vem si, že na pstruhových vodách, tak jak je definováno zákonem a podmínkami lovu můžeš chytat buď přívlačí a nebo suchou mouchou. No jo ale co ti kteří neumí házet muškařským prutem ale mají nakoupené mouchy. Suché páč s těmi je problém nahodit. Můžeš použít klidně bolonézku 5 metrů dlouhou a na návazec přivážeš 3 mouchy jak to dovoluje zákon a dáš na konec bublinu. Nic proti zákonu a pravidlům. ale vlez s tím na břeh. Tak tě umlátí dřevěnými podběráky. Na tohle se někdo na mrku ptal a málem ho ukřižovali..

vydra-cz
    Účastník
    (216 odpovědí)

Chlapi a já blbec si myslel že se tady bude psát o Svellingenu třeba kdo tam byl a jak se mu tam líbilo a co chytili třeba .

sachlj
    Účastník
    (401 odpovědí)

Jo s tím jsem taky počítal ,ale výsledkem je že místo rybařiny co by začala 6.6 budu sedět doma a novou výbavu musím vyzkoušet aby se projevily závady a já nepřišel o reklamační dobu…

Pruner
    Účastník
    (9 odpovědí)

Kdo čte příspěvky pSACHLJ udělá si o něm obrázek……

zdena
    Účastník
    (267 odpovědí)

predběžna nabidka”v pripade uvolneni koronaviru nabizim 3 mista na svelingen 12.8.,odjezd z uh. hradiste, smer brno praha,kontakt 606206097

vydra-cz
    Účastník
    (216 odpovědí)

Ahoj nemáte někdo kontakt na delegáta Svellingenu

jan12
    Účastník
    (97 odpovědí)

Ahoj jmenuji se Honza Novák  a budu delegát na Svellingenu

kontaktní číslo je 737 687 221

zdena
    Účastník
    (267 odpovědí)

tak nam svellingen ozije:nabizim 3 volne mista v terminu 12.8.-24.8. odjezd z uh. hradiste na Prahu, kazdy ma dvojsedadlo.kontakt 606206097

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 84)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...