Už bych jel. Ještě 150 dni :D
Ahoj, my máme termín od 6.6. a zprostředkovanou informaci mám, že máme vydržet do 25.5. kdy se o tomto termínu bude rozhodovat dle aktuální situace. Pokud bude příznivá, byla by pravděpodobná cesta přes Dánsko (asi o 7h delší) ne přes Švédsko. Zatím ale nemám informaci, jak by to bylo s prokázáním testu při návratu nebo povinnou karanténou. Pokud bude situace nepříznivá, pak by náš termín byl zrušen a preferují vrácení zálohy. Víc informací nemám ani o dalších termínech. Asi nezbývá než čekat a doufat, že se situace zlepší.
Odpovědět
Sachlj, chce to zavolat nebo napsat na oficialni mail. Nejake vzkazy na fb jsou na ... My jsme meli odjizdet zitra. Ja jsem se s pani Novakovou domluvil na presunuti terminu na 2021 a uz jsem dostal i voucher od nora s novou rezervaci. Zaplacenou zalohu mi presunuli na novy termin. Pani Novakova byla velmi vstricna (palec nahoru) a vyresili jsme to vsechno behem nekolika dni.
Odpovědět
Tak mám doma voucher na příští rok. Děkuji cestovce. Těším se na příští rok jestli se něco zase neposere. Kolegové jsou už dlouho v důchodu, riziková skupina na koronu ale i věk prostě. a já to mám teď taky docela v prdeli a tak snad do příštího roku se to všechno uklidní...grrr, novej prut, novej elektrickej multík, nová procesorová nabíječka na baterky...už mě napadalo použít to na kapry a dělali ze mě kapraři blbce...přitom kde je napsáno, že na kapra nemůžu použít výbavu na těžkej pilkr? Kde je napsáno, že nemůžu u nás použít elektrický multík? a těch pilkrů a hlav co jsem odlil!
Odpovědět
nic proti tobě ale ty už tady děláš blba asi pul roku bohužel ti to zatím nikdo nenapsal
Odpovědět
Ostrý! :) Ale s některými názory pana Sachlja máš naprostou pravdu!!!
Odpovědět
Heleď, jak se elektrikou dá nahodit ?
zavést se dá....
to rozčilování pravověrných je všude.. vem si, že na pstruhových vodách, tak jak je definováno zákonem a podmínkami lovu můžeš chytat buď přívlačí a nebo suchou mouchou. No jo ale co ti kteří neumí házet muškařským prutem ale mají nakoupené mouchy. Suché páč s těmi je problém nahodit. Můžeš použít klidně bolonézku 5 metrů dlouhou a na návazec přivážeš 3 mouchy jak to dovoluje zákon a dáš na konec bublinu. Nic proti zákonu a pravidlům. ale vlez s tím na břeh. Tak tě umlátí dřevěnými podběráky. Na tohle se někdo na mrku ptal a málem ho ukřižovali..
Odpovědět
Chlapi a já blbec si myslel že se tady bude psát o Svellingenu třeba kdo tam byl a jak se mu tam líbilo a co chytili třeba .
Odpovědět
Jo s tím jsem taky počítal ,ale výsledkem je že místo rybařiny co by začala 6.6 budu sedět doma a novou výbavu musím vyzkoušet aby se projevily závady a já nepřišel o reklamační dobu...
Odpovědět
predběžna nabidka"v pripade uvolneni koronaviru nabizim 3 mista na svelingen 12.8.,odjezd z uh. hradiste, smer brno praha,kontakt 606206097
Odpovědět
Ahoj jmenuji se Honza Novák a budu delegát na Svellingenu
kontaktní číslo je 737 687 221
Odpovědět
tak nam svellingen ozije:nabizim 3 volne mista v terminu 12.8.-24.8. odjezd z uh. hradiste na Prahu, kazdy ma dvojsedadlo.kontakt 606206097
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...