Ahoj, začínáme přípravy k zahájení nové sezóny 2019 v nové lokalitě SVELLINGEN. Těším se na setkání v Norsku. Vaš delegát
Ahoj, začínáme přípravy k zahájení nové sezóny 2019 v nové lokalitě SVELLINGEN. Těším se na setkání v Norsku. Vaš delegát
Přátelé, kolegové rybáři, ty fotky plných beden s 30 cm kelerama je ostuda hrubého zrna. S tím se chlubíte????
Odpovědět
Prý je tu málo obrázků ryb na lodi. Tak přidávám aspoň jednoho polaka, nebyl sice trofejní, ale bojoval statečně.
Odpovědět
A ještě si dovolím přidat 1 obrázek. Kdo tam byl, určitě pozná, kdo ne, aspoň se může těšit.
Odpovědět
Tak jsem dostal souhlas i od kolegy Jirky z naší party ze Stéblové k umístění jeho fotky s úlovkem. Taky to není trofejní ryba, ale pro Jirku to byl zatím jeho největší dorš.
Odpovědět
Snad se nebude nikdo zlobit, když sem dám ještě pár obrázků ze Svellingenu, když je hezky a den nebo když je mlha nebo když je noc ...
Odpovědět
Pozdrav na Svellingen. Testoval někdo severní plotny, my se tam v minulém turnusu nedostali. Vítr je previt. Mapu přikládám.
Odpovědět
Zdravím na Svellingen s dotazem - je v každé lodi gaf nebo máme brát svůj ?
Odpovědět
My si vozime vzdy svoje. V lodi gaf primo neni, ale je mozne si jej pujcit u delegata.
Odpovědět
Zdravím na Svellingen, vidím, že se stále fotíte v rukavicích. Já jsem letos vyzkoušel tyto a jiné už nechci.
http://www.topfishing.eu/rukavice-polar-fleece.html
Nitrix oproti neoprénu nebere vůbec vodu, netrhají se a zevnitř jsou zateplené fleecem.
Odpovědět
Ještě úlovek party z minulého turnusu. Mník na rozloučenou se opravdu povedl.
Odpovědět
Brutální ryba, gratuluji. Nebylo by více info, kde a na co byla ulovena?
Odpovědět
Jak se vrací posádky z moře je ve filetárně plno. Úlovky je nutné rychle zpracovat.
Odpovědět
No konecne tam vidim zname tvare i kdyz jen zezadu. Jeste by mohl Mara neco napsat a dat nakou tu fotecku kdyz uz se zivi fotografovanim :-) At vam to kluci kouse
Odpovědět
No konecne tam vidim zname tvare i kdyz jen zezadu. Jeste by mohl Mara neco napsat a dat nakou tu fotecku kdyz uz se zivi fotografovanimAt vam to kluci kouse
Já si říkal,že to je vítací Radek:)) . Péťo souhlas,Mara je profik a mohl by sem něco dát. Kluci ať se daří...
Odpovědět