Ahoj, začínáme přípravy k zahájení nové sezóny 2019 v nové lokalitě SVELLINGEN. Těším se na setkání v Norsku. Vaš delegát
Ahoj, začínáme přípravy k zahájení nové sezóny 2019 v nové lokalitě SVELLINGEN. Těším se na setkání v Norsku. Vaš delegát
Jaké jsou na lodích GPS?
Velké zabudované většinou Garmin a potom také Lowrance.
Odpovědět
Seznamujeme se s lovišti, na vláčku jsou zatím záběry sporadické, pilkrování a trpělivost přinášejí úlovky.
Odpovědět
Nerad bych, aby na mě vyšel ten Lowrance. Má strašně pomalé odezvy a to co ukazuje už dávno pod lodí neplave. Dá se nějak dopředu rezervovat loď s Garminem?
Odpovědět
Dnes kolem 16.00 jsme vyjeli na vodu, začínáme se orientovat na zdejším lovišti. Došlo k změně počasí a ukazují se ryby. Dařilo se jak na pilkrování tak i na vláčků. Úlovky kolem 70 cm.
Odpovědět
Ty máš pocit, že je důležité to, co je na echu? GPS/ECHO je přístroj kde, je důležité, aby to dobře ukazovalo polohu, tzn. aby to mělo kvalitní mapu(lawrance ji má) a aby to bylo uživatelsky příznivé. Jestli má echo zpoždění, nemá přece pro výsledek rybolovu žádný význam. Aktuální echo je pouze zajímavost, nic to nevypovídá o rybách, které budeš filetovat. My echo nepoužíváme, i když ho máme(Garmin), a to proto, že tě to akorát zdržuje. Zkus se zamyslet nad tím co jsem napsal a bude ti úplně jedno, jestli máš Lawrance, nebo Garmin.
Odpovědět
Dnes majitel přidělil delegátovi lodě, lodě mají motory 80 a 90 hp. Informace pro Ty, kdo si chtějí uzavřít pojištění lodi.
Odpovědět
Ahoj Petře, motory teda parádní a lodě jsou všechny Kvaerna, nebo i jiný a jak to vypadá s teplotou vody? Zítra odjezd, nová lokalita, tak jsme lačný po informacích.
Odpovědět
Ahoj Petře.
Jedeme s klukama z Hradce Králové na druhý turnus.Taky budeme lační na informace z nové destinace.
Můžeš dát foto lodí?
Určitě se budeme ptát kolegů z turnusu před námi jak to vypadá s lokalitami na výskyt ryb.
Vašek
Odpovědět
Ahoj Petře, ještě bych doplnil předchozí dotazy. Můžeš nám napsat, jak je to s tím placením benzínu NOK nebo i Kč? a hodit sem nějakou fotku ubytování, filetárny, ... díky
Odpovědět
Ahoj, posílám foto lodí, lokalitu poznáváme, zatím máme střídavě úspěch na pilkrování a jednou se podařilo načapat polaky na vláčků. Nová lokalita nás zatím školí. Teplota vody dle lodí 6,5-7,5 stupně.
Odpovědět
Ahoj.
V instrukcích na druhý letošní turnus s odjezdem 1.5.2019 se píše,že klient si má vzít sebou cca 600 NOK na benzín.Takže se benzín bude platit v NOK.Delegát bude provozovat krámek s rybařinou v Kč.
Odpovědět
Ahoj
Nějak nám ten delegát nechce komunikovat na to samé jsem se ptal už před měsícem. Pro jistotu jsem oběhl u nás v Mostě směnárny a sehnal a v autobuse sedíme po dvou
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...