Ahoj, začínáme přípravy k zahájení nové sezóny 2019 v nové lokalitě SVELLINGEN. Těším se na setkání v Norsku. Vaš delegát
Ahoj, začínáme přípravy k zahájení nové sezóny 2019 v nové lokalitě SVELLINGEN. Těším se na setkání v Norsku. Vaš delegát
Ještě že tam mate tu MončuTo víš, má dobrého učitele 🙈
Odpovědět
Takze soused je kuchař 😂🤭 Jestli bude jeste par dni foukat tak se vratite akorat tak prezraný , koukejte chytat, tam se nejezdi flakat 🐳🤦♀️ Tak at se to brzy umoudri a jeste mate cas to tam poradne prozkoumat.
Odpovědět
Počasí dnes bylo super. Až k večeru začalo foukat a pršet, ale to už jsme se vraceli do kempu. Je tu spousty fleků a stále objevujeme další. Zatím máme polaky bedýnkové velikosti, ale hledáme dál. Už máme na gumu 5 mníků.
Odpovědět
Včera super den. Povedlo se najít polaky, obecňačky i makrely na 42 metrech. Dnes opět přeje počasí, tak uvidíme, zda bude ryba spolupracovat.
Odpovědět
Dnes (vlastně už včera 🙈) se povedl super den. K večeru se voda úplně zastavila, ale rybě to vůbec nevadilo a byla stále aktivní. Při takové hladině se dalo nádherně vychutnat boje polaků a obecňaček.
Odpovědět
Dnes po příjezdu jsme na chvilku vyjeli na moře. Ryby moc nekoušou. Sedm poláčků bednové velikosti a jedna obecňačka.
Odpovědět
Dnes byl den pro lov makrel. Kromě 61 makrel se podařilo ulovit ještě 5 polačků a několik kelerů. Ryby nejsou moc aktivní.
Odpovědět
Dnes je větrno, ale nám to nevadí, luxusní ubytování má nádherný výhled na moře. Norský majitel dělá pro pohodlí zákazníků co se dá. V dubnu z těchto oken byl ještě opravdu výhled na moře.
Odpovědět
Pan majitel je pěkný bordelář, raději by měl kemp pořádně uklidit.
Odpovědět
zdar chlapy, můžete mi prosím někdo změřit průměr zábradlí na lodi, tenhle rok jsem na to úplně zapomněl a rád bych pořídil nějaký držák na prut na příští sezonu.
Díky a přeji ryb plné bedny ;)
Odpovědět
Zábradlí na většině používaných lodí je cca 30 mm.Platí i pro Svellingen.
Odpovědět
trochu ti ujela posuvka,zabradli je 25 ,4mm ,pokud mas nekoho kdo ti zmeri obvod trubky tak mas jistotu,ale muzes me verit, ja a moje parta tam mela nekolik drzaku ktere jsem vyrobil.
Odpovědět
Držáky co prodávají na ebay (taky je tam v setu dvou budu kupovat) mají rosah uchycení s nějakou tolerancí. 2,5-3 cm trubky zvládnou určitě. a nejsou drahé, nerez za 800,- kaček.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...