Hasvik, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -3°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon -2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

SVELLINGEN 2019

Ahoj, začínáme přípravy k zahájení nové sezóny 2019 v nové lokalitě SVELLINGEN. Těším se na setkání v Norsku. Vaš delegát

Odpovědět

Ještě že tam mate tu Monču 👍

Ještě že tam mate tu Monču 👍
To víš, má dobrého učitele 🙈

Takze soused je kuchař 😂🤭 Jestli bude jeste par dni foukat tak se vratite akorat tak prezraný , koukejte chytat, tam se nejezdi flakat 🐳🤦‍♀️ Tak at se to brzy umoudri a jeste mate cas to tam poradne prozkoumat.

Počasí dnes bylo super. Až k večeru začalo foukat a pršet, ale to už jsme se vraceli do kempu. Je tu spousty fleků a stále objevujeme další. Zatím máme polaky bedýnkové velikosti, ale hledáme dál. Už máme na gumu 5 mníků.

Včera super den. Povedlo se najít polaky, obecňačky i makrely na 42 metrech. Dnes opět přeje počasí, tak uvidíme, zda bude ryba spolupracovat.

Super, jen tak dal 👍 Konečně pořádné foto 🐳👍

Dnes (vlastně už včera 🙈) se povedl super den. K večeru se voda úplně zastavila, ale rybě to vůbec nevadilo a byla stále aktivní. Při takové hladině se dalo nádherně vychutnat boje polaků a obecňaček.

Dnes po příjezdu jsme na chvilku vyjeli na moře. Ryby moc nekoušou. Sedm poláčků bednové velikosti a jedna obecňačka.

Dnes byl den pro lov makrel. Kromě 61 makrel se podařilo ulovit ještě 5 polačků a několik kelerů. Ryby nejsou moc aktivní.

Dnes je větrno, ale nám to nevadí, luxusní ubytování má nádherný výhled na moře. Norský majitel dělá pro pohodlí zákazníků co se dá. V dubnu z těchto oken byl ještě opravdu výhled na moře.

Pan majitel je pěkný bordelář, raději by měl kemp pořádně uklidit.

zdar chlapy, můžete mi prosím někdo změřit průměr zábradlí na lodi, tenhle rok jsem na to úplně zapomněl a rád bych pořídil nějaký držák na prut na příští sezonu.
Díky a přeji ryb plné bedny ;)

Zábradlí na většině používaných lodí je cca 30 mm.Platí i pro Svellingen.

trochu ti ujela posuvka,zabradli je 25 ,4mm   ,pokud mas nekoho kdo ti zmeri obvod trubky tak mas jistotu,ale muzes me verit, ja  a moje parta tam mela nekolik drzaku ktere jsem vyrobil.

Držáky co prodávají na ebay (taky je tam v setu dvou budu kupovat) mají rosah uchycení s nějakou tolerancí. 2,5-3 cm trubky zvládnou určitě. a nejsou drahé, nerez za 800,- kaček.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!