Ahoj, začínáme přípravy k zahájení nové sezóny 2019 v nové lokalitě SVELLINGEN. Těším se na setkání v Norsku. Vaš delegát
Ahoj, začínáme přípravy k zahájení nové sezóny 2019 v nové lokalitě SVELLINGEN. Těším se na setkání v Norsku. Vaš delegát
Zdravím, mám dotaz. Jak daleko je od kempu čerpací stanice, Jedeme v srpnu autem.
díky za odpověď
Odpovědět
Po pár slabších dnech se dnes opět začalo dařit. Podařilo se ulovit pár hezkých ryb.
Odpovědět
Vážení přátelé, máme za sebou první kontrolu lodě na moři, byla provedena dechová zkouška kapitána a vizuální kontrola úlovku, vše proběhlo korektně a bez závad.
Odpovědět
Dnes se podařilo i několik pěkných úlovku.
zdar chlapi, standardní dotaz, kde jste chytali ty štikáče???
jedeme už za 14 dní a posádka začíná být nervozní :-D
Odpovědět
Pěkný ryby, my jedeme až koncem srpna. Tak jsem zvědav. Nervozita stoupá.
Odpovědět
Ahoj, mám dotaz, jak silné jsou motory - je to kvůli pojištění. Díky
Odpovědět
Aubi, vsechny lode maji nad 50kW, musis tedy variantu exclusive od allrisk za 297,-/den.
Odpovědět
Na Svellingenu píší ze motory mají 60 HP to je cca 45 kW . Takže by mělo stačit levnější pojištění
Odpovědět
Na Svellingenu píší ze motory mají 60 HP to je cca 45 kW . Takže by mělo stačit levnější pojištění
Pozor na to, označeni nemusí odpovídat skutečnému výkonu motoru, který je pro pojištění rozhodující.
Odpovědět
Motory jsou minimálně 80 a některé 90 tak že pojištění určitě to dražší. Jinak si to pěkně užijte, hned bych jel znovu M.👍
Odpovědět
jak píše milos. Motory jsou 80 a 90, slabší jsem neviděl a taky bych už zase jel :D
Odpovědět
Co se děje ?
To už Svellingen nefunguje? Žádné inspirativní informace?Jak to vypadá s rybolovem na Svellingenu v tuto roční dobu?
Venda
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...