Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (6 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hombre75 a poslední změna proběhla před 8 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (celkem z 7)
  • Autor
    Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

Zase letos vyrážíme na Bakkan, cestu tam vždy absolvujeme v noci po silnici č.3. a zpět jezdíme po E6, kde se stavujeme na nákup suvenýrů v obchoďáku v Donbasu. Letos bych chtěl jet zpět po "trojce", vidět ji přes den. Je tam možnost někde zastavit a nakoupit rodině nějaké dárky?

hlasunek
    Člen
    (72 odpovědí)

ahoj

myslim že to koupiš ve městě ELVERUM je tam taková větší pumpa Esso(mi jí říkáme u losa)až pojedete okolo tak to poznáš a vedle ní je krámek se suvenýrama

dedek
    Člen
    (489 odpovědí)

To Step: dobře nakoupíš když projedete Elverun směr Oslo a pojedete asi 10km před další odbočkou na Oslo bude po pravé strně pumpa a takoví areal.Naprotí pumpě je hnědý dům a to je plné suvenýrů.Je tam u toho i parkoviště.Mi tam také nakupujem mají tam pěkné věci co jsem nikdě jinde neviděl:-P:-P

respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

Jo dedek má pravdu,my tam taky stavíme,bereme phm a různý suvenýrky,co nemaj tam to dokoupím na trajektu:-P

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

Děkuju za odezvu. Letos trajekt vynecháváme a nechce se mi přijet domů s prázdnýma rukama.:-)

JanS
    Účastník
    (60 odpovědí)

Chtěl bych se zeptat, zda je v těchto prodejnách suvenýrů možná platba kartou, nebo je nutno mít po ruce NOK? Díky.

Hombre75
    Účastník
    (279 odpovědí)

Nebo si je muzes koupit v CR. http://www.norske-suvenyry.cz Jsou to origo norske suvenyry, ktery sevtam prodavaji, akorat za lepsi penize nez tam… 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (celkem z 7)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...