Hasvik, NO
temperature icon 13°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 20°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 14°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 31°C
oblačno

Sula

Poprvé letos jedeme chytat tuto lokalitu středního Norska. Reference od zahraničních rybářů máme výborné. Ty od majitelky campu asi nelze brát v potaz :)

Vyrážíme zítra směr Oslo, takže od soboty již budou snad pravidelné reporty z lokality.

Odpovědět

TO Pandion: Myslíš ze struny na sekačky????

Nejlepší bocmane?

Dnes máme statečnou 11 a ze severu, přesto nám to nedalo a vydali jsem se hledat makrely.Zatím se nám nepodařilo na ně narazit.Tak jsem nastudovali mapu a vyrazili.Cesta byla hoodně krušná

Přece jen vlny z otevřeného moře byly dost nepříjemné...

Nicméně makrely jsem našli a začal konecert...

Fantazie, během dvou hodin 150 makrel.Na lehký vláčák a 20 gr pilkřík super zážitek...

[citace]honzak napsal:

Jiran napsal:

vydra-cz napsal:

Jiřane máš pravdu však ty trubky taky umíš

a počkej na podzim, jestli ten nahoře dovolí

Ten na hore , myslis Doskyho 😅😅😅😅😅😅[/citace]

Tomu nerozumim;-)

Na to , že jsem dnes v podstatě neměli vyjet, tak super! Sice promoklí, zmrzlí ale plni zážitků.

A pokud se počasí nezmění, tak zítra vyrazíme opět na větší ryby!

[citace]Dorsak napsal:

Fantazie, během dvou hodin 150 makrel.Na lehký vláčák a 20 gr pilkřík super zážitek...[/citace]Míšo nádherné foto krásné ryby a doporučuji přejmenovat rybářku na vydru .Jak dlouho jste čistili.Jinak pokračujte je to nádhera ahoj

No konecne vy dablove.Doufam,ze pocasi se jeste zlepsi a pak to bude teprve tanec.Zatim za vami bohuzel nemuzu vyjet,ale budu se snazit aspon jeden den utrhnout .Velka gratulace a pokracujte v nastolenem rezimu

Nezbývá než chválit. 8-)

Krásné ryby. Je vidět, že odvážným bývá přáno. Přeji klidnější počasí a další krásné ryby.:-|

My to máme za 23 na Hitru.:-P

[citace]pan-Kostal napsal:

[pan Kostal Zdravíme účastníky expedice Sula.Po špatných meteorologických zprávách snad přichází zasloužený obrat k lepšímu.Hlavně ať to vydrží.Krásné ryby.Gratulace.čekáme na další kr

né fotky.Jen nám chybí další úlovky veverkyPolepši se![/citace]

Vidím,že sis to vzala k srdci.Moc krásná bilance.Pekna sila.Jen tak dál!:-)8-O;-)

• Téma ‚Sula’ nepřijímá nové odpovědi.