Poprvé letos jedeme chytat tuto lokalitu středního Norska. Reference od zahraničních rybářů máme výborné. Ty od majitelky campu asi nelze brát v potaz :)
Vyrážíme zítra směr Oslo, takže od soboty již budou snad pravidelné reporty z lokality.
Poprvé letos jedeme chytat tuto lokalitu středního Norska. Reference od zahraničních rybářů máme výborné. Ty od majitelky campu asi nelze brát v potaz :)
Vyrážíme zítra směr Oslo, takže od soboty již budou snad pravidelné reporty z lokality.
TO Pandion: Myslíš ze struny na sekačky????
Nejlepší bocmane?
Odpovědět
Dnes máme statečnou 11 a ze severu, přesto nám to nedalo a vydali jsem se hledat makrely.Zatím se nám nepodařilo na ně narazit.Tak jsem nastudovali mapu a vyrazili.Cesta byla hoodně krušná
Odpovědět
Fantazie, během dvou hodin 150 makrel.Na lehký vláčák a 20 gr pilkřík super zážitek...
Odpovědět
[citace]honzak napsal:
Jiran napsal:
vydra-cz napsal:
Jiřane máš pravdu však ty trubky taky umíš
a počkej na podzim, jestli ten nahoře dovolí
Ten na hore , myslis Doskyho 😅😅😅😅😅😅[/citace]
Tomu nerozumim;-)
Odpovědět
Na to , že jsem dnes v podstatě neměli vyjet, tak super! Sice promoklí, zmrzlí ale plni zážitků.
A pokud se počasí nezmění, tak zítra vyrazíme opět na větší ryby!
Odpovědět
[citace]Dorsak napsal:
Fantazie, během dvou hodin 150 makrel.Na lehký vláčák a 20 gr pilkřík super zážitek...[/citace]Míšo nádherné foto krásné ryby a doporučuji přejmenovat rybářku na vydru .Jak dlouho jste čistili.Jinak pokračujte je to nádhera ahoj
Odpovědět
No konecne vy dablove.Doufam,ze pocasi se jeste zlepsi a pak to bude teprve tanec.Zatim za vami bohuzel nemuzu vyjet,ale budu se snazit aspon jeden den utrhnout .Velka gratulace a pokracujte v nastolenem rezimu
Odpovědět
Krásné ryby. Je vidět, že odvážným bývá přáno. Přeji klidnější počasí a další krásné ryby.:-|
My to máme za 23 na Hitru.:-P
Odpovědět
[citace]pan-Kostal napsal:
[pan Kostal Zdravíme účastníky expedice Sula.Po špatných meteorologických zprávách snad přichází zasloužený obrat k lepšímu.Hlavně ať to vydrží.Krásné ryby.Gratulace.čekáme na další kr
né fotky.Jen nám chybí další úlovky veverkyPolepši se![/citace]
Vidím,že sis to vzala k srdci.Moc krásná bilance.Pekna sila.Jen tak dál!:-)8-O;-)
Odpovědět